alexzzz Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι την βοήθεια σας... Ξέρει κανείς τί παίζει με το "Hamachi"???? Και για να γίνω ποιό συγκεκριμένος...προσπαθήσαμε να παίξουμε 4 άτομα το "C & C 3" μέσω hamachi και σερνόταν. Προσπαθήσαμε με 3 άτομα και πήγαινε πολύ καλά. Τί γίνεται που δεν μπορούμε να παίξουμε 4 άτομα??? Φταίει το hamachi??? Φταίει το C & C 3??? Θέλει κάποια ρύθμιση???? Το έχει διαπιστώσει κανείς άλλος?????? Να σε ρωτήσω κατι... Δοκιμάσες με διαφορετικές τριάδες; Εννοώ οτί μπορεί ο ένας απο τους 4 να έχει πρόβλημα (σύνδεσεις ας πούμε) και να κάνει όλο το παιχνίδι να σέρνεται. Δεν το έχω παίξει με Hamachi απλός λέω
mion15 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Έχουμε δοκιμάσει όλους τους πιθανούς συνδυασμούς με 3 άτομα. Σε όλες τις περιπτώσεις πήγαινε πολύ καλά. Το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο όταν μπούμε και οι 4 μαζί.
Tempora Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Είμαι στην αποστολή όπου πρέπει να προστατέυσω το υψηλό πύργο των Scrins με τους Nod. Καταστρεφω τα modded Jaggernauts όμως δεν προλαβαίνω να στείλω sabuteurs για να τα αποκτήσω .. Επίσης τι μπορώ να κάνω για να προστατέψω τις γεννήτριες που προστατεύουν τον πύργο.Σκέφτηκα να κάνω capture την βάση των scrins καθώς το tiberium δεν φτάνει.
sandbird Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Δημοσ. 20 Μαΐου 2007 Na rotiso kai go kati....POS PAIZETE PIA OLOI STO HAMACHI kai go den mporo :_((((( Olo Timed out mou bgazei otan pan kano connect se game. Exete anoi3ei kanena port siggekrimeno ? ps: Exo forthnet DSL ty
greeneye Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 prepei na eimai stin teleytaia pista me Nod.... mexri tora i poio dyskolh paramenei i Croatia stous GDI me DIAFORA... Milame gia ENTELOS ELEINH PISTA !!! he he Edit: to midenisa... re paidia poses pistes exei me tous scrin ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 4 πίστες. Και αρκετά ψαρωτικές στην αρχή. Το briefing περιέργως μου άρεσε περισσότερο από των GDI και Nod. (το αρχικό των Scrin) Έχει πλάκα το spoiler button τελικά.
zeys13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Παιδια να ρωτησω και κατι αλλο;Επεζα χθες στην αλβανια(ναι καταφερα εβγαλα την κροατια τελικα) και παρατηρησα απο ενα σημειο και μετα οτι τα τανκς και τα μεταφορικα (apc νομιζω) επιδιορθωνονταν μονα τους.Αυτο ποτε γινεται;Οταν τα οχηματα ανεβαινουν επιπεδο.Περνανε απο τις σαρδελες στο αστρο; Ειμαι γιωτας τι να κανω το ξερω
privateer Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ta oxhmata epidior8wnontai aytomata an ta pas konta sto war factory h sthn kinhth amyntikh bash (den 8ymamai to onoma)
zeys13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ναι αυτο το ξερω δεν λεω ομως αυτο.Ημουν μακρια απο την βαση μου και το pim, rim κατι τετοιο δεν θυμαμαι ουτε και εγω πως το λενε.Και τα οχηματα ενω ειχαν την ζωη τους χαμηλη ανεβαινε μονη της σιγα-σιγα.Μηπως αυτο γινεται επειδη το επαιζα στο easy;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ναι, όταν βγάλουν το άστρο (Heroic), επιδιορθώνονται μόνα τους τα units. Ανεξάρτητα με την δυσκολία.
Typhoon Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Όχι όταν φτάσει ένα όχημα στο τελευταίο veteran level τότε επιδιορθώνετε μόνο του. Αυτό ισχύει και για τον commando αλλά όχι για τα υπόλοιπα στρατιωτάκια από ότι έχω προσέξει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Α ναι, αυτό είναι γιατί στις squads που βγαίνουν, μετράει το συνολικό. Γεμίζουν health όσοι έχουν ξεμείνει αν δεν κάνω λάθος, αλλά αφού δεν αναστένονται, τότε το συνολικό health μένει στάσιμο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Ναι αυτο το ξερω δεν λεω ομως αυτο.Ημουν μακρια απο την βαση μου και το pim, rim κατι τετοιο δεν θυμαμαι ουτε και εγω πως το λενε.Και τα οχηματα ενω ειχαν την ζωη τους χαμηλη ανεβαινε μονη της σιγα-σιγα.Μηπως αυτο γινεται επειδη το επαιζα στο easy; Ta oxhmata epidior8wnontai aytomata an ta pas konta sto war factory h sthn kinhth amyntikh bash (den 8ymamai to onoma) ele0s .. RIG legete ;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα