DimAslan Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Πάντως είχε αρκετό γέλιο η αντιπαράθεση... Περίμενα - χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν - μετά από μερικά posts να αρχίσω να βλέπω το στυλ " το είπες - όχι δεν το είπα - εσύ το είπες πρώτος - ο μπαμπάς μου είναι καλύτερος απ' τον δικό σου - το ποδήλατό μου είναι πιο γρήγορο - ναι αλλά εμένα έχει κόκκινη σέλλα " , κλπ... Μήπως μόνο σε μένα φαίνεται άτοπο να συζητάμε κάτι τέτοιο; Γιατί δεν κάνουμε ψηφοφορία ποιό είναι το καλύτερο χρώμα... σίγουρα είναι πιο λίγα... ειδικά αν μπουν μόνο τα βασικά... Και πάλι λέω, δεν θέλω να πειράξω κανέναν, απλά μου φαίνεται περίεργο... γιατί πρέπει σε όλα να υπάρχει το καλύτερο;
KaizerSoze Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Dioti se merikous stin fysi mas einai na doume ta oria kai na ftasoyme stin koryfi.Epeidh egw etsi eimai-kai isws einai malakia mou giati stin pleionothta twn pragmatwn den eimai/einai kaneis toso kalos os nomizei-goustarw na vlepw tetoia "matsakia" Loipon,egw molis teleiwsei to SCA tha xekinisw neo contest kai as paizw mpala monos mou
Sadead Neth Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Εγώ όπως προανέφερα είμαι μέσα. Και καλό θα ήταν πάντως να μην παίρνουμε τόσο σοβαρά κάποια πράγματα. Αν θέλει κάποιος να ανοίξει topic για το καλύτερο χρώμα ας το κάνει. Όποιος το θεωρεί είτε ωραίο είτε αστείο ας ψηφήσει. Όποιος το θεωρεί ανούσιο ας μη το κοιτάξει καν. Δεν έχει νόημα να καθόμαστε να λέμε πως αυτό δεν είναι σοβαρό για τον καθένα λόγο. Γι' αυτό άλλωστε τον λόγο υπάρχουν οι moderator. Αν θέλουν θα το κλειδώσουν εκείνοι. Όλα τα άλλα είναι απλά για να πουλήσουμε μούρη.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Αν θέλει κάποιος να ανοίξει topic για το καλύτερο χρώμα ας το κάνει. Όποιος το θεωρεί είτε ωραίο είτε αστείο ας ψηφήσει. Όποιος το θεωρεί ανούσιο ας μη το κοιτάξει καν. Δεν έχει νόημα να καθόμαστε να λέμε πως αυτό δεν είναι σοβαρό για τον καθένα λόγο. Γι' αυτό άλλωστε τον λόγο υπάρχουν οι moderator. Αν θέλουν θα το κλειδώσουν εκείνοι. Όλα τα άλλα είναι απλά για να πουλήσουμε μούρη. Ma plaka mas kaneis?Diladi ti,tha mas xalaseis tin fabrika se emas tous krites twn pantwn?Toso kopo kaname na apoktisoume to dikaiwma na krinoume ti exei ousia kai ti oxi kai kyriws ti prepei na parameinei sto forum...se parakalw poly,gia symazepsou pou tha mas xalaseis tin bizna AKou ekei,o typos se ligo tha mas pei pws den xreiazetai kai na postaroume se ola ta topic...ti allo tha akousoume pia
Sadead Neth Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Ok δε διαφωνώ σε αυτό. Μπορούμε πάντα να κρίνουμε αλλά ποτέ με κόσμιο τρόπο γιατί αλλιώς γίνεται βαρετό. Το μ@λ@κας είναι μια λέξη που δεν πρέπει να λείπει από κανένα post. Τα υπόλοιπα τα αφήνω στην φαντασία του κριτή-θεού. Και KaizerSoze όσον αφορά το τελευταίο (φαντασία στο βρίσιμο) είσαι τζάμι.
vsls Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Προσωπικα ειμαι κατα μιας ψηφοφοριας αχταρμας που θα ειναι ολες οι ταινιες ανεξαρτητου ειδους, περιεχομενου, περιοδου κλπ απλα συγκρινομενες η μια με την αλλη οπως επισης ποσες ταινιες θα προτεινει ο καθενας σαφως δεν τιθεται θεμα για μια ταινια ανα ατομο! Επισης επειδη λογικοτατα ΔΕΝ θα βγει η καλυτερη αλλα η πιο "γνωστη καλη" ή εστω "πιο αγαπημενη" ταινια ας αποφυγουμε τιτλους Η καλυτερη ταινια ολων των εποχων... Γιατι πολυυυ φοβαμαι μη μας βγει καμια πατατα κ μετα μας βλεπω για αλλαγη nicks κ forum! Ανατριχιαζω στην ιδεα να χανει ο θειος Ingmar απο τους Farrelly σε μια ψηφοφορια για την Καλυτερη Ταινια...
paschalia Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Ωραια . Τοτε γιατι δεν κανετε το εξης ? Ας πει ο καθενας τις χ ταινιες που θεωρει καλυτερες ( με χρονολογια διπλα της) κ μετα αφου μπουν σε ομαδες ( αναλογα τις χρονιες ) αρχιζετε την ψηφοφορια ? Επισης δεν θεωρω οτι θα ειναι αχταρμας κατι τετοιο για τον απλο λογο οτι θα πεσει απιστευτη σκεψη κ οτι θα υπαρχουν ορια ( π.χ. αυτοι που θα συμμετεχουν θα πρεπει να εχουν δει τα δυο-τριτα των ταινιων , για να μη πω ολες , ωστε να εχουν γνωση του τι ψηφιζουν ..) . Γνωμη μου ειναι το εξης . Ας γινει ενα προσχεδιο - πρωτο ποστ απο τον Καιζερ κ βλεπετε κ κανετε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.