Προς το περιεχόμενο

Formula 1!

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όντως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για το συμβάν μεταξύ των οδηγών της McLauren το έχει ο Montoya, αλλά βλέποντας ξανά το video είδα οτι ο Raikkonnen είχε περιθώριο να μη φρενάρει τόσο δυνατά αιφνιδιάζοντας τον Montoya που βρισκόταν κολλημένος πίσω του. Ακόμη, σκέψου ποιος οδηγός εχει προσφέρει θέαμα στο παρελθόν(εποχές BMW-WILLIAMS), ή μήπως προτιμάς προσπεράσματα μέσα στα pit τύπου Schumi? Αντικειμενικα πιστεύω πως ο θερμόαιμος Κολομβιανός πρόσφερε θέαμα, το οποίο έλειπε και ακόμα λείπει, με την επιμονή να προσπεράσει σε σημεία που δεν προβλέπουν κάτι τέτοιο. Μέχρι τη στιγμή που έγινε πατέρας και ξενέρωσε τους πάντες αφού έγινε διστακτικός, ίσως να του έβαλε και η McLauren τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι απαιτώντας να φέρνει το μονοθέσιο στον τερματισμό...κάπως ειρωνικό ακούγεται το τελευταίο... Αυτά περι Montoya, ο επόμενος αγώνας σε 2 βδομάδες είναι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Αν το θέαμα είναι να κολάει στους τοίχους ή να δίωχνει τον αγαπημένο μου Kimi επειδή ξέχασε που είναι το φρένο όχι δεν το θέλω!!! Είπαμε ναι στο θράσος, αλλά μέχρι εκεί που μας παίρνει... Και στην τελική χέστηκα αν βγαίνει μόνος του έξω. Αδειάζει και η πίστα από αυτοκίνητα... Να μην βγάζει και άλλους μαζί του!! Καλά αυτό με τα παιδιά είναι βλακείες... Και ο Schumi έχει 2 από ότι θυμάμαι τα οποία γεννήθηκαν το 97 και το 99 που αν θυμάσαι καλά ήταν η περίοδος που άρχισε να $^&$ και να δέρνει... Οπότε το παραμύθι με τα παιδιά δεν το πιστεύω... Απλά ο τύπος όπως και να το κάνουμε ήταν φωτοβολίδα..και ούτε καν καθώς για να χαρακτηρίσεις κάποιον φωτοβολίδα πρέπει να έχει κάνει και κάτι...

πολύ κρίμα που έχουν φύγει οι εποχές των play-boys και bon-viveurs !!!!

τοτε που ηταν κοριτσια-κρασί-ξενύχτι και μολις φύγει το hang-over τρέχουμε και κάναν αγώνα...

τώρα έχουν γίνει όλοι ρομποτάκια

γυμναστήριο-δίαιτα-practice

αν είσαι κοντός μετράει περισσότερο από το να είσαι καλός οδηγός γιατί μπαίνεις σε μικρότερο κουβούκλιο και ζυγίζεις λιγότερο...

δεν ξέρω για ποιά εποχή μιλάω αλλά περισσότερο για μια ρομαντική εικόνα που έχω στο μυαλό μου...

σπάζομαι αφάνταστα από τύπους σαν τον Σουμάχερ....

Για αυτό γούσταρα Μοντόγια, αλλά ξέφτισε και αυτός...νομίζω περιμέναμε πολλά από αυτόν, και τώρα τον έχει ακρωτηριάσει ο (πως τον λένε???) υπέυθυνος της Mc-Larren...

από την άλλη ο Φιλανδός, ομοργο παλικάρι αλλά πολύ μακριά από τα πρώτυπα που έχω στο μυαλό μου...τι θα πει δλδ ψυχρός??? αν δεν είσαι θερμόαιμος στη F1 πάνε παίξε Hokey.....

Την ιστορία με τα παιδιά δν την ανέφερα ως δικαιολογία, αντιθέτως πιστεύω πως αν εκείνος πίστευε οτι το γεγονός της πατρότητας επηρέασε την ψυχολογία του θα έπρεπε ο ίδιος να πεί τα παρατάω..θα μου πείς είναι κ ένα συμβόλαιο στη μέση..δν ξέρω..ίσως γιαυτό του χρόνου να μην αγωνίζεται πουθενά. Όσο για τον raikkonnen,όπως είχε πει κ ο Πουρναράκης(έλληνας σχολιαστης της F1,το λέω για τον Steven που είναι γερμανία),απέδειξε την ψυχοσύνθεση του πριν 2 χρόνια στο Spa όταν πέρασε με τέρμα γκάζι μέσα απτους καπνούς στην Au Rouse. Το παλικάρι έχει ταλέντο και μεθοδικότητα, γιαυτό θα πάει μπροστά, ενώ κάτι τύποι σαν τον Montoya εκτός απο ταλέντο καθοδηγούνται απτον αφθορμητισμό τους που μπορεί να τους στείλει κατευθείαν κορυφή ή στις μπαριέρες..

ντροπη και αισχος,να μιλατε με αυτον τον τροπο για τον μεγαλο μοντογια.

με ποιον θα γελαμε τωρα ρε μαγκες?

παντος παρε απο την πλακα,εκανε αυτο που επρεπε.ειναι τοσο λαλακας,που καταφερε σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα,να κανει τοσους εχθρους.

προσωπικα εμενα,ο μοντογια των 2 τελευταιων χρονων (τα πρωτα 2 ητανε καλος),δεν θα μου λειψει.στο καλο!

παλι το 1-2 για τη φερραρι.πως τα βλεπετε τα πραματα για αυριο?

να μιλαμε για διαφορετικη στρατηγικη,η απλα για μια καταπληκτικη φερραρι,στο δευτερο μισο του πρωταθληματος,συμφωνα με τις δηλωσεις του μπραουν πριν 1 μηνα?

Τι καλό παιδί αυτός ο Πουρναράκης..πολύ τον συμπαθώ! Απαίσιο δεν είναι το μονοθέσιο της BMW.SAUBER? Εκτός απο τα κερατάκια της McLauren βάλανε κ αυτά τα κάθετα π@#π#@ρια μπροστά κ έγινε κουκλί..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...