Προς το περιεχόμενο

Command and Conquer 3 Tiberium Wars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 542
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Egw dn epeksa ka8olou to Story tou ..

Mono tou Skirmish eimai .. (To idio kai sto CnC Generals)

Mono ta palia CnC kai ta Red Alert, Alert Rouge, Retaliation eixa termatisei se story ..

Δημοσ.

Λοιπόν σειρά μου!

Γενικά ωραίο το παιχνίδι. Πολύ ωραία γραφικά, ωραία κάποια νέα πράγματα στο gameplay αλλά ρε παιδιά τι είναι αυτό το χάλι με τις 3 φυλές;

Εντάξει εγώ δεν είμαι και πολύ τον διαστημικών αλλά αυτή η 3τη φυλή με τα "χταπόδια" με χάλασε πολύ.

Και το "Warhammer 40.000" είχε εξωγήινους αλλά είχαν μια κάποια σχέση μεταξύ τους.

Δημοσ.

Εγώ δεν το ήξερα το Warhammer πριν παίξω Warhammer 40.000 στον υπολογιστή. Αλλά δεν θέλω να συγκρίνω τα παιχνίδια μόνο τις μονάδες και τις φυλές.

Δημοσ.
Λοιπόν σειρά μου!

Γενικά ωραίο το παιχνίδι. Πολύ ωραία γραφικά, ωραία κάποια νέα πράγματα στο gameplay αλλά ρε παιδιά τι είναι αυτό το χάλι με τις 3 φυλές;

Εντάξει εγώ δεν είμαι και πολύ τον διαστημικών αλλά αυτή η 3τη φυλή με τα "χταπόδια" με χάλασε πολύ.

Και το "Warhammer 40.000" είχε εξωγήινους αλλά είχαν μια κάποια σχέση μεταξύ τους.

Ti ennoeis akrivos?

Ean ennoeis afto p katalava .. Se arketous filous m, aresoun ta Scrin .. Egw apo mikro pedi GDI eimoun ... kai giafto dn mpika ston kopo na dialeksw ..

Alla dn einai kai asxima .. Einai kati diaforetiko gia to CnC ..

Emena to prob m me tin CnC .. einai oi "3is" files .. Egw 8a'8ela na itan 6 as poume .. alla .. dn eiparxei afti i polutelia .. Ante perimenw to "Project Raptor" na valei kamia dikia tou :-D

Δημοσ.

Ti ennoeis akrivos?

Ean ennoeis afto p katalava .. Se arketous filous m, aresoun ta Scrin .. Egw apo mikro pedi GDI eimoun ... kai giafto dn mpika ston kopo na dialeksw ..

Alla dn einai kai asxima .. Einai kati diaforetiko gia to CnC ..

Emena to prob m me tin CnC .. einai oi "3is" files .. Egw 8a'8ela na itan 6 as poume .. alla .. dn eiparxei afti i polutelia .. Ante perimenw to "Project Raptor" na valei kamia dikia tou :-D

Ναι και αυτό σωστό είναι. Είναι λίγες.

Τώρα για τους "Scrin" το πρόβλημα μου είναι ότι είναι άσχετα με τις άλλες 2 φυλές και μου κάνει όλο το παιχνίδι πολύ φαντασίας (που άμα βγάλουμε τους "Scrin" όλα τα άλλα είναι πραγματικότητα :mrgreen: )

• Moderators
Δημοσ.

Από το Tiberian Sun που μάθαμε για τους Scrin, είχαμε το Philadelphia και άλλα, ήταν πολύ φαντασίας. Απλά τώρα είδαμε και τους Scrin εν δράση.

Δημοσ.

se blepo poli maximo madcs. mipos pezeis sto internet gia na kanoume kanena game. afou exeis to exeis bgalei kai sto brutal kati tha les i mipos eisai noobas enantia se anthropo?

Δημοσ.

ρε γμτ εχω κατεβασει το game σε mdf file ειναι 7 g αλα προσπαθω να το ινσταλαρω κ δεν γινετε ....το κανα με deamon k alcohol αλα τπτ..με τι λετε να το κανω? το original game κανει 65 ευρο εδω ελλαδα ποσο εχει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...