KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Skeftomoun molis teleiwsei to Champions League me gomenes na anoige ena idio gia tainies,ti lete na to kanoume etsi?
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Αν κανουμε για ταινιες δε θα ειναι 64... Για να καλυψουμε τα γουστα ολων εδω μαλλον για 640 τις κοβω!
dkangel000039 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 συμφωνω με τον vsls ειναι καλο σαν ιδεα αλλα δεν θα ηταν λειτουργικο κατι τετοιο και θα ειχαμε και πολλα παραπονα οσον αφορα τις επιλογες.προτεινω το κρατησουμε οπως ειναι.φυσικα αν η πλειοψηφια θελησει κατι αλλο εδω ειμαστε... viridiana-πολιτικοκοινωνικη
sniper_206 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 εγώ λέω να κάνουμε ένα με ταινίες αλλά για κάθε κατηγορία ένα μικρό των 16 π.χ. και οι 2 φιναλίστ να πάνε σε έναν μεγάλο τελικό διαγωνισμό
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Isws an vazame 128 tainies...1 prokrimatikos pou tha meinoun 64 autes se 8 group twn 8 pou tha paixoun oles me kathe mia apo tis alles 7 gia megalyteri antikeimenikotita kai meta menoun oi 2 prwtes 2x8=16 opote meta paizoume gia tous 16->8->4 kai telikos
Sadead Neth Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Αυτό με τους ομίλους είναι ωραίο αλλά δεν είναι τόσο πρακτικό να παίξει η καθε μία με τις άλλες επτά. Θέλει πολύ χρόνο. Μπορεί να είναι καλύτερο να δίνει ο καθένας από τον κάθε όμιλο π.χ. 10 βαθμούς στην καλύτερη, 7 στη δεύτερη, 5 στην τρίτη κ.λπ.
dkangel000039 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 παιδια δεν θελω να ειμαι ο ξενερωτος η ο αρνητικος της παρεας αλλα θα γινω:twisted: τι ειναι αυτα που λετε?οι ταινιες δεν ειναι σαν τις γκομενες!δεν βλεπει στο νετ ο αλλος μια φωτο απο οσες δεν ξερει και ψηφιζει. ποιος θα εχει δει και τις 128 τις συγκεκριμενες που θα εχει η ψηφοφορια. τι θα κανουμε θα περιμενουμε να πηγαινει ο καθενας στο βιντεο κλαμπ και να ψηφιζει μετα?χμ δεν ειναι κακο:-P
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Den se anagase kaneis na psifiseis!!! H psifos einai dikaiwma den einai ypoxrewsi...an kapoioi den theloun den tha psifizoun! Sadead...not really stin ousia apo tous 64 stous 16 einai 2 gyroi,e edw tha ginoun 5 Isws an paixoume kai 2o prokrimatiko,pame apo 128 stis 32 kai apo kei 8 omiloi twn 4 taininwn,pernane mono oi prwtes kai pame stis 8 opote anti gia 2 gyrous tha kanoume 3.Pio kalo etsi?
Akujin Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 egw eimai mesa ennoeitai... poios th'analavei na ''sikwsei'' tin diorganwsi? u kaizer?
vsls Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Τον Blatter να τον φωναξω απο τωρα ή να περιμενω μετα το Mundial?! Εγω μονο θελω να πω πανω απο καμια 30αρια+ ταινιες που θεωρω απο τρομερα καλες μεχρι αριστουργηματα... Αν ο καθενας εχει εστω κ μια 10αδα τοτε σιγα μη βγει ακρη... Εκτος αν ειναι να καταληξουμε να πρεπει να λεμε οπωσδηποτε μια κατι στο οποιο ειμαι κατηγοριματικα αντιθετος.
dim_b Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Den se anagase kaneis na psifiseis!!! H psifos einai dikaiwma den einai ypoxrewsi...an kapoioi den theloun den tha psifizoun! Το πρόβλημα θα το δημιουργήσουν αυτοί που θα έχουν δει μια από τις δύο ταινίες σε κάποια ζευγάρια και προφανώς θα ψηφίσουν αυτή που έχουν δει' date=' ακόμα και αν η άλλη είναι αριστούργημα. Σε ένα υποτιθέμενο ζευγάρι [b']Citizen Kane vs Lord Of The Rings[/b] (οποιοδήποτε από τα 3) ποιά πιστεύεις ότι θα "νικήσει";
LL_NEO Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 O πρόεδρος θα προωθήσει το "Jay and Silent Bob strikes back" και επομένως αυτό θα βγει. Άρα τσάμπα κόπος :razz:
KaizerSoze Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Το πρόβλημα θα το δημιουργήσουν αυτοί που θα έχουν δει μια από τις δύο ταινίες σε κάποια ζευγάρια και προφανώς θα ψηφίσουν αυτή που έχουν δει' date=' ακόμα και αν η άλλη είναι αριστούργημα.Σε ένα υποτιθέμενο ζευγάρι [b']Citizen Kane vs Lord Of The Rings[/b] (οποιοδήποτε από τα 3) ποιά πιστεύεις ότι θα "νικήσει"; Nomizw pws apeythinomai se anthrwpous kai oxi zwa exallou sto finale oi tainies tha einai oles gnwstes Tespa,an den thelete den to kanoume,mia idea erixa
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 εγώ θέλω πάντως να το κάνουμε! Θα έχει γέλιο! Ας τελειώσει όμως πρώτα ο SCA διαγωνισμός και βλέπουμε. Έεεεεχουμε καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.