Bougas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Αν εσύ πιστεύεις πως η περσινή Φερράρι ήταν το αντίστοιχο ενός Σεϊτσέντο πάω πάσο... Πάρτε ένα κουίζ για το βράδυ... βρείτε πόσα οδηγικά λάθη έχει κάνει ο Αλόνσο από πέρσι και πόσα ο Σουμάχερ' date=' έτσι, για το ενδιαφέρον της υπόθεσης [/quote'] δεν χαρακτηρισα την φερραρι σειτσεντο.απλα υπονοησες οτι ο σουμαχερ ειχε καλυτερο μονοθεσιο και επαιρνε τα πρωταθληματα,και σου απαντησα οτι δεν θυμαμε καποιον οδηγο να πηρε πρωταθλημα με τη σημερινη ....μιναρντι. φυσικα και χρειαζετε και ανταγωνιστικο μονοθεσιο. μην συγκρινεις τον 24χρονο αλονσο με τον 37χρονο σουμαχερ.πες μου απλα,ποσα οδηγηκα λαθη ειχε κανει ο σουμαχερ μεχρι τα 24 του,για να μην πω μεχρι τα 34 του(αν ειχε κανει κανενα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 δεν χαρακτηρισα την φερραρι σειτσεντο.απλα υπονοησες οτι ο σουμαχερ ειχε καλυτερο μονοθεσιο και επαιρνε τα πρωταθληματα' date='και σου απαντησα οτι δεν θυμαμε καποιον οδηγο να πηρε πρωταθλημα με τη σημερινη ....μιναρντι.φυσικα και χρειαζετε και ανταγωνιστικο μονοθεσιο. μην συγκρινεις τον 24χρονο αλονσο με τον 37χρονο σουμαχερ.πες μου απλα,ποσα οδηγηκα λαθη ειχε κανει ο σουμαχερ μεχρι τα 24 του,για να μην πω μεχρι τα 34 του(αν ειχε κανει κανενα).[/quote'] Έχεις δίκιο σε αυτά που λες. Προσωπικά δεν θυμάμαι κάποιο οδηγικό λάθος του Schumacher, εκτός απο αυτό στα δοκιμαστικά του φετινού Monaco στη τελευταία στροφή... ο άνθρωπος είναι σκέτη μηχανή. Αυτό όμως με ξενερώνει προσωπικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 για ποιο οδηγηκο λαθος μιλαμε? εσεις δεν λεγατε οτι ειναι εσκεμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Εγώ όντως πιστεύω ότι το έκανε εσκεμμένα, αυτό όμως δεν μπορεί να αμαυρώσει την καριέρα τοσων χρόνων(κοίτα που θα τον συμπαθήσω στο τέλος).Απλά η μεθοδικότητα, το ταλέντο και όλα αυτά που έχει αυτός ο άνθρωπος τον κάνουν προβλέψιμο..θα κερδίζει πάντα εφόσον έχει ανταγωνιστικό μονοθέσιο(τα τελευταία 7 χρόνια δηλ. εκτός από πέρυσι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTheGreek Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 πες μου απλα,ποσα οδηγηκα λαθη ειχε κανει ο σουμαχερ μεχρι τα 24 του,για να μην πω μεχρι τα 34 του(αν ειχε κανει κανενα). Βλεπεις πολλους να κανουν οδηγικα λαθη τα τελευταια χρονια?Εγω κανεναν.Απο τοτε που μπηκε το traction control τα λαθη συγχωρουνται με το παραπανω.Πανε οι εποχες που εβλεπες σβουρες στην εξοδο των στροφων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Πράγματι για να πάρει σβούρα το μονοθέσιο πρέπει πια να πατίσεις άτσαλα πάνω στο κέρμπ και να χάσουν τα ηλεκτρονικά την αίσθηση της πρόσφυσης και τότε να σου γυρίσει... Από εκεί και πέρα βλέπεις οδηγικά λάθη αλλά πολύ λιγότερα... Και η μαγκιά είναι ότι δεν τα βλέπεις από το Schumi... Βέβαια και ο Alonso είναι αλάνθαστος και για αυτό θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα...Και δεν είναι ότι φέτος ο Michael δεν έχει δώσει μάχες.... Εχει κάνει αρκετές προσπεράσεις και εχει πιέσει το μονοθέσιο στα άκρα για να καταφέρει αυτά που έχει καταφέρει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Παντως εγω θυμαμαι σε προ traction εποχες,ο Σουμαχερ,εκανε πολυ σπανια χοντρα οδηγικα λαθη...(πχ ο Montoya ηταν πιο επιπολαιος νομιζω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Καλά αυτό εννοείται... Τα τελευταία 2-3 χρόνια άμα ψάξεις όλο και κανα λαθάκι θα βρείς... πολύ λίγα βέβαια... Αλλά πιο πριν ήταν πραγματικά αλάνθαστος.... Άσχετο... Ακόμα μου έχει μείνει εκέινος ο αγώνας που κάποια στιγμή άρχισε να βρέχει και η Ferrari ήταν η μόνη που χρησιμοποίησε για πρώτη φορα τα intermediate.... Ο Michael ήταν στις τελευταίες θέσεις και με μία απίστευτη οδήγηση μέσα στη βροχή και την βοήθεις των ελαστικών πραγματικά τους πήρε τα σώβρακα.... Τι αγώνας ήταν αυτός... Και τώρα έχουμε να δούμε βροχή 2 χρόνια γαμώ τη FIA μου γαμώ!! Κληρώστε ρε τη σειρά των αγώνων... Μόνο τα λεφτά κοιτάνε και αυτοί... Που θα έχει ήλιο να κόψουμε εισιτήρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTheGreek Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Εγω θυμαμαι εναν αγωνα τοτε που ετρεχε ο Prost κι ο Senna στην McLauren,στον οποιο εριχνε καρεκλοποδαρα!Τα κοκκινα φωτακια πισω απο τα μονοθεσια ισα ισα που φαινονταν!Θυμαμαι οτι παρολο που ο Senna ηταν δασκαλος στην βροχη,στον συγκεκριμενο, ο Prost ηταν πισω και τον πλησιαζε.Αλλα δεν θυμαμαι την καταληξη γαμωτο!Νομιζω,χωρις να μαι σιγουρος οτι διακοπηκε. Δυστυχως το χουμε ξαναπει αλλα μονο μια βροχη μας σωζει!Αλλιως δεν βλεπουμε θεαμα.Οτι και να κανει η FIA,1100 κυβικα να τα κανει,με 30 αλογα,με λαστιχα τρακτερ,προσπερασματα και θεαμα οπως παλια δεν νομιζω να ξαναδουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Εγω θυμαμαι εναν αγωνα τοτε που ετρεχε ο Prost κι ο Senna στην McLauren,στον οποιο εριχνε καρεκλοποδαρα!Τα κοκκινα φωτακια πισω απο τα μονοθεσια ισα ισα που φαινονταν!Θυμαμαι οτι παρολο που ο Senna ηταν δασκαλος στην βροχη,στον συγκεκριμενο, ο Prost ηταν πισω και τον πλησιαζε.Αλλα δεν θυμαμαι την καταληξη γαμωτο!Νομιζω,χωρις να μαι σιγουρος οτι διακοπηκε. Αν είναι ο ίδιος αγώνας που θυμάμαι κι εγώ, στο τέλος διακόπηκε επειδή ο μλκς ο Χιλ σε κάθε πέρασμα από την γραμμή εκκίνησης έδειχνε με το δάκτυλο τους ουρανούς, σε στυλ "διακόπτε τον αγώνα ρεεεε" προς τους αγωνοδίκες. Τελικά επειδή διακόπηκε ο αγώνας πήραν όλοι τους μισούς βαθμούς και ο Χιλ έχασε το πρωτάθλημα. Είναι η μόνη φορά στα χρονικά της F1 που κάποιος έχασε πρωτάθλημα επειδή ήταν κότα Από το Μάσσα πάντως σαφώς κι είναι καλύτερος ο Σούμι... δεν γίνεται με το ίδιο μονοθέσιο να έχουν τόση διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Έτσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :D:D Γαμώ την κολοφαρδία του Alonso!!! Έφυγε στην αρχή ο Barichello που τον είχε χαλαρά και στο τέλος εγκατέλειψε και ο Webber... Αλλά όχι ρε!! Δεν θα το πάρει το κωλόπαιδο!!! Red Power!!!!!!!! Και ο Kimi 3ος!! Θεϊκό Σαββατοκύριακο!! Τώρα πια το πρωτάθλημα δικό μας!! 6 νίκες ακόμα!! Αν και δεν θα χρειατεί... Σε 2 το πολύ 3 αγώνες έχει περάσει μπροστά ο Schumi!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Βαθμολογία οδηγών 1. Alonso 100 2. M.Schumacher 89 3. Massa 50 4. Raikkonen 49 5. Fisichella 49 6. Montoya 26 7. Button 21 8. Barrichello 16 9. R.Schumacher 13 10. Heidfeld 13 11. Coulthard 10 12. Trulli 10 13. Villeneuve 7 14. Webber 6 15. Rosberg 4 16. de la Rosa 2 17. Klien 2 18. Liuzzi 1 Βαθμολογία κατασκευαστών 1. Renault 149 2. Ferrari 139 3. McLaren-Mercedes 77 4. Honda 37 5. Toyota 23 6. BMW-Sauber 20 7. Red Bull-Ferrari 12 8. Williams-Cosworth 10 9. Toro Rosso-Cosworth 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2006 η διαφορα θα ειχε ειδη ανατραπει καιρο τωρα. απλα ειναι τοσο κολοφαρδος ο αλονσο,που 3-4 φορες,αντι να τερματισει εκτοσ 8αδας,εγκατεληψαν μεχρι και οι 6 πρωτοι οδηγοι,και εκανα ενα καλο πλασαρισμα στο βαθρο +τους αναλογους βαθμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zderg Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Τώρα που μέχρι και το GP τουρκίας δεν επιτρέπονται δοκιμές εξέλιξης... βλέπω άνετα τον Schumi. Να μην συζητήσουμε για κατασκευαστών!! Και στον χθεσινο αγώνα, πώς το κράτησε ο Alonso το μονοθέσιο όταν πήγε με ανάποδο τιμόνι στα χαλίκια;;;; Δουλεύει φουλ κωλοφαρδία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2006 Zderg καλος ηρθες στην παρεα μας.(ειμαστε και πολλοι βλεπεις!). κολοφαρδος δεν θα ελεγα.ηξερε πως θα το κρατησει,και το κρατησε. ο επομενος αγωνας ειναι το γκραν πρι τουρκιας?η προηγουνται αλλοι? και εγω,βλεπω πλεον τον σουμαχερ φαβορι για το 8ο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.