{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Mia xara fos vgazoun...mesa sto case den tha tis valeis...exeis side window sto case sou?I to exeis anoixto?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Ok tote...dont worry vgazoun kalo fos...den einai kai san provoleis alla kanoun mia xara tin douleia kai to kuriotero einai oti exei diakopti....go for it.
M3tal_G3ar Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά είναι να πάρω αυτό για να φτιάξω το πλαϊνό στο case το υλικό είναι από plexiglass χρώματος μαύρου και ρωτάω εγώ με κάτι cathode που θέλω να πάρω κατά την γνώμη σας τι χρώμα πρέπει να είναι ώστε ο συνδιασμός να μην είναι τραγικός? Το plexiglass το βρήκα και σαν μπλε και σαν πράσινο αλλά υπάρχει η μαγική λέξη... Modding A.C. Ryan AcrylPanel 5mm - 480x480mm UV:shock:Blue Modding A.C. Ryan AcrylPanel 5mm - 480x480mm UV:shock:Green Μήπως όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι τόσο επικίνδυνα? Τέσπα για καλό και για κακό θα το αποφύγω οπότε μένω στο πρώτο σκέλος του post μου... Λοιπόν ακούω γνώμες..
M3tal_G3ar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Φίλε divo είσαι στο μυαλό μου, πήγα να αλλάξω το post μου για αυτόν τον λόγο, λέω να πάω σε τζαμά αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει με την τοποθέτηση στο υπόλοιπο κουτί, βασικά βιδωτό θέλω να είναι αλλά πως θα γίνει η δουλειά από την στιγμή που αυτό που έχω το βιδώνω απο την πίσω μέρια του case. Και δεν θέλω να είναι χρωματιστό απλά δεν ήξερα που να βρω και στα multirama έχει μόνο μπλε, μαύρο και πράσινο. Τα φώτα σας παιδιά.. Ευχαριστώ!
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά με φτιάξατε τώρα... Θέλω να βάλω χρώματα στο PC μου. Για να βάλω κάτι που να δίχνει και χρώμα στο νερό τι πρέπει να βάλω?
M3tal_G3ar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Και εγώ για αυτόν το λόγο θέλω να κάνω την δουλειά απλά δεν θέλω χρώμα στο περίβλημα του case. Όσο για το watercooling σου ας απαντήσει κάποιος σχετικός γιατί δεν χρησιμοποιώ αυτή την μέθοδο ψύξης..
Heatspreader Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Εννοώ χρώματα στο εσωτερικό και όχι να το βάψω. Θα ήταν ωραίο να υπάρχουν διάφορα χρώματα μέσα πέρα από τους ανεμιστήρες. Αν και μπορώ να πω ότι το νερό φαίνεται λίγο μπλε από το φως τους. Όποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι δεκτό!
M3tal_G3ar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Βασικά εγώ θέλω να αλλάξω το πλαϊνό του case και κατεπέκταση να το φωτίσω. Aλλά για τα plexiglass από ότι έψαξα φοβάμαι μην έχω πρόβλημα με τον στατικό ηλεκτρισμό που δημιουργεί...
blashyrkh+ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ωραιος ο μαστορας!:lol: παντως οι uv ειναι απο τα πιο ωραιους φωτισμους αλλα τν ακτινοβολια που τν βαζεις?
tomasss Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 διάβασα για την ακτινοβολία των UV και μου ήρθε κρύος ιδρώτας:fear: Στο παλιό μου case είχα μια λάμπα UV , δίπλα στα πόδια μου, (στο πάτωμα) για 3 χρόνια.... Εδώ και 6 μήνες έχω άλλο case χωρίς φωτισμό. Την γλίτωσα???
Commentator Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 καμια καλη προταση για λαμπιτσα μπλε?(Οχι UV-Im scared...) ειχα ανοιξει τοπικ για την αγορα αλλα δεν ειχα συμμετοχη-προτασεις
Strategos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ρε παιδιά με φτιάξατε τώρα... Θέλω να βάλω χρώματα στο PC μου. Για να βάλω κάτι που να δίχνει και χρώμα στο νερό τι πρέπει να βάλω? 1)να βαλεις cathode λαμπες αλλα για max effect πρεπει να βαλεις uv λαμπες(μωβ) 2)Επισης πρεπει να προσθέσεις στο νερο uv reactive υγρο, υπαρχει σε διαφορα χρωματα.
M3tal_G3ar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 το πλεξιγκλάς δημιουργεί στατικό ηλεκτρισμό, αλλά πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα λόγω γείωσης. και για να σας βάλω λίγο στη μπριζα,1. φτιάχνουμε με μολύβι στο μεταλλικό πλαϊνό ένα σχέδιο που μας αρέσει, 2. περνούμε ένα dremel και κόβουμε τη λαμαρίνα προσεκτικά. 3. περνούμε ένα κομμάτι πλεξιγκλάς ή πολυκαρμπονικο ή ακρυλικό, σε οτι χρώμα θέλουμε, και το βιδώνουμε εσωτερικά. :-):-):-) Λοιπόν πορώθηκα τώρα, αλλά μια ερώτηση το plexiglass και το ακρυλικό δεν είναι το ίδιο πράγμα? Και κάτι ακόμα ξέρετε κάποιο άλλο υλικό στυλ plexiglass αλλά να μην έχει τις κακές ιδιότητες για το pc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.