Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου εξωτερικού σκληρού

tyremporas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό 300 με 320 γίγα. Ποιον μου προτείνετε ? να πάρω έτοιμο εξωτερικό ή να πάρω εσωτερικό και μια θήκη και να τα μοντάρω ? υπ'όψιν ότι ο σκληρός δε θα μετακινείται καθόλου από το γραφείο , δλδ θα παραμένει σε ένα σημείο συνέχεια.

Και κάτι άλλο , οι ΑΤΑΡΙ σκληροί γιατί είναι τόσο φτηνοί ? αυτός δεν είναι πολύ καλή περίπτωση ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303766 ή και αυτός : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303765

Δημοσ.

ego tha eperna to icy box pou ine oraio kai cool koutaki apo thermokrasies kai ena western digital konta sta 300 gb.autin tin stigmi exo ena frame exoteriko kai allazo dio western digital.ena 200 kaie na 250.apla den xero an to frame bgenei kai se sata.kalitera ton 300 pisteuo pou ine poli kali timi.

Δημοσ.

Εγώ πήρα ένα ICY (αυτό το μαυρο :-p ) με FireWire και μου είπαν ότι παίρνει μόνο μέχρι 250.. Τώρα ας μιλήσει κάποιος που έχει δοκιμάσει, εγώ του φοράω 200άρη..

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω κ μια χαζή ερώτηση; Υπάρχει διαφορά αν θα μπει atapi ή sata

δίσκος εφόσον το κουτί θα συνδέεται με usb στο desktop; Θέλω κ εγώ να βάλω έναν 300αρη σε icy box σαν το φίλο tyremporas2 και ψάχνω μοντέλα τιμές κλπ

Δημοσ.

παιδες έχω και εγώ ενα ICY BOX με έναν Maxtor 200gb και ο κατασκευαστής του ICY BOX αναφέρει πως δέχεται μέχρι 250GB άρα προσέχτε τι αγοράζεται...

Δημοσ.
Παιδιά να κάνω κ μια χαζή ερώτηση; Υπάρχει διαφορά αν θα μπει atapi ή sata

δίσκος εφόσον το κουτί θα συνδέεται με usb στο desktop; Θέλω κ εγώ να βάλω έναν 300αρη σε icy box σαν το φίλο tyremporas2 και ψάχνω μοντέλα τιμές κλπ

efoson ton thes gia backup kai efoson ine usb min perimeneis oti tha deis kamia diafora apo atapi se sata.bebeea an iparxei icy box gia sata pare sata kalitera gia ton logo oti px ana pasa stigmi ton bazeis kai se ena kainourio mobo pano ama kapoia stigmi den ton thes exoteriko.

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι για να μην ανοίγω νέο topic η μήτρική μου δεν υποστηρίζει SATA δισκους... εάν συνδέσω με εξωτερικό κουτι SATA ένα δίσκο θα τον δεί το σύστημα μου?

Δημοσ.

Δεν ξέρω την απάντηση στην τελευταία ερώτηση του Sanctu82, αλλά προτείνω στον tyremporas2 να αγοράσει Seagate εξωτερικό που είναι παντελώς απροβλημάτιστος και έχει εγγύηση (που δε θα σου χρειαστεί) όλος μαζί.

Και επίσης είναι Αθόρυβος, τόσο το κουτί όσο και ο σκληρός.

Δημοσ.

Sanctu82 ναι θα τον δεί, αφού συνδέεται με USB2, κάτι παρόμοιο είχα συναντίσει με μητρική που δεν υποστήριζε "μεγάλους" δίσκους, και όταν τον συνέδεσα με εξωτερικό κουτί ήταν όλα ΟΚ..

Δημοσ.
Να ρωτήσω εγώ τώρα κάτι για να μην ανοίγω νέο topic η μήτρική μου δεν υποστηρίζει SATA δισκους... εάν συνδέσω με εξωτερικό κουτι SATA ένα δίσκο θα τον δεί το σύστημα μου?

o diskos anagnorizetai san usb mass storage device.einai pleon usb.to ti krivete apo piso den fenetai ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...