Imagine Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Συγνώμη αν είμαι θύμα μεγάλης lamerιάς αλλά...<p>Έχω Win XP Pro εδώ και λίγες μέρες και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το WinAMP...απλά μπορεί να παίξει αρχεία με ελληνικά file names!!! Μου βγάζει κινέζικα στο playlist και δεν μπορεί να τα ανοίξει...τα ίδια αρχεία στο Media player παίζουν μια χαρά!<p>Δοκίμασα τις εκδόσεις 2.77 και 2.78 αλλά τα ίδια... <p>Τι να κάνω; Το έχω συνηθήσει τόσο καιρό το άτιμο!<p>Imagine
adams Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 H lysh einai h eksis: pas preferences-display-kai ksetsekareis to"use bitmap font for..."kai logika 8a einai ok
-K@G Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 GIA NA PW THN ALH8EIA DEN NOMIZW OTI AYTO POY ANAFERW EINAI H LYSH.YPARXOYN MERIKA SKINS POY DEN YPOSTHRIZOYN ELLHNIKA,DOKIMASE NA ALLA3EIS SKIN.PANTWS AP'OTI LES AN DEN FORTWNEI TA TRAGOYDIA KA8OLOY APO THN PLAYLIST TOTE MALLON YPARXEI PROB ME TO PROGY.DOKIMASE ALLH EKDOSH,ISWS TA KATAFEREIS
NeTeD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Egw pali me Winamp(tis teleytees ekdoseis) se win2000 kai winXP exw allo provlhma!<p>An pathsw eject kai rixnw tragoudia sthn playlist, meta to 3o-4o pou tha riksw, kleinei to winamp..<p>Kleinei omws kai se asxetes stigmes, opws otan pathsw apla eject kai dialeksw tragoudi.<p>Ti na pw To winamp3beta2 pantws de to exei ayto to provlhma.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 ΝeTeD, κι εγώ το είχα αυτό το πρόβλημα ώσπου εγκατέστησα μία έκδοση τoυ WinAmp 2.78 που υποστήριζε εγγενώς εγγραφή σε CD! Αν και ποτέ δεν χρησιμοποίησα αυτή τη δυνατότητα, τα προβλήματα με το eject/open file λύθηκαν δια μαγείας!!<p>Δυστυχώς δεν θυμάμαι πού διάολο την βρήκα. Θα ρίξω μια ματιά γενικώς και θα ενημερώσω σχετικά.
top-gear Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 ego pali xrisimopoio pcdj red. ti kalytero? mporeite na vreite to silver (giati to red einai agorasmeno kai den yparxei sto net full) apo ti selida tis visiosonic. www.visiosonic.com
daniel's_saving_grace Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by NeTeD: <strong>Egw pali me Winamp(tis teleytees ekdoseis) se win2000 kai winXP exw allo provlhma!<p>An pathsw eject kai rixnw tragoudia sthn playlist, meta to 3o-4o pou tha riksw, kleinei to winamp..<p>Kleinei omws kai se asxetes stigmes, opws otan pathsw apla eject kai dialeksw tragoudi.<p>Ti na pw To winamp3beta2 pantws de to exei ayto to provlhma.</strong><hr></blockquote><p>Κι εγώ νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος στον οποίο βγάζει αυτό το πρόβλημα! Τελικά φαίνεται ότι κάτι παίζει με τα ΧΡ και το winamp. Επίσης μου παρουσιάζει και το άλλο πρόβλημα, το πάνω μέρος από το display όπου δείχνει τίτλο και διάρκεια δεν φαίνεται, τα πιο πάνω 5-10 πίξελς δεν εμφανίζονται και είναι μαύρο. Τι να γίνεται άραγε!<p>Βόξον
daniel's_saving_grace Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Υ.Γ: Ευτυχως κρατάω παλιές εκδόσεις προγραμμάτων για καλό και για κακό, έβαλα τώρα μια έκδοση winamp 2.5 ημερομηνίας 3 Οκτωβρίου 1999 και παίζει μια χαρά. Και μέχρι τώρα δεν βλέπω να της λείπει και κανά σημαντικό στοιχείο ή ευκολία!<p>Βόξον
Mudrider Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Imagine: <strong>Συγνώμη αν είμαι θύμα μεγάλης lamerιάς αλλά...<p>Έχω Win XP Pro εδώ και λίγες μέρες και αντιμετωπίζω πρόβλημα με το WinAMP...απλά μπορεί να παίξει αρχεία με ελληνικά file names!!! Μου βγάζει κινέζικα στο playlist και δεν μπορεί να τα ανοίξει...τα ίδια αρχεία στο Media player παίζουν μια χαρά!<p></strong><hr></blockquote><p>Αγαπητε φιλε Imagine!!<p> Η λυση στο προβλημα σου ειναι η εξης: Start Menu--> Control Panel--> Regional and language options--> Advanced και εκει που λεει "language for non unicode programs" επελεξε greek! ayto! thn eixa patisei kai ego
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.