Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια σχετικά με torrent, αρχεία PLEX!!!!

Aerico

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!!!Θέλω βοήθεια σχετικά με ενα game που κατεβασα απο torrent. Στον φακελο εχει αποθηκευσει καμια 25 αρχεια τύπου winrar και αλλα 7-8 αρχεια PLEX. Τι ακριβως ειναι τα αρχεια PLEX??Το καθε αρχειο του WInrar περιεχει το ιδιο αρχειο πάλι σε μορφή BIN και το ονομα του ειναι PLEX- και το ονομα του παιχνιδιού. Η ερώτηση μου είναι απλή: πως θα ενώσω τα αρχεία για να μπορέσω να παίξω το παιχνίδι

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σχετικό αυτο... Καταρχάς στο ονομα του torrent στο τέλος εχει -PLEX . Στον κάθε φάκελο WinRar υπάρχουν 2 αρχεία: Τα ονόματα και των 2 ξεκινάνε με το όνομα του παιχνιδιού και μετα έχουν compilation.bin<-> το ένα και compilation.cue to άλλο... Μάλλον απαιταεί κάποιο πρόγραμμα απλά να τα ενώσει...

Δημοσ.

Φαντάζομαι το παιχνίδι το έχεις αγοράσει, και αυτό το θες απλά για αντίγραφο ασφαλείας αλλά δεν έχεις CD-R drive. Δεν είσαι παράνομος δηλαδή για να σου κλειδώσουμε το topic, σωστά?

Όταν κάνεις extract ΈΝΑ rar, το μέγεθος του αρχείου που δημιουργείται είναι ίσο με το άθροισμα των μεγεθών όλων των rar?

Δημοσ.

Ναι το game το θέλω για αντίγραφο ακριβώς. Ναί όταν κάνω extract οποιοδήποτε αρχείο rar το αρχείο που δημιουργείται είναι ίσο με το αθροισμα των μεγεθών όλων των αρχείων, πολύ σωστα και έχει όμως το όνομα που έγραψα πάνω...ξέρεις τι πρέπει να κάνω ??

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε Lucifer αυτή σου η λέξη "αντίγραφα ασφαλείας" μου έφερε στο μυαλό το Alcohol 120% και δουλεψε μία χαρα...Αφού βέβαια χρειάστηκε να ξυπνήσω ένα φίλο να μου εξηγήσει πώς δουλεύει...Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...