Προς το περιεχόμενο

Formula 1!

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακόμα περιμένω να απαντήσεις στα παρακάτω:

Μάλλον έχεις επιλεκτική μνήμη.

Δεν εξηγείται αλλιώς να ξεχνάς τα φρένα του μπαρικέλο στην γραμμή τερματισμού' date=' το οποίο πραγματικά ήταν -και- μια διαμαρτυρία προς την ομάδα του.[/quote']

Σε προκαλώ να μου δείξεις' date=' το συγκεκριμένο post μου, από το οποίο το έχεις καταλάβει καιρό τώρα.

Περιμένω.[/quote']

Αυτά που λες, το θεωρείς απάντηση?

Δεν λέω, τρομερά επιχειρηματα.

Και για να μην σου περνάν ιδέες, δεν υποστηρίζω κανέναν από τους δύο, ούτε καν την ομάδα τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ενδιαφερουσα η συζητηση σας παιδια,αλλα δεν εχω τον χρονο να

μπω κι εγω σ αυτην...Παντως θα πω κι εγω οτι ο αγωνας ηταν

πραγματικα ενδιαφερον και χαρηκα που αρχισαν ολα απ την αρχη! :D

Ν.

Ενδιαφερουσα η συζητηση σας παιδια,αλλα δεν εχω τον χρονο να

μπω κι εγω σ αυτην...Παντως θα πω κι εγω οτι ο αγωνας ηταν

πραγματικα ενδιαφερον και χαρηκα που αρχισαν ολα απ την αρχη! :D

Ν.

Και εγώ!!!

Αν και δεν είμαι φανατικός του schumacher, ελπίζω να κερδίσει τους άλλους δύο αγώνες, μιας και είναι η τελευταία χρονιά της καριέρας του. Από του χρόνου, τα γνωστά....

Εσείς, ποιον υποστηρίζετε?

Ωραια τα καραγκιοζιλικια-πανηγυρισμοι που κανεις βρε παιδι μου Αλονσο... Δε πειραζει ρε Μιχαλακη, ολοι ειδαμε σημερα ποιος ειναι ο πραγματικος παγκοσμιος πρωταθλητης φετος...

έλεος με την --φαρδία της Φερράρι θες να πεις!

πόσα χρόνια είχε να σπάσει; παραλίγο να κάνω βουντού για να δω αυτό που είδα σήμερα...

αλλά ξέχασα, για "Αυτούς" είναι ικανότητα και μέγεθος ομάδας. για τους άλλους είναι ... φαρδία!

Ακριβώς όπως δεν ήταν "τύχη" η αξιοπιστία της Ferrari από το 1997, έτσι δεν είναι "ατυχία" το σημερινό.

Σ' αυτό το ρημάδι το σπορ ένα τεράστιο μέρος της "τύχης" σου το φτιάχνεις μόνος σου με τη δουλειά σου.

Μαγκες δεν εχουμε αναγκη εμεις, 7 κουπες που εχει παρει μονος του ο Μιχαλακης δε προκειται να δει ο Αλονσο σε 10 ζωες...Το πρωταθλημα το χασε εξαιτιας των μπουρδελο-ελαστικων που εχει και του αμαξιου που τα τελευταια 2 χρονια ειναι γτπ. Αν ειχε φορτσαρει απ την αρχη, τωρα δε θα πανηγυριζε ο δικος σας. Αντε γεια...

ps. Μαζι σου Βαγγελη στα περι αξιοπιστιας, γι αυτο και ειπα οτι τ αμαξι που εχει τα τελευταια 2 χρονια ειναι γτπ σε ολους τους τομεις.

α μπραβο!!!

ο Σουμ τα είπε τέλεια μετά στη συνέντευξη! (κι ας μην τον παω προφανώς)

είτε το θέλουμε είτε όχι υπάρχουν 2 παράγοντες σε αυτο το .. ρημάδι το σπορ που είπε πετυχημένα ο προλαλλίσαντας

η Φερράρι εδώ και χρόνια πραγματικά έμοιαζε ατσαλένια..

αν οι 2/4 σπασμένοι κινητήρες στους 2 αγώνες που πέρασαν σημαίνει κάτι ή ήταν τυχαίο θα το μάθουμε.

όπως και να έχει ακόμα και αν το χάρηκα, θα προτιμούσα να πάνε με το 1-2 στην Βραζιλία, θα γινόταν τρελός αγώνας και θα εκτόξευε το σπορ στα ύψη.

Τον Fernando Alonso... ανακήρυξε πρωταθλητή ο Michael Schmuacher, με δηλώσεις του μετά το grand prix της Ιαπωνίας. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari θεωρεί ότι δεν είναι τόσο εφικτό το σενάριο δικής του πρωτιάς και εγκατάλειψης του Ισπανού στη Βραζιλία, ώστε να στεφθεί ο ίδιος πρωταθλητής.

"Για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω πως έχω πια πιθανότητες για τον τίτλο του πρωταθλητή. Πρέπει να το δούμε ξεκάθαρα και να το αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία, αφού όλοι ξέρουμε πως ο Fernando Alonso χρειάζεται μόλις έναν βαθμό για να στεφθεί πρωταθλητής. Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, το γκραν πρι της Βραζιλίας θα μοιάζει με περίπατο στο πάρκο για τον Alonso. Δεν θα ήθελα να τρέφω ελπίδες βασιζόμενος στο ότι δεν θα τερματίσει κάποιος αντίπαλος. Το έχω ήδη χωνέψει. Δεν υπάρχουν πλέον άλλες ελπίδες. Τα δοκίμασα όλα εφέτος. Όλοι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν ήταν να γίνει. Έχουμε, όμως κατακτήσει τόσα πολλά μαζί που θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι και ευχαριστημένοι. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου, απλώς και μόνο επειδή δεν τα καταφέραμε εδώ".

Από την πλευρά του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε: "Στην αρχή νόμιζα ότι δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση, αλλά στην πραγματικότητα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Ημασταν τόσο καλοί όσο η Ferrari και καλύτεροι από τις Toyota. Στο δεύτερο κομμάτι του αγώνα η διαφορά από τον Michael Schmuacher ήταν σχεδόν η ίδια και σκέφτηκα σε κάποιο σημείο ότι είχα πιθανότητες για νίκη. Ημασταν στα μέσα του αγώνα και η διαφορά μας ήταν στα πέντε δευτερόλεπτα. Ηταν μεγάλη έκπληξη. Ομως και εγώ στους τελευταίους αγώνες είχα πολλά προβλήματα. Εχασα ένα ελαστικό στην Ουγγαρία και εγκατέλειψα από κινητήρα στη Μόντσα. Επρεπε να ξεπεράσω όλες αυτές τις ατυχίες. Οταν είδα τον Michael να εγκαταλείπει δεν το πίστευα. Το να βλέπεις μηχανικό πρόβλημα σε Ferrari δεν είναι και το πιο συχνό φαινόμενο".

Ο δεύτερος του podium, Felipe Massa, τόνισε: "Είχα ένα κλαταρισμένο λάστιχο στο πρώτο κομμάτι με αποτέλεσμα να μπω νωρίτερα στα pits. Βγαίνοντας είχα μπροστά μου τον Heidfeld που ήταν πιο αργός με αποτέλεσμα να χάσω τη δεύτερη θέση από τον Alonso. Είναι απογοητευτικό γιατί μετά από αυτό που συνέβη στον Michael Schmuacher έπρεπε να νικήσω. Στη Βραζιλία θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό".

Οσο για τον Giancarlo Fisichella που ήρθε τρίτος στον αγώνα, υπογράμμισε: "Είναι ένα φανταστικό αποτέλεσμα για τον Fernando Alonso, την ομάδα και έμενα. Ψυχολογικά δεν ήμουν σε καλή κατάσταση γιατί την Πέμπτη έχασα τον καλύτερό μου φίλο και θα ήθελαν να του αφιερώσω την τρίτη θέση μου. Δεν έκανα καλή εκκίνηση με αποτέλεσμα να χάσω μια θέση. Μετά από λίγους γύρους έπιασα τις Toyota. Είχα καλό αγώνα και η στρατηγική ήταν καλή, όπως και τα ελαστικά".

http://www.contra.gr

κριμα,γιατι ητανε καλυτερος και το αξιζε περισσοτερο ο σουμαχερ.

Καλός ναι, καλύτερος δεν νομίζω... αν υπήρχε λίγο καλύτερη οργάνωση στα pit της Renault το πρωτάθλημα θα είχε κριθεί πολύ νωρίτερα.

Μπράβο στον Alonso, που δεν άθησε να τον πάρει από κάτω η ατυχία του περασμένου αγώνα.

ρε παιδια πρεπει ολοι να παραδεκτουμε οτι ο Μιχαλακης.... ειναι μεγαλος, τεραστιος ειναι γενημενος νικητης!! οσο και αν σε καποιους δεν αρεσει!!!! Σημερα στεναχορηθηκα πολυ γιατι το "ατυχες γεγονος" εγινε την ποιο ασχημη στιγμη στο τελος ενος πρωταθληματος μιας καριερας και πανω απο ολα στο τελος μιας εποχης για την f1.

Πολύ μεγάλος οδηγός με τους πολύ φίλους και τους πολύ εχθρούς του όπως όλοι οι πραγματικά απέχοντες έτη φωτός απ' τη μετριότητα.

Τον χάρηκα που απ' όσο είδα στα στιγμιότυπα ήταν μεγαλύτερος της στιγμής και δεν χτυπιόταν για την ατυχία παρά αγκάλιασε και φίλησε τους τεχνικούς.

Όπως και να το κάνουμε, για να τον φτάσει ο οποιοσδήποτε θα πρέπει να φάει πάρα πολλούς φούρνους, όχι απλώς καρβέλια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...