Προς το περιεχόμενο

[OFFTOPIC] η καλυτερη ταινια που ειδατε

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν κανουμε για ταινιες δε θα ειναι 64... Για να καλυψουμε τα γουστα ολων εδω μαλλον για 640 τις κοβω!

Δημοσ.

συμφωνω με τον vsls ειναι καλο σαν ιδεα αλλα δεν θα ηταν λειτουργικο κατι τετοιο και θα ειχαμε και πολλα παραπονα οσον αφορα τις επιλογες.προτεινω το κρατησουμε οπως ειναι.φυσικα αν η πλειοψηφια θελησει κατι αλλο εδω ειμαστε...

viridiana-πολιτικοκοινωνικη

Δημοσ.

εγώ λέω να κάνουμε ένα με ταινίες αλλά για κάθε κατηγορία ένα μικρό των 16 π.χ. και οι 2 φιναλίστ να πάνε σε έναν μεγάλο τελικό διαγωνισμό

Δημοσ.

Isws an vazame 128 tainies...1 prokrimatikos pou tha meinoun 64

autes se 8 group twn 8 pou tha paixoun oles me kathe mia apo tis alles 7 gia megalyteri antikeimenikotita kai meta menoun oi 2 prwtes

2x8=16 opote meta paizoume gia tous 16->8->4 kai telikos

Δημοσ.

Αυτό με τους ομίλους είναι ωραίο αλλά δεν είναι τόσο πρακτικό να παίξει η καθε μία με τις άλλες επτά. Θέλει πολύ χρόνο. Μπορεί να είναι καλύτερο να δίνει ο καθένας από τον κάθε όμιλο π.χ. 10 βαθμούς στην καλύτερη, 7 στη δεύτερη, 5 στην τρίτη κ.λπ.

Δημοσ.

παιδια δεν θελω να ειμαι ο ξενερωτος η ο αρνητικος της παρεας αλλα θα γινω:twisted:

τι ειναι αυτα που λετε?οι ταινιες δεν ειναι σαν τις γκομενες!δεν βλεπει στο νετ ο αλλος μια φωτο απο οσες δεν ξερει και ψηφιζει.

ποιος θα εχει δει και τις 128 τις συγκεκριμενες που θα εχει η ψηφοφορια.

τι θα κανουμε θα περιμενουμε να πηγαινει ο καθενας στο βιντεο κλαμπ και να ψηφιζει μετα?χμ δεν ειναι κακο:-P

Δημοσ.

Den se anagase kaneis na psifiseis!!!

H psifos einai dikaiwma den einai ypoxrewsi...an kapoioi den theloun den tha psifizoun!

Sadead...not really stin ousia apo tous 64 stous 16 einai 2 gyroi,e edw tha ginoun 5

Isws an paixoume kai 2o prokrimatiko,pame apo 128 stis 32 kai apo kei 8 omiloi twn 4 taininwn,pernane mono oi prwtes kai pame stis 8 opote anti gia 2 gyrous tha kanoume 3.Pio kalo etsi?

Δημοσ.

Τον Blatter να τον φωναξω απο τωρα ή να περιμενω μετα το Mundial?!

Εγω μονο θελω να πω πανω απο καμια 30αρια+ ταινιες που θεωρω απο τρομερα καλες μεχρι αριστουργηματα... Αν ο καθενας εχει εστω κ μια 10αδα τοτε σιγα μη βγει ακρη... Εκτος αν ειναι να καταληξουμε να πρεπει να λεμε οπωσδηποτε μια κατι στο οποιο ειμαι κατηγοριματικα αντιθετος.

Δημοσ.
Den se anagase kaneis na psifiseis!!!

H psifos einai dikaiwma den einai ypoxrewsi...an kapoioi den theloun den tha psifizoun!

Το πρόβλημα θα το δημιουργήσουν αυτοί που θα έχουν δει μια από τις δύο ταινίες σε κάποια ζευγάρια και προφανώς θα ψηφίσουν αυτή που έχουν δει' date=' ακόμα και αν η άλλη είναι αριστούργημα.

Σε ένα υποτιθέμενο ζευγάρι [b']Citizen Kane vs Lord Of The Rings[/b] (οποιοδήποτε από τα 3) ποιά πιστεύεις ότι θα "νικήσει";

Δημοσ.

O πρόεδρος θα προωθήσει το "Jay and Silent Bob strikes back" και επομένως αυτό θα βγει. Άρα τσάμπα κόπος :razz:

Δημοσ.
Το πρόβλημα θα το δημιουργήσουν αυτοί που θα έχουν δει μια από τις δύο ταινίες σε κάποια ζευγάρια και προφανώς θα ψηφίσουν αυτή που έχουν δει' date=' ακόμα και αν η άλλη είναι αριστούργημα.

Σε ένα υποτιθέμενο ζευγάρι [b']Citizen Kane vs Lord Of The Rings[/b] (οποιοδήποτε από τα 3) ποιά πιστεύεις ότι θα "νικήσει";

Nomizw pws apeythinomai se anthrwpous kai oxi zwa

exallou sto finale oi tainies tha einai oles gnwstes

Tespa,an den thelete den to kanoume,mia idea erixa

Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ θέλω πάντως να το κάνουμε! Θα έχει γέλιο! Ας τελειώσει όμως πρώτα ο SCA διαγωνισμός και βλέπουμε. Έεεεεχουμε καιρό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...