Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 mporoume na valoume ena fasistiko orio tou typou an den exeis dei px. 60%+anw twn ypopsifiwn tainiwn, tote u can't vote man! alla exoume pollous apatewnes edw
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 κ ενα λογικο οριο που με νομιμο τροπο θα αποκλειει τον theobabi απο καθε ληψη αποφασης, επιρροη ψηφου κ αποτελεσματων! Επισης ενα οριο οτι το 51% των ταινιων θα ειναι σε ασπρομαυρο
dkangel000039 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Nomizw pws apeythinomai se anthrwpous kai oxi zwaexallou sto finale oi tainies tha einai oles gnwstes Den se anagase kaneis na psifiseis!!!H psifos einai dikaiwma den einai ypoxrewsi...an kapoioi den theloun den tha psifizoun! μαθε πρωτα να μιλας και μετα πες για ζωα ολες γνωστες? τοσο ανθρωπος εισαι που σιγουρα θα εχεις δει και τις 128 συγκεκριμενες? ποτε ειπα οτι με αναγκασε καποιος να ψηφισω?παραλογιζεσαι? αυτο που ειπα ειναι το ιδιο με αυτο που ειπε και ο dim b δηλαδη θα πρεπει οποιος δεν εχει δει καποια να τη δει-επειγοντως διοτι διαφορετικα θα ψηφιζει αυτη που ξερει!
bchris Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Επειδη αρχιζει να ξεφευγει το πραγμα και δεν λεει, εχω να προτεινω το εξης: Κατ' αρχας θα πρεπει να καταληξουμε στις ταινιες που θα διαγωνιστουν. Μετα θα πρεπει να καταληξουμε σε ενα αριθμο ατομων που θα λαβουν μερος στο διαγωνισμο. Εννοειται οτι θα αφησουμε αρκετο χρονο για να το δουνε και να υποβαλουν ολοι. Λεω καθε γυρος να κραταει πολυ ωστε να δινεται η ευκαρια σ' αυτους που ειτε θελουν να ξαναδουν καποια ταινια, ειτε δεν την εχουν δει καν και θελουν να την δουνε. Προτεινω, να μην μπορει καποιος να ψηφισει αν δεν εχει δει τις ταινιες. Αλλιως δεν εχει νοημα. Παμε και κοιταμε στο imdb και τελειωνει το παραμυθι. Για να εξασφαλισουμε τωρα το οτι καποιος θα δει οντως την ταινια, προτεινω να δικαιολογουμε το γιατι διαλεξαμε το LOD απο το CK για παραδειγμα. ΠΧ: Μου αρεσε πιο πολυ το LOD, γιατι ηταν εγχρωμο, μου γουσταρουν πιο πολυ οι ταινιες φαντασιας και μου αρεσαν πολυ οι μαχες του. Βεβαια και παλι μπορει καποιος να βρει αυτες τις πληροφοριες on-line, αλλα τουλαχιστον θα ξερει περι τινως προκειται. ...Πως σας φαινεται? EDIT: τωρα μου ηρθε και μια φοβερη ιδεα: Στην περιπτωση που καποια ταινια παιζεται τωρα σε κανα σινεμα, θα ηταν πολυ καλη φαση να μαζευτουμε και να παμε να την δουμε ολο το group. (και μετα να την συζητησουμε πανω απο μερικα τζιν-τονικ 8) )
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 μαθε πρωτα να μιλας και μετα πες για ζωα ολες γνωστες? τοσο ανθρωπος εισαι που σιγουρα θα εχεις δει και τις 128 συγκεκριμενες? ποτε ειπα οτι με αναγκασε καποιος να ψηφισω?παραλογιζεσαι? αυτο που ειπα ειναι το ιδιο με αυτο που ειπε και ο dim b δηλαδη θα πρεπει οποιος δεν εχει δει καποια να τη δει-επειγοντως διοτι διαφορετικα θα ψηφιζει αυτη που ξερει! telika eixa lathos entypwsi gia to pou apeythinomai Isws kai na min einai kali idea to paixnidi BTW tha ithela na mou exigiseis pou paei to "mathe na milas" giati kati ypopsiazomai kai tha pesei trelo gelio an exw dikio
