vaspanou Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Καλησπέρα, έχω κατασκευάσει ένα software και θα ήθελα να προχωρήσω στην πώλησή του. Παρακαλώ γνωρίζει κάποιος να μου πει τις ακριβείς διαδικασίες που πρέπει να κάνω. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει σχετικά με τις άδεις για κωδικοποίηση Mp3. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 nomizw prepei na agoraseis ta dikaiwmata gia xrhsh mp3 apo thn Fraunhofer http://www.fraunhofer.de/fhg/EN/index.jsp gia ta alla de gnwrizw..
e-tic Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Ανάλογα το τι είδους software είναι αυτό που κατασκεύασες, πρέπει να κανεις και τις ανάλογες κινήσεις... Αλλιώς θα προωθήσεις μια εκπαιδευτική εφαρμογή, αλλιώς μια εμπορική και αλλιώς ένα utility program. Το καλύτερο αν είναι η πρώτη σου προς-πώληση εφαρμογή, είναι να βρείς κάποιον να την πουλάει για εσένα και να μοιράζεστε να κέρδη σε κάποιο ποσοστό.
smilefreeware Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Πρώτα απ' όλα πρεπει να είσαι σίγουρος ότι αρέσει σε κάποια κατηγορία ανθρώπων οι οποίοι θα το αγοράσουν. Ενας τρόπος είναι να μοιράσεις μερικά κομμάτια κλειδωμένα σε ενδιαφερόμενους για να δεις αντιδράσεις. Πιθανώς μετά να διορθώσεις κάποια πράγματα γιατί άλλο το πραγματικά καλό και άλλο το καλό που αρέσει και πουλάει. Πάντως ο τρόπος πώλησης εξαρτάται και στο που απευθύνεσαι. Πχ. μπορείς να το πουλάς μόνος σου , να το δώσεις σε εταιρεία μια και έξω ή να το πουλάς μέσω άλλων με ποσοστά κλπ. Πχ. είχα στείλει ένα πρόγραμμα στο download.com όπου μου έστειλαν mail και έλεγε αν ήθελα να μου το κλειδώσουν σε μορφή trial και από τα έσοδα θα κράταγαν ένα μικρό ποσοστό.
madsc Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Είτε το δίνεις σε κάποια εταιρεία/μαγαζί με δίκτυο πωλήσεων κ το πουλάει για σένα με ότι συμφωνία κάνετε. Είτε το πουλάς μόνος σου. Και στις 2 περιπτώσεις έναρξη επαγγέλματος στην εφορία της περιοχής σου, για να μπορείς να κόβεις τιμολόγια/αποδείξεις, όπως κ εγγραφή στα μητρώα του TEBE για ασφάλιση. Αυτοί είναι οι νόμιμοι τρόποι, τους παρανόμιμους θα σε αφήσω να τους φανταστεί μόνος σου. /sc
smilefreeware Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Να συμπληρώσω κάτι. Κάποτε είχα δώσει μια μικρή δουλειά (πρόγραμμα) στο Κλειδάριθμο ο οποίος μου έκοψε ένα χαρτί που έγραφε τα χρήματα που πήρα, όπως και το ποσό της εφορίας που μου κράτησαν. Είναι η μοναδική περίπτωση νόμιμης πώλησης που μου έτυχε χωρίς να χρειαστεί να έχω Τεβε κλπ. Το νόμιμη πώληση το υποθέτω, δεν το γνωρίζω ούτε και το έψαξα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.