Προς το περιεχόμενο

Command and Conquer 3 Tiberium Wars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτη την διαολεμενη την αλβανια πως την περασατε??

Είμαι στην τελευταία αποστολή των GDI τώρα, και καμμία δεν μου φάνηκε τόσο δύσκολη όσο η Αλβανία...Μερικά tips:

*************ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILERS**************

Φτιάξε 8-10 απλούς στρατιώτες, 5-6 με πυραύλους και 5-6 predators. Βάλε τα στρατιωτάκια μέσα σε bunkers στο νότιο (έτσι δεν χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένους τους πύργους κατά προσωπικού και θα δίνεις ρεύμα μόνο στους αντιαρματικούς) και το δυτικό τμήμα του χάρτη και στείλε τα predators στο βόρειο και το ανατολικό. Του πυραύλους σκόρπισέ τους μέσα στη βάση.

Όταν σταματήσουν οι επιθέσεις, φτιάξε 10 APCs και φόρτωσέ τα με στρατιωτάκια. Ξεκίνησε και κινήσου προς το μέρος που είναι η κινούμενη βάση,ΒΔ. στο δρόμο κατέβαζε τα στρατιωτάκια από τα APCs και οχύρωνέ τα μέσα σε κτίρια. Όταν φτάσεις στη όχημα-βάση, κατέστρεψε τον πύργο που εμποδίζει την βάσει να κινηθεί και οδήγησε το όχημα στην βάση σου. Μετά όλα γίνονται λίγο πιο εύκολα.

Το κλειδί είναι να μην πάθει ζημιές η βάση σου, σε όσο καλύτερη κατάσταση την κρατήσεις, τόσο πιο εύκολα θα είναι μετά τα πράγματα.

• Απαντ. 542
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω προπαραγγείλει το παιχνίδι από το play απο τις 18/03 και ακόμα δεν μου έχει έρθει ξέρετε περίπου πόσο καιρό κάνει στις αποστολές του γιατι έχω τρελαθεί θέλω να παίξω online και δεν μπορώ

Δημοσ.
έχω προπαραγγείλει το παιχνίδι από το play απο τις 18/03 και ακόμα δεν μου έχει έρθει ξέρετε περίπου πόσο καιρό κάνει στις αποστολές του γιατι έχω τρελαθεί θέλω να παίξω online και δεν μπορώ

Το oblivion μου ήρθε σε 4 εργάσιμες!!!!!

Το darkstar 1 είχαν περάσει τρεις βδομάδες και δεν μου είχε έρθει. Τους έστειλα mail και μου έστειλαν ένα καινούργιο που ήρθε σε 7 εργάσιμες. Μετά από καμμιά δυό βδομάδες μου ήρθε και το πρώτο!!! Φυσικά, το έστειλα πίσω.

Λογικά θα σου έρθει σε λίγο καιρό, δύσκολα να χαθεί κάτι τελείως. Αλλά καλού κακού στειλ'τους και ένα mail.

Δημοσ.
grkots gia koita kalitera. Mipws poianei perissotero kathoti to paixnidi einai konta sta 8giga??? kai sto disko prpepei na poianei konta sta 7 giga.

Μπα... Eιδα παλι το directory και ειναι 5,66GB. Εκτος αν εκανες εγκατασταση και τις τρεις γλωσσες που εχει για install.

Δημοσ.

Πάντως παιδιά το παιχίδι είναι καταπληκτικό...

Είμαι στο Σεράγιεβο και μέχρι τώρα μου άρεσε πάρα πολύ.

Πάντως το ξαναλέω: Mammoth Tanks! Όλα τα λεφτά!!!

Και για μπουρμπουάρ ο Commando...

Δημοσ.

Και εμενα ακριβως τα ιδια τους τελευταιους 3 μηνες :( Αλλα ερχονται κανονικα στην ωρα τους και αλλα μετα απο κανα μηνα. Το c&c δεν μου εχει ερθει ακομα :( . Voodoo μπορεις να μου πεις το mail που τους στελνεις γιατι εμενα καθε φορα μου στελνει πισω απαντηση " this mailbox is unattended". Aσε που στο τηλεφωνο συννενοουμαι δυσκολα τοσο γρηγορα που μιλανε. Τσαμπα τα πτυχια:mrgreen:

• Moderators
Δημοσ.

Κι εμένα δεν έχει έρθει και πήγα χθες (θέλουν να περάσουν και 21 μέρες από όταν στο έστειλαν για να "το βρουν") στο account μου και έβαλα ότι το order δεν ήρθε και πως θέλω refund (ε, ας πάω να το πάρω από εδώ πια).

Δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα και περιμένω.

Δημοσ.

να ρωτήσω κάτι φίλοι μου?

γιατί το παραγγέλνετε το παιχνίδι απο το play? Δηλ. τι κερδίζετε?

για να μαθαίνω δηλαδή.

*** με την ευκαιρία, ενώ στην αρχή το παιχνίδι με είχε ενθουσιάσει τώρα με έχει απογοητεύσει. Μικρό βάθος άλλα και τίποτα το ιδιαίτερα ενδιαφέρον που θα τραβήξει την προσοχή μου. Αν κάποιος θέλει ας κάνει μια προσφορά με pm γιατί σκέφτομαι να το πουλήσω (εννοείται ότι το έχω original αογρασμένο απο το Πλαίσιο με απόδειξη αγοράς και το συνοδευτικό CD με πολλά extra).

Δημοσ.
να ρωτήσω κάτι φίλοι μου?

γιατί το παραγγέλνετε το παιχνίδι απο το play? Δηλ. τι κερδίζετε?

για να μαθαίνω δηλαδή.

Γιατί το Play έχει τα παιχνίδια από φτηνότερα έως πολύ φτηνότερα από ό,τι τα μαγαζιά στην Ελλάδα. Μιλάμε για διαφορές από 8-10 ευρώ και πάνω.

Σχετικά με το mail παιδιά, εγώ είχα πατήσει το πήκτρο "help desk" πάνω δεξιά και μετά επέλεξα το "missing or delayed item" και μετά "I have not received my play.com order"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...