Προς το περιεχόμενο

Command and Conquer 3 Tiberium Wars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 542
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

kai ego ekana tin patata stin 5 i 6 pista me tous nod na afhso tous gdi na anaptixthoun kai afou ekanan 3-4 NTOU pou antimetopisa me epityxia mallon thimosan meta (:lol:) kai estilan OTI EIXAN !!!!!!!!!!

milame me podopathsane kai mou phran ta sobraka sthn kyrioleksia...!!!

prosoxh loipon...otan pezis xalara ayta pathaineis!

Επισκέπτης
Δημοσ.

ρε παιδια παω να παιξω απο hamachi και οταν κανω create βγαζει στον αλλον mismatch.τι παιζει????????

plz respond asap

Επισκέπτης
Δημοσ.
mipos exete allh verison? kalitera na exete tin 1.04 kai oi 2.

an de ftetei ayto idomen

dokimaste na dhmiourghsei o allos game!

Εχουμε και οι 2 την ιδια version(1.04) και επισης την ιδια version hamachi!

Επισης στο game->options εχουμε ενεργοποιησει το ip του hamachi.

WTF????????

Δημοσ.

Προβλημα με τα saves

Πριν βαλω τα Vista κρατησα backup το φακελο που φτιαχνει το παιχνιδι στα εγγραφα μου με τα προφιλ και τα saves.Τον κανω τωρα copy εκει και δεν δουλευει καθολου και δεν θελω να ξαναρχισω απο την αρχη παλι γμτ...Κανεις που να αντιμετωπισε τιποτα τετοιο...?:???:

Δημοσ.

Svista amesos!!!!!!!!!! ma kala ti sas pianei re paidi mou...ti ta thelete ta vista

den sas parexoun ayth ti stigmh tipota,mono problhmata,perimenete

2 service pack kai blepoume.

Δημοσ.
Προβλημα με τα saves

Πριν βαλω τα Vista κρατησα backup το φακελο που φτιαχνει το παιχνιδι στα εγγραφα μου με τα προφιλ και τα saves.Τον κανω τωρα copy εκει και δεν δουλευει καθολου και δεν θελω να ξαναρχισω απο την αρχη παλι γμτ...Κανεις που να αντιμετωπισε τιποτα τετοιο...?:???:

Ξεκίνα το game κανονικά -σαν 1η φορά- στο mode που έπαιζες. [campaign/skirmish]. Φτιάξε profile ξεκίνα μια πίστα κ κάνε ένα save. π.χ. test

Κλείσε το game. Στον ίδιο φάκελο που θα βρείς το "test" κάνε copy paste τα προηγούμενα save σου. Μόλις ξαναανοίξεις το game θα σου δουλέψουν κανονικά.

Δοκιμασμένο στην Kane Edition.

/sc

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

Το προβλημα με τα κολήματα οφείλεται κατα βάση στα βίντεο ή στον Player που χρησιμοποιει η εταιρεία... το μυστήριο είναι οτι σε κάποιους δουλευουν και σε κάποιους όχι. Δέν είναι θέμα προδιαγραφών μνήμης, εικονικής μνήμης κλπ.

Για να παίξει το παιχνίδι μπείτε στο φάκελο του παιχνιδιού και βρείτε το φάκελο movie\01 και εκει υπαρχουν τρια 4 αρχεία. τα τρια απο αυτα είναι movie αν τα διαγράψεται αυτά το παιχνίδι πάυει να κολάει. Πάυει όμως να δείχνει και βιντεάκια... κατα προτίμηση κάντε τα copy/paste σε άλλο folder...

καλή διασκέδαση

υ.γ.

η λύση αυτή δουλευει και την έχω κάνει Post και στην e.a. δεν ξέρω αν θα βγάλουν κάποιο fix...

Δημοσ.

ime kapou 8 pista me nod,ante konteyo na to mideniso...:-)

biazomai na paikso skirmish (afou matho tis monades kala) kai meta

kontres me paiktes pou theloun apo do kai alles meries :lol:

Δημοσ.

akouste to problima pou exo.

To exo agorasei authentiko...

Afou syndeomai kai dialego sto internet game mpaino(join).

Arxizei fortonei afou patisoume oloi ready...

Prin arxisei to game omos moy bgazei ena parathiro kai leei oti kapios exei ginei disconnect k.t.l. kai me petaei exo...kai poles fores teleios apo to internet(to server tis EA ennoo)...

Ti GINETE RE PAIDIA????.

Δημοσ.

Asxeto:

To game to ema8a apeksw apo to 3o skirmish .. to sini8isa .. kai ws twra katexw GTP tous Hard armies .. i omada pou epelega apo mikro pou eimoun itan oi GDI .. apo to Dune apo ta palia CnC 1,2 kai apo Renegade ..

I Erwtisi m einai .. eiparxei kaneis edw mesa .. pou me GDI exei riksei Brutal army ? Nod kata protimisi ? .. Apla epidi egw to dokimasa 5 fores ws twra .. k dn to katafera ..

8a 8ermoparakalousa na mou elege tin ali8ia aftos i aftous pou 8a postaroune .. Sigoura 8a eiparxoun atoma .. as mou fanike kai ligaki Hardcore .. Kai eimai periergi na ma8w ..

Thanks^^

Δημοσ.

Έχω πάρει αρκετά...Generals δεν έπεζες???.

Σε ίδια φάση παίζει το PC....Προσοπικά με στρατό κράτησα....:-D Παίζω και λίγο Salma..:mrgreen:

TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΛΥΣΤΕ ΜΟΥ....PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

KANENAS STO INTeRNET ???????......

Δημοσ.
.. I Erwtisi m einai .. eiparxei kaneis edw mesa .. pou me GDI exei riksei Brutal army ? Nod kata protimisi ? ..

Apla epidi egw to dokimasa 5 fores ws twra .. k dn to katafera ..

Απλά παίζεις με λάθος λαό... :PpPp

brutal1gi6.th.gif

brutal2aw3.th.gif

brutal3cs1.th.gif

brutal4bv0.th.gif

Αν σηκωθούν στον αέρα τα Devastators... κάπου εκεί τελειώνουν όλα.

Μόνο που δεν το πρόλαβα κάτω από τέταρτο σε χρόνο.

/sc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...