_BASSstarlet_ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Το plexiglass πάντως γρατζουνιέται εύκολα και είναι για φτύσιμο μετά.
M3tal_G3ar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Αν τα κολλήσω με σιλικόνη θα είμαι εντάξει ή προτείνεται κάτι άλλο? Και κάτι άλλο το dremel πόσο κάνει?
NUKE2 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Παιδια,εχετε παει ποτε για μπανιο στη θαλασσα χωρις αντιλιακο λεγοντας 'Ελα μωρε,μια φορα δεν εγινε τιποτα.Τσακα τσακα θα μπω'. Αν το εχετε κανει εχετε φαει οση ακτινοβολια θα φατε απο τετοια λαμπα για ολης σας τη ζωη.Οποτε πιστευω πως το παρακανατε με την επικυνδυνοτητα, Φουρνο μικροκυματων εχετε?Κινητο?Πυλωνα της ΔΕΗ?Τηλεοραση?Wifi?Ηλεκτροκολυση?Ασυρματο τηλεφωνο?Ραδιοφωνικο πομπο κοντα σας?ΛΑΜΠΕΣ ΦΘΟΡΙΟΥ?Αυτες μαλιστα αν σπασουν εχουν και υδραργυρο. Ακομα να σας πω οτι υπαρχουν οι UVA,oi UVB και οι UVA.Οι UVA δεν ειναι και τοσο επικυνδυνες.Και δεν νομιζω οτι οι λαμπες αυτες παραγουν UVC ή UVB.
De@th L0rd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Παιδια,εχετε παει ποτε για μπανιο στη θαλασσα χωρις αντιλιακο λεγοντας 'Ελα μωρε,μια φορα δεν εγινε τιποτα.Τσακα τσακα θα μπω'. Αν το εχετε κανει εχετε φαει οση ακτινοβολια θα φατε απο τετοια λαμπα για ολης σας τη ζωη.Οποτε πιστευω πως το παρακανατε με την επικυνδυνοτητα, Φουρνο μικροκυματων εχετε?Κινητο?Πυλωνα της ΔΕΗ?Τηλεοραση?Wifi?Ηλεκτροκολυση?Ασυρματο τηλεφωνο?Ραδιοφωνικο πομπο κοντα σας?ΛΑΜΠΕΣ ΦΘΟΡΙΟΥ?Αυτες μαλιστα αν σπασουν εχουν και υδραργυρο. Ακομα να σας πω οτι υπαρχουν οι UVA,oi UVB και οι UVA.Οι UVA δεν ειναι και τοσο επικυνδυνες.Και δεν νομιζω οτι οι λαμπες αυτες παραγουν UVC ή UVB. Mπορείς όμως να καθήσεις άνετα στον ήλιο για5-6 ώρες καθημερινά χωρίς γυαλιά ηλίου κ αντιλιακό Κ ΧΩΡΙΣ να καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά?Δεν παίζει ρόλο μόνο η ισχύς , παίζει ρόλο για πόσο χρόνο εκτίθεσαι στην ακτινοβολία.Kαι οι UV λάμπες μπορούν να αποφεχθούν πλήρως εκτός αν βγαίνετε σύχνα σε club που τις βάζουν με το κιλό.Εγώ χρησιμοποιώ φθηνές 2χ CCFL UV της Sunbeam για τον θάλαμο εμφάνισης pcb που έχω κατασκευάσει κ κάνουν καλύτερη δουλεία απο 6 χ Philips UltraVIolet FL 14 w.Το όργανο πάντως στον ανθρώπινο οργανισμό που έχει το μεγαλύτερο πρόβλημα από τις UV Λάμπες είναι τα μάτια.Υπάρχουν ολόκληρες μελέτες και κανόνες ασφαλείας παγκοσμίως για την χρήση,προδιαγραφές κ τοποθέτηση των λαμπτήρων UV αλλά δυστυχώς τις περισσότερες φορές δεν τηρούνται.Μπορείτε να παρατηρήσετε και μόνοι σας πόσο αποπροσανατολιστικό και ενοχλητικό είναι όταν κοιτάς μια τέτοια λάμπα σε ένα club.Πόσο μάλλον να δέχεσαι μέσα στον κερατοειδή σου την ακτινοβολία από 10 τέτοιες χωρίς καν να τις κοιτάς.
M3tal_G3ar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 εγώ θα έλεγα βιδωτά εξωτερικά με ωραία βιδακια ή αλεν, ανοξείδωτα ή μαύρα ή στο χρώμα του μπρούτζου ανάλογα με τα χρώματα του κουτιού σου, αλλά αυτό είναι θέμα γούστου.όταν είπα dremel δεν εννοώ απαραίτητα αυτό. κάτι πάντως που να μπορείς να κόψεις με ακρίβεια μπορεί να είναι και σεγα. Πάντως ένα τύπου dremel εργαλείο έκανε 35-40 Λοιπόν αύριο θα πάω να πάρω το εργαλείο αλλά δεν ξέρω τι υλικό να βάλω για διαφάνεια, το plexi με έχει προβληματίσει για τον λόγο που σας είπα... Στα έτοιμα κουτιά το πλαϊνό τι υλικό είναι? EDIT: πήρα plexi και dremel ξεκινάω και ο θεός βοηθός... (το γ@μ@σα στο off-topic )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.