spocky Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Το τερματισα και με τους 2 αλλα τιποτα.Η τελευταια πιστα με nod δεν ειναι η Kane's tower?Μηπως επειδη εχω την kane edition?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Περίεργο. Αφού έχεις τερματίσει και με τους 2 (και δεν έχεις κάνει uninstall, ή χάσει κάτι ενδιάμεσα). Όταν πας στο campaign, ξεκλειδώνει το κουτάκι που λέει Scrin Campaign (ή κάτι τέτοιο). Δεν έχει σχέση που δεν είναι Kane Edition.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μήπως έχει σημασία το επίπεδο 'η τα infos που ανοίγεις; Δεν ξέρω ρωτάω. Εγώ πολλές τις έβγαλα στο hard και λίγες στο normal και μου ξέφυγαν λίγα infos. Θα σου έστελνα το save αλλά το έκανα unistall.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Τα infos και όλα αυτά τα secondary objectives δεν μετράνε για το ξεκλείδωμα. Απλά να τερματίσεις και με τους 2 στρατούς.
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 mhpos epezes me cheats; Αν ρωτάς εμένα όχι. Έχω παίξει Κροατία εγώ... καμιά 20αρια φορές +
mstaras Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Το C&C3 παίζει σε WinXP 64bit? Υπάρχει κάποιος τρόπος για να παίξει?
KilliK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 παιδια ξερετε αν υπαρχουν τιποτα φημες πως θα βγει καινουργιο red alert? επειδη συνηθως οποτε εβγαινε καινουργιο cc,μετα εβγαινε και red alert.υπαρχει περιπτωση να γινει κατι τετοιο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Με την EA από πίσω, κανείς δεν ξέρει. Δεν έχει ακουστεί κάτι απ'όσο έχει πάρει το αυτί μου και το μάτι μου.
s2t2s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2007 Καλησπέρα παιδιά. Είμαι και γω κολλημένος με τη σειρά και μιας που βγήκε και το mod sdk θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κανείς που να ξέρει να μου τα εξηγήσει λιγο.Διάβασα τις οδήγιες για να εγκαταστήσω το sample που έχει και τα κατάφερα (τα είχε ολα έτοιμα σχεδόν),αλλά δεν κατάφερα ακόμη να τροποποιήσω τις υπάρχουσες μονάδες (πόσο μάλλον να κάνω δικές μου). Οπότε αν υπάρχει κανείς που να μπορεί να δώσει καμια συμβουλή είναι καλοδεχούμενος. Ευχαριστώ πολύ.
jipakos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2007 να ρωτήσω κάτι... έκανα το έξης . Δεν έχω κάνει κανένα save στο παιχνιδι και ενω ειχα παιξει ερκετα.. (κροατια) έκανα το λάθος και ξαναάρχισα campaign και με βγάζει πάλι απο την αρχη.. Ξέρει κάποιος πως μπορω να συνεχίσω από εκει που ειχα σταματήσει. Δεν πρεπει κάπου να κρατάει όλες τις πίστες που έχει τελειώσει ? Παρακαλώ την βοήθειά σας Ευχαριστω.
epicouros Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχει κάποιο κόλπο να βγάλω την τελευταία πίστα ( Kane's tower) με τους NOD; έχω δοκιμάσει τα πάντα και δεν μπορώ ούτε καν στο easy δεν βγαίνει.
jim22479 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Το Command and Conquer 3 tiberian wars ειναι διαφορετικο απο το CC3 Kane's Wrath?? Επισης το Kane's Wrath ειναι διαφορετικο απο το Kane's edition; Ευχαριστω
djgiouras Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Einai epishmo pia The cover story of the June issue of PC Gamer is, in fact, a preview of the next Command & Conquer game, simply titled C&C 3. το ζερο ειναι μετα απο αυτο ??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:07 ---------- αυτο με το ζερο τι διαφορεσ εχει???
morgan21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Το Command and Conquer 3 tiberian wars ειναι διαφορετικο απο το CC3 Kane's Wrath?? Επισης το Kane's Wrath ειναι διαφορετικο απο το Kane's edition; Ευχαριστω το kanes wrath ειναι expansion του tiberium wars αν δεν εχεις το tiberium wars δεν μπορεις να βαλεις το kanes wrath το ζερο ειναι μετα απο αυτο ??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:07 ---------- αυτο με το ζερο τι διαφορεσ εχει??? Το ζερο ειναι ποιο παλιο και οι διαφορες μεγαλες οσο θα ειναι οι διαφορες του tiberium wars με το tiberium twilight που θα κυκλοφορησει στις 15 μαρτιου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα