geokalamias Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 ela file mou egw paizw steile mou na kanonisoume na paixoume mesw hamachi Re Paidia Iparxei Kanena Site I Kanena Kanali Sto Irc Pou Na Mporw Na Milaw Me Paidia Pou Theloun Na Paixoun Online Command And Conquer 3 Mesw Hamachi???opoios Gnwrizei As Me Voithisei.eyxaristw
greeneye Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 diskoleytika ston Kroatia telika alla katastrosa ena kalo plano kai bgike... mexri na ksipniso h aeroporia mou epefte...san miga !!! kolopista... apotomh dyskolia isos kai eidika gia easy...eimai stin Albania kai eimai konta sto na thn bgalo,mou fainetai poly bati pista,eidika se sxesh me kroatia...
petesoulis Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Είναι ιδέα μου, ή παίζοντας με τους Nod είναι αρκετά πιο δύσκολο το παιχνίδι?
geokalamias Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 PAIDIA EPEIDI BAINW STO PROSPATHW NA BO STO PREDATORGR ALLA DEN MPORW APO HAMACHI MOU LEEI POS EINAI FULL SINEXEIA IPARXEI KAPOIO ALLO NETWORK POU MPORW NA BO GIA NA PAIZW MESW HAMACHI TO PAIXNIDI??AN OXI THA FTIAKSW DIKO MOU KAI OPOIOS THELEI AS AKOLOUTHISEI GIA MAXES STO COMMAND AND CONQUER!!TO NETWORK EINAI:geokalamias kai PASSWORD:tiberium
Voodooman Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Είναι ιδέα μου, ή παίζοντας με τους Nod είναι αρκετά πιο δύσκολο το παιχνίδι? Όχι απαραίτητα. Θέλει όμως περισσότερη σκέψη και προσοχή. Επειδή οι NOD δεν έχουν τα mammoth (με 15 από αυτά έβγαλα κάθε πίστα των GDI με χαρακτηριστική ευκολία) ή άλλες τόσο δυνατές μονάδες, πρέπει να στηριχτείς πολύ στις shadow teams, στους saboteurs και στις stealth μονάδες. Δεν χρειάζεται να κάνεις ντου, απλά προχώρα πολύ πολύ αργά και βάζε μικρούς στόχους. κατέστρεφε τα powerplants τους, μετά τα refineries και κάποια στιγμή δεν θα μπορούν πια να φτιάξουν τίποτα. Με τους NOD το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να κατακτώ βάσεις των GDI και να παράγω μετά τις μονάδες τους, αλλά σε κόκκινο χρώμα. Και νομίζω ότι τελικά το gameplay των NOD είναι πολύ πιο ευχάριστο.
petesoulis Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Θέλει όμως περισσότερη σκέψη και προσοχή. Επειδή οι NOD δεν έχουν τα mammoth (με 15 από αυτά έβγαλα κάθε πίστα των GDI με χαρακτηριστική ευκολία) ή άλλες τόσο δυνατές μονάδες, πρέπει να στηριχτείς πολύ στις shadow teams, στους saboteurs και στις stealth μονάδες. Δεν χρειάζεται να κάνεις ντου, απλά προχώρα πολύ πολύ αργά και βάζε μικρούς στόχους. κατέστρεφε τα powerplants τους, μετά τα refineries και κάποια στιγμή δεν θα μπορούν πια να φτιάξουν τίποτα.Με τους NOD το αγαπημένο μου χόμπυ είναι να κατακτώ βάσεις των GDI και να παράγω μετά τις μονάδες τους, αλλά σε κόκκινο χρώμα. Και νομίζω ότι τελικά το gameplay των NOD είναι πολύ πιο ευχάριστο. I don't like. Θέλω massive power και να φτιάχνω τεράστια πολεμική μηχανή :twisted: :twisted:
Voodooman Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 I don't like. Θέλω massive power και να φτιάχνω τεράστια πολεμική μηχανή :twisted: :twisted: Χαρά στο κουράγιο σου, να καθήσεις και να υπογραμμίσεις στο κείμενο αυτά που σε εκφράζουν!! Ωραίο...
greeneye Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 ebgala kai ti Romh kai piga sto zeroone,nomiza oti h Romh htan last pista gia GDI gmt kai eixa xarei...me diskolepse kiolas...meta thn Croatia einai h monh pista pou me diskolepse afou i Albania apodeixtike eykolh...(oxi kai geloia entelos) Milame thn ebgala oriaka tin pista !!! gia na doume aythn tora... Biazomai na paikso me tous NOD
chill Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Και γω στην Κροατία τα έχω πιει αισίως 5 φορές, μόλις μια φορά κατάφερα να στήσω βάση αλλά με όλα τα defense κτήρια κάτω με τελείωσαν συνοπτικά.........Αυτή η πίστα μου φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις στο νου.....μου θυμίζει την αντίστοιχη πανωλεθρία μου στο Company of heroes στην πίστα με το υπεράσπιση του λόφου!!!!!! Πάει σκούριασα ο καψερός . Το παιχνιδάκι μαμάει αν και δεν προσφέρει κάτι καινοτόμο στην κατηγορία. Μετά το COH την είδαμε πάλι στρατηγοί xD!!!!!!!! Άσχετο: αυτή που κάνει τη δημοσιογράφο στο campaing των GDI δεν είναι η τηλεοπτική Σάρα του Prison Break? Διάβασα σε ορισμένα sites για τους "γνωστούς" που στελεχώνουν τα FMV αλλά γι'αυτήν δεν είδα καμία αναφορά οπότε ίσως κάνω και λάθος.
greeneye Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 molis to midenisa me tous GDI...kairos gia NODDDDDDDDDDD Exo tin aisthisi oti einai kapos poio isxyroi parolo pou den exoun Mamouth.
geokalamias Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Re Paidia Paizei Kaneis Mesw Hamachi Na Kanonisoume Gia Online Paixnidi??eyxaristw
madsc Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Super το game για το είδος του. Από εσάς που το παίζετε έχει βρει κανείς λύση/patch για τα bug στα waypoints & τα repair στα κτίρια; ( για single player mode πάντα ) /sc
greeneye Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Super το game για το είδος του.Από εσάς που το παίζετε έχει βρει κανείς λύση/patch για τα bug στα waypoints & τα repair στα κτίρια; ( για single player mode πάντα ) /sc ti akribos bug brhkes? gia analyse ligo giati prosopika den parathrhsa kati an kai ta waypoints den ta efarmosa
madsc Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Τελειώνοντας τα campaign παίζω skirmish κάμια πίστα (όποτε προλαβαίνω). Για παράδειγμα -ένα που μου 'ρθε στο μυαλό τώρα- παίξε Scrin στην Gardens, medium level- διάλεξε την κάτω κάτω θέση για τη βάση σου. Όταν χαλαρώσει το game κ αφού έχεις φτιάξει ότι χρειάζεσαι δοκίμασε να φτιάξεις 1-2 extractor τέρμα αριστερά της βάσης σου [στο αδιέξοδο] κ παρακολούθα τα harvesterάκια σου κολλημένα να προσπαθούν να "ανέβουν" τον γκρεμό να μαζέψουν tiberium. Αν δεν τους δώσεις waypoint να πάνε από κάπου αλλού, μένουν εκεί κολλημένα μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Έχει τύχει παρόμοιο κ με "πολεμικές" μονάδες όχι μόνο με οικονομικές. Κατάσταση που μου θύμισε AOE I, & όχι εξέλιξη του Generals. Για τα κτίρια/αμυντικά αυτό μου έχει τύχει αρκετές φορές. Στα χαλάνε -κάμποσο- & τους δίνεις repair όταν δεν έχεις χρήματα. Μόλις ξεκινήσεις να έχεις χρήματα αυτά συνεχίζουν & μένουν σε κατάσταση "stand by" repair. Δείχνουν το κλειδί ότι φτιάχνονται αλλά από φτιάξιμο... γιοκ. Τώρα γενικά για το game σε σύγκριση με τα υπόλοιπα C'n'C [που είναι κ το αγαπημένο μου είδος παιχνιδιού] οι GDI είναι ο κλασικός Αμερικάνικος στρατός. Μέτριοι σε όλα, θέλει συγχρονισμένη επίθεση + καλή στρατηγική + πολλαπλές βάσεις για να βγεί απέναντι σε αξιόλογο αντίπαλο. Οι NOD είναι περισσότερο του "κλεφτοπόλεμου". Μικρές επιθέσεις μέχρι να αποδυναμώσεις τον οχτρό . Μη υποτιμάτε το stealth, αν δεν τους βλέπετε δεν έχετε τί να χτυπήσετε, ιδίως τα superweapon τους . Οι Scrin είναι πολύ δυνατός/γρήγορος λαός. Ίσως ο δυνατότερος αν προλάβει να αναπτυχθεί. Η δυνατότερη άμυνα που έχω πετύχει σε τέτοιο είδος παιχνιδιού με τα storm columns σε αέρα κ γή & η δυνατότερη αεροπορία χωρίς reload σε οτιδήποτε πετάει. Δοκιμάστε να τους παίξετε με δυνατό άνοιγμα στην αρχή στα resources, οικονομία στις επιθέσεις, αλλά όχι στην άμυνα, & τελική επίθεση με devastators + planes. Αυτός ο συνδυασμός εξαφανίζει αντιπάλους από το χάρτη σε χρόνο dt. Οι πίστες -ακόμα & για 4ις παίχτες- θα σας βγαίνουν σε λιγότερο από 15 min ακόμα κ στο hard/rush σε single player. Εδώ το key είναι να μην τους αφήσετε να αναπτυχθούν σαν αντίπαλους. Είναι αδύναμοι τότε. Αν περάσουν σε advanced όπλα/άμυνες όμως ... /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα