Προς το περιεχόμενο

Formula 1!

Bougas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε Timour21, νομίζω πως γίνεσαι κι εσύ εριστικός στην προσπάθεια να αντικρούσεις τις (πολλές φορές) μη τεκμηριωμένες απόψεις άλλων χρηστών. Η σύγκριση του Schumi με τον Takagi είναι εντέλώς άτοπη. (Σημ.: Παρεμπιπτόντως, ο Justin Wilson κάνει πολυ πετυχημένη καριέρα σε αγώνες GT). Οι χειρονομίες πάντως, δίνουν λίγο ενδιαφέρον στους βαρετούς και μονότονους αγώνες της F1, δεν μπορείτε νε πείτε! :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Μα δεν συγκρίνω τον takagi με τον schumacher. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι οτι ο Schumacher αν δεν έπερνε πρωτάθλημα με την benetton ίσως να μην ήταν αυτός που ξέρουμε σήμερα. Για τον Wilson και τον κάθε wilson δεν μπορώ να πω τίποτα. Και οι 20 (22-24) οδηγοί κάθε χρονιάς είναι όλοι τους ικανοί, θέλει ικανότητα να οδηγήσεις ένα τέτοιο μηχάνημα. Αυτό που ήθελα να πω είναι οτι και ο Wilson από την μινάρντι ξεκίνησε όπως και ο Αλόνσο. Αν ο Αλόνσο όμως δεν έπερνε πρωτάθλημα με την ρενό θα τον ήξεραν όσοι ξέρουν σήμερα και τον Wilson.

Αυτό που προσπαθώ να πω σε αυτά τα ποστ είναι οτι η renault μόνο μικρή ομάδα δεν είναι. Έχει χρίσει αρκετούς πρωταθλητές, και θα χρίσει αρκετούς ακόμα στο μέλλον.

Όσο για το αν είμαι εριστικός φίλε μου, ενδεχομένως να έχεις δίκιο. Αλλά όταν διαβάσεις πράγματα τα οποία γνωρίζεις οτι δεν ισχύουν και κάποιες άλλες γενικεύμένες επιθέσεις στους γάλλους με τους οποίους έχω πλέον συγκενέψει νομίζω οτι μπορείς να μου δώσεις ένα δίκιο.

Μπορεί να spammarw το forum steven αλλα και συ οταν θες να δείξεις οτι κάνεις πλάκα μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις ένα smilie, σωστά?

Όπως και να έχει ανακαλώ τους χαρακτηρισμούς μου σε εσένα και ζητώ συγνώμη, ας μην δώσουμε άλλη συνέχεια στο θέμα.

μην μαλώνουμε ρε παίδες άλλο, μια παρεούλα είμαστε, κουβεντούλα κάνουμε να γουστάρουμε και να περνάει η ώρα..

@timour21: ο Αλόνσο και ο κάθε αλόνσο όταν είναι στη Μινάρντι, αν αξίζει θα τον πάρει μια από τις μεγαλύτερες και πιο ανταγωνιστικές ομάδες. με παράμετρο το ταλέντο του (οκ και την τύχη που τον συνοδεύει) αργά ή γρήγορα θα πήγαινε σε μια μεγάλη ομάδα και ώπερ και εγέννετω, θα έπαιρνε πρωτάθλημα (αντίφαση με Κίμι αλλά είναι άλλο θέμα αυτό). (π)έτυχε να είναι η Renault. αυτό που μάλλον δεν έχεις καταλάβει είναι πως δεν είπαμε την Renault μικρή ομάδα. Απλά σε σχέση με την Φερράρι όπως και να το κάνουμε δεν είναι τόσο πετυχημένη (τους πολιτικούς παράγωντες που ανέφερες δε μπορώ να ξέρω αν ισχύουν) στα αποτελέσματα (αντι-φερράρι είμαι τι κάθομαι και λέω.... Η Φερράρι είναι μικρή ομάδα ρε!! :P ) Κάθε άλλο παρά μικρή είναι η Renault και την ιστορία και την επιρροή ακόμα και μόνο ως προμηθευτής κινητήρων οι περισσότεροι την γνωρίζουν.

χαχααχαχχααχαχα

φαντάζεσαι;;

επειδή τον πάω τρελά και πιστεύω πως η αναξιοπιστία της ομάδας μου του έχει στερήσει πολλά μακάρι να πάει στη Renault. δε θέλω να πάει στη Φιαρράρι γμτ... αν κ προς τα εκεί κλείνει..

Δυστυχώς το ταλέντο δεν αρκεί για να κάνεις καριέρα. Σίγουρα όλοι όσοι τρέχουν είναι πολύ καλοί οδηγοί, αλλά αν δεν έχεις όνομα, σπόνσορες κλπ. δεν πας μπροστά. Όσο για τη Renault, σίγουρα έχει πολύ μεγάλη προσφορά στο θέμα της εισαγωγής καινοτομιών και της τεχνογνωσίας γενικότερα. Τρανό παράδειγμα η συμβολή της στην εξέλιξη των turbo στα τέλη της δεκαετίας του '70.

...οταν θες να δείξεις οτι κάνεις πλάκα μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις ένα smilie, σωστά?

Σωστά.. Νόμιζα πως είχα βάλει. Αυτό είναι το μειονέκτημα της απρόσωπης επικοινωνίας. ΦΥΣΙΚΑ και δεν εχω κανένα πρόβλημα με τους Γάλλους.. Ίσα ίσα μετά τη Γερμανία (να παινέψουμε το σπίτι μας να μην μας πέσει στο κεφάλι) ήμουν Γαλλία στο παγκόσμιο:)

Τον Alonso δεν πηγαίνω, αλλά και πάλι αυτό που είπα ήταν χαριτολογόντας και μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι... Μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί και να πηγαίναμε για μπύρες αν τον ήξερα...

επειδή τον πάω τρελά και πιστεύω πως η αναξιοπιστία της ομάδας μου του έχει στερήσει πολλά μακάρι να πάει στη Renault. δε θέλω να πάει στη Φιαρράρι γμτ... αν κ προς τα εκεί κλείνει..
O Kimi είναι απλά θέος.. Γνώμη μου είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος οδηγός στο grid καλύτερος και από τον Michael ίσως... Μιλάω φυσικά για αυτή τη στιγμή καθώς αν συγκρίνεις τον Michael με τον Kimi είναι ένα τίποτα μπροστά του σε αυτά που έχουν καταφέρει!! Αν ήταν στην ίδια ομάδα θα ήμουν με Kimi.. Είναι πραγματικά καταπληκτικός. Χάνετε πάρα πολλά στην Ελλάδα με τον κωλοalpha. Εδω η μετάδοση αρχίζει 1.30 ώρα πρίν τον αγώνα μέσα από την πίστα κανονικά με το RTL (το κανάλι) να κυκλοφοράει στο grid πριν την εκκίνηση και μιλάνε με τους οδηγούς και γενικά πολλά ρεπορτάζ από την πίστα και πολλά πολλά άλλα... Και κάποια στιγμή έμπαινε ο Kimi στο lounge της McLaren και τον πετυχαίνει ο δημοσιογράφος και του λέει τα κλασσικά πως θα πας σήμερα κλπ.. και στο τέλος τον ρωτάει: Θα τα ξαναπούμε στο grid? Και σκάει ένα χαμόγελακι ο Iceman και απαντάει: "Probably not" χεχε:D (δεν έχει δεχτεί ποτέ να πει κουβέντα στους δημοσιογράφους που κυκλοφοράνε ανάμεσα στα μονοθέσια πριν την εκκίνηση)! Πολύ τον πάω

Αλλά όχι στην Renault..θα καταστραφεί το παλικάρι :D Ενώ τώρα που θα τον πάρει η Ferrari θα παίρνει πρωτάθλημα για 2-3 χρονάκια... Για αυτό θέλω να φύγει ο Michael γιατί αλλιώς το κόβω πολύ δύσκολο να θελήσει ο Kimi να είναι στην ίδια ομάδα με τον Michael...Αν και θα είχε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ενδιαφέρον! Κάθε αγώνας θα ήταν κανονική μονομαχία.. Αλλά αυτά είναι όνειρα.. Ποτέ δεν πρόκειται κατά την άποψη μου να συμβιώσουν οι 2 τους και για αυτό καλός χρυσός ο Schumacher αλλά καιρός να κάνει τόπο στους επόμενους μην μας τον πάρει η Renault και κλαίμε μετά...

ένας λόγος που υποστηρίζω την McLaren (εκτός από το ότι είχε πάει ο εκκλειπών Θεός εκεί) είναι ότι είχαν τα κότσια (γιατί τέτοια θέλει) να έχει Προστ και Σέννα μαζί. θα τρελενόμουν να έβλεπα Αλόνσο και Κίμι στην Μακ μαζί, αλλά χλωμό. μακάρι να το έκαναν στη φερράρι με κίμι κ σουμ αλλά και αυτό χλωμό λόγω του καθεστώτος..

Μα δεν συγκρίνω τον takagi με τον schumacher. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι οτι ο Schumacher αν δεν έπερνε πρωτάθλημα με την benetton ίσως να μην ήταν αυτός που ξέρουμε σήμερα.

Να,κατι τετοια σχολια με εκαναν και ακουστηκα τοσο αρνητικος...:roll:

Μα τι σημαινει αυτη η διαπιστωση; Που στηριζεται; Μα τι λεμε γενικα;

Σε τελικη αναλυση ομοιως ο Hakkinen που εχει μια προσωπικη ιστορια

γεματη πανω και κατω,δεν θα ταν ο οδηγος που εφτασε να ναι χωρις την προσωπικη στηριξη και προσπαθεια του Ron Dennis! Τι σημαινει αυτο;

Οτι δεν αξιζει ως οδηγος; Και να σκεφτεις οτι δεν τον παραδεχομαι καν...

Αναγνωριζω ομως την πορεια του και την αξια του...;)

Ν.

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι οτι ο Schumacher αν δεν έπερνε πρωτάθλημα με την benetton ίσως να μην ήταν αυτός που ξέρουμε σήμερα.

και ο ροσι,αν δεν επαιρνε τα 7 πρωταθληματα,δεν νομιζω να ηταν αυτος που ειναι σημερα!λαθος σκεπτικο φιλε.

να μιλησουμε λιγο για prodrive απο 2008,και τους νεους κανονισμους?

και ο ροσι,αν δεν επαιρνε τα 7 πρωταθληματα,δεν νομιζω να ηταν αυτος που ειναι σημερα!λαθος σκεπτικο φιλε.

Ναι αλλά εγώ δεν μίλησα και για τα 7 πρωταθλήματα, μίλησα για το πρώτο.

Αν ο villeneuve για παράδειγμα δεν έπερνε το πρωτάθλημα, σε τι θα ξεχώριζε σε σχέση με τον zonda ή τον da Matta?

H' για να το πω διαφορετικά, αν δεν είχε πάρει το πρωτάθλημα θα ξαναρχότανε να τρέξει στην F1 μετά από 1 χρόνο απραξίας? Θα του έκανε η BAR αυτό το υπέρογκο συμβόλαιο (συν μετοχές από την ομάδα) αν ήταν πχ ο Sato ή ο Button?

Όπως και να το κάνεις ένα πρωτάθλημα F1 σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους. Διαφορετικά ποιος ο λόγος για την McLaren να δώσει γη και ύδωρ στον Alonso και όχι στον Fisichella που είναι (ήταν) "ανερχόμενο ταλέντο"?

Ο ρόσι είναι αναβάτης στα Moto GP, και κατα καιρούς έχει ακουστεί ενδεχόμενη μετάβασή του στην F1 και στην Ferrari με την οποία έχει κάνει και δοκιμές.

Τα έχουμε ξαναπεί: ο villeneuve είχε πύραυλο και πήρε πρωτάθλημα, από τότε είναι μετρίοτατος. Τουλάχιστον τότε η F1 ήταν αντρικό άθλημα, τώρα βασιλεύουν οι μαϊμούδες, αλήθεια πότε βγαίνει το traction control;

ο villeneuve είχε πύραυλο και πήρε πρωτάθλημα

και ο frentsen τον ιδιο πυραυλο ειχε τοτε,γιατι δεν εβγαινε στην 5αδα?

για μενα ο villeneye ειναι πολυ μεγαλος οδηγος.απλα προτιμησε το χρημα,απο τη δοξα.γι'αυτο και επελεξε ομαδες σαν την BAR.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...