Προς το περιεχόμενο

Prob με το τηλεχειριστήριο

MythosTBK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω την XFi fatality και έχω ένα πρόβλημα με το τηλεχειριστήριο...δεν λειτουργεί. Την μια μέρα λειτουργούσε και την άλλη όχι. Τοχει πάθει και κανεις άλλος να μου πει τι να κάνω;

PS:δεν είναι οι μπαταρίες :)

Δημοσ.

to mono pou tha mporousa na sou po oti ama einai mesa stin eggiisi pigene to gia elegxo na sto allaxoun.den exei kana programma gia na pexei to tilexiristirio opos ine px me kapoies kartes tv?

Δημοσ.

οχι τπτ... βασικά αυτο που μουκανε εντύπωση ήταν οτι τη μια μέρα ήταν όλα ok και την άλλη ξαφνικά γιοκ.

Δημοσ.

mporei pragmati kati na epathe.mixanimata einai ola.apla sigourepsou oti pragmati den einai oi mpataries kai opos oti katalathos den exoun mpei anapoda dioti to exodei kai auto.

Δημοσ.

Φιλαρακι και εγω την ιδια καρτα εχω και μου εκανε τα ιδια προβληματα.Τωρα εχει ξεκολλησει αλλα γενικα ολο και κατι παθαινει,πιστευω οτι ειναι μαπα οι drivers,συνηθες φαινομενο με την creative. Ψαξε καπου στο software(δεν το βρισκω τωρα) και εχει να επιλεξεις το μοντελο του τηλεκοντρολ (RM_1800), μπορει να μην εχει τιποτα επιλεγμενο. Να ξερεις οτι το τηλεκοντρολ δουλευει μονο οταν εχεις εγκαταστημενο το entertainment center. Προσπαθησε να το ξανακανεις εγκατασταση. Αμα δεν λειτουργει και μετα απο αυτα πετατο στο πατωμα.Πλακα κανω.....την ακριβοπληρωσες κιολας.

Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ παιδιά τελικά λύθηκε το prob, είχε λασκάρει η καλωδιοταινία του panel γιαυτό δεν έπιανε. Τώρα το πως βέβαια δεν είμαι σίγουρος αλλά παίζει νάγινε όταν τον είχα ανοίξει για να πετσικάρω κάτι :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...