dkangel000039 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 telika eixa lathos entypwsi gia to pou apeythinomai γιατι εστειλες στον εαυτο σου μηνυμα καταλαθος? Isws kai na min einai kali idea to paixnidi οχι οταν δε σεβεσαι τις αποψεις των αλλων κανοντας δηλωσεις του στυλ''σε ανθρωπους απευθυνομαι οχι σε ζωα'' BTW tha ithela na mou exigiseis pou paei to "mathe na milas" giati kati ypopsiazomai kai tha pesei trelo gelio an exw dikio απαντα πρωτα εσυ σε αυτο που σε ρωτησα εγω και εκανες οτι δεν το ειδες Den se anagase kaneis na psifiseis!!!H psifos einai dikaiwma den einai ypoxrewsi ποτε ειπα κατι τετοιο εγω?περιμενω απαντηση... H psifos einai dikaiwma den einai ypoxrewsi οτι ακουμε δεν το λεμε οπου να ναι και χωρις να κολαει ΠΟΥΘΕΝΑ απλα και μονο επειδη μας ακουγεται ωραιο ξεκινα να γελας τωρα εξυπνακια
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Πριν το κάνετε flame του κερατά το post, να πω ότι θεωρώ την ιδέα αρκετά καλή... Έχει βέβαια τα bugs της ως υλοποίηση (αντιπαράθεση ασχετων ταινιών, ταινίες άγνωστες στο ευρύ κοινό) αλλά θα τεθούν κάτω πολλές ενδιαφέρουσες ταινίες + θα έχουμε την ευκαιρία να τις "διαφημίσουμε" + θα έχει πλάκα το πράγμα.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δεν εισαι ανοητος,εισαι βαρετος ξεκινα να γελας τωρα εξυπνακια γιατι εστειλες στον εαυτο σου μηνυμα καταλαθος **καλα οταν το διαβασα αυτο νομιζα πως θα αρχιζες τα "καθρεφτακι" και τετοια που λεγαμε στο Δημοτικο** και ειναι χειροτερο να εισαι βαρετος.... Και για να μην σου μενουν αποριες και ρωτας μετα την κυρια στο σχολειο ποτε ειπα κατι τετοιο εγω?περιμενω απαντηση... Ποτε ειπα εγω οτι ειπες κατι τετοιο? Ρωτησες οπως και αλλοι->Και αμα δεν εχει δει την ταινια Και ειπα->Πιστευα(λαθος μου) πως απευθυνομαι σε σοβαρα ατομα.Εφοσον καποιος δεν εχει δει και τις 2 ταινιες 'Η θεωρει πως δεν μπορει να εκφερει γνωμη(διοτι αν ειναι να παιξουν Νονος βς Σαρανταποδαρουσες απο τον Ποσειδωνα,μπορει να μην εχω δει το ΣατΠ αλλα μαλλον θαλεγα ουτως η αλλως Νονος) τοτε μπορει καλλιστα να μην ψηφισει
dkangel000039 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Ποτε ειπα εγω οτι ειπες κατι τετοιο? τοτε η παρακατω απαντηση σε ποιον πηγαινε και που κολαγε??(γιατι εγω σε δικο μου ποστ το ειδα reply) Den se anagase kaneis na psifiseis!!!H psifos einai dikaiwma den einai ypoxrewsi"" προφανως και δεν κολαγε πουθενα αλλα ναι ειπαμε-το ειχες δει καπου-ακουγονταν ωραιο-το πεταξες Ρωτησες οπως και αλλοι->Και αμα δεν εχει δει την ταινια ακριβως αυτο ρωτησα και αρχικα απαντησες οτι γουσταρες δηλαδη δες Den se anagase kaneis na psifiseis!!!H psifos einai dikaiwma den einai ypoxrewsi τωρα το αλλαζεις και λες οτι απαντησες Πιστευα(λαθος μου) πως απευθυνομαι σε σοβαρα ατομα.Εφοσον καποιος δεν εχει δει και τις 2 ταινιες 'Η θεωρει πως δεν μπορει να εκφερει γνωμη(διοτι αν ειναι να παιξουν Νονος βς Σαρανταποδαρουσες απο τον Ποσειδωνα' date='μπορει να μην εχω δει το ΣατΠ αλλα μαλλον θαλεγα ουτως η αλλως Νονος) τοτε μπορει καλλιστα να μην ψηφισει[/quote'] Δεν εισαι ανοητος' date='εισαι βαρετοςκαλα οταν το διαβασα αυτο νομιζα πως θα αρχιζες τα "καθρεφτακι" και τετοια που λεγαμε στο Δημοτικο και ειναι χειροτερο να εισαι βαρετος Και για να μην σου μενουν αποριες και ρωτας μετα την κυρια στο σχολειο [/quote'] ενταξει εχω δει και χειροτερα συμπλεγματα-αντεχεις ακομη(αλλα για λιγο) κανενα αλλο σχολιο
KaizerSoze Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 τοτε η παρακατω απαντηση σε ποιον πηγαινε και που κολαγε??(γιατι εγω σε δικο μου ποστ το ειδα reply)προφανως και δεν κολαγε πουθενα αλλα ναι ειπαμε-το ειχες δει καπου-ακουγονταν ωραιο-το πεταξες ακριβως αυτο ρωτησα και αρχικα απαντησες οτι γουσταρες δηλαδη δες τωρα το αλλαζεις και λες οτι απαντησες ενταξει εχω δει και χειροτερα συμπλεγματα-αντεχεις ακομη(αλλα για λιγο) κανενα αλλο σχολιο FATALITY
dkangel000039 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 μιλησε κανεις? φυσικα οταν τελειωνουν τα επιχειρηματα(στη περιπτωση σου πολυ γρηγορα) αρχιζουν τα fatality με λιγα λογια:δε ξερω τι να πω,δε βλεπεις που δε μπορω/δε ξερω να σταυρωσω προταση? οντως δεν ειναι για εσενα αυτα τα πραγματα που να σκεφτεσαι τωρα(δυσκολα σου βαζω ε?) κανε κανενα fatality λοιπον:lol:
paschalia Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 dkangel000039 & Καιζερ χαλαρωστε λιγακι . Ωρε συ Καιζερ θυμισου το θεμα του τοπικ που ο ιδιος ο δημιουργος του ξεχασε κ πιαστο παλι απ'την αρχη .. Θα γινει ο διαγωνισμος ?
dkangel000039 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 dkangel000039 & Καιζερ χαλαρωστε λιγακι . Ωρε συ Καιζερ θυμισου το θεμα του τοπικ που ο ιδιος ο δημιουργος του ξεχασε κ πιαστο παλι απ'την αρχη .. Θα γινει ο διαγωνισμος ? αν γινει ο διαγωνισμος θα παει ακυρο αυτο το post και ειμαι μεσα ασχετα αν προσωπικα πιστευω οτι θα ψηφιζουν οτι να ναι αρκετοι... αν παλι δε γινει συνεχισττε να βαζεται εδω τις αγαπημενες σας ταινιες οπως ειχα πει αρχικα πριν το χαλασουν καποιοι και θα ζητησω απο καποιον mod να σβησει τα ασχετα οκ εγω δε ξαναλεω τιποτα αλλο για τον kaizer τελος εχει ληξει το θεμα...
Sadead Neth Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δεν το πιστεύω το παραπάνω. Πλάκα έχει να γίνεται αυτό που και που και πολιτισμένα πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.