Προς το περιεχόμενο

Command and Conquer 3 Tiberium Wars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 542
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εχω φτάσει gdi campaign Cairo (6-7 αποστολη νομιζω) που εχεις 7 λεπτα να καταστρεψεις τα power για να μην πεσει η πυρηνικη & μολις διαλυω τα power & λεει η γκομενα "incoming transmission video loading" παγωνει το παιχνιδι (ακουγεται μουσικη ομως).Στις αλλες αποστολες φορτωνε κανονικα τα video. Εχω 1,04 patch (και στο 1,03 το εκανε), μολις εστησα το pc με οτι πιο νεο απο drivers (WinXp Pro, Ιntel chipset 8.1.1.1010 και Νvidia 93,71). Μπορει να βοηθησει κανεις??? (το game ειναι απο θειο αν & δε νομιζω να φταιει αυτο)

Ρε παιδια εβαλα μια 8800gts με drivers 98.94 και κανει το ιδιο... Καμμια ιδεα κανεις???

Δημοσ.

Εϊναι μόλις η δεύτερη φορά τα τελευταία 15 χρόνια που παίζω strategy (μετά το UFO Enemy Unknown - αρχαία ιστορία) και μπορώ να πω ότι το κόλλημα συγκρίνεται με εκείνης της εποχής.

Τα βαριόμουν τα strategy αλλά μετά την τελευταία μου πόρωση, τα tactical shooters στο xbox (GRAW 1-2, RAINBOW 6 κλπ.) όπου μου άρεσε περισσότερο το tactical κομμάτι, σκέφτηκα να δώσω μία ευκαιρία ξανά.

Αυτό που με πορώνει είναι η κατασκευή τεράστιας πολεμικής μηχανής με mammoths και zonetroopers σε APCs και μετά να τσακίζω τους NOD σε δευτερόλεπτα. Οπως Αμερική (που έλεγε και η διαφήμιση)...

Η Croatia με ταλαιπώρησε πολύ, και πάω τώρα Αλβανία...

Δημοσ.
ρε παιδια αξιζει το παιχνιδι να το πάρω ; σε laptop Toshiba U200 παίζει ;

Θα πρέπει να ρίξεις αρκετά τα γραφικά γιατί απ'οτι βλέπω έχεις το 950 της Intel (δέν είναι και για πολλά πολλά)

Τώρα σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι,πραγματικά βλέπω την διαφορά στην νοοτροποία του παιχνιδιού ανάλογα με το faction που θα επιλέξεις,περισσότερο ίσως απ'ότι στο Tiberian Sun (αχ αυτό το artillery των NOD!).

Πλέον οι GDI πραγματικά θερίζουν στην γή,αφού χρειάζεται μια 10αρια Mammoth tanks με το railgun upgrade για να πετσοκόψεις οποιαδήποτε βάση χωρίς μάλιστα να κάνεις και micromanagement.Απλά τα στέλνεις στο κέντρο της εχθρικής βάσης και σπέρνουν τον πανικό σε ότι βρεθεί στο διάβα τους.

Οι NOD απο την άλλη έχουν τελείως διαφορετική νοοτροπία,πιο stelth και τσάτσικη αν προτιμάτε.Εχω ακούσει ούκ ολίγες φορές Mission Faild,αφού πρέπει να μελετάς προσεκτικά τις κινήσεις σου και το minimap.

Για τους Scrin δέν έχω να πώ πολλά,δέν τους έχω δοκιμάσει ακόμα, ούτε κάν στο skirmish.Είχα μια κρυφή ελπίδα οτι τα Carrier θα ήταν πολύ πιο δυνατά,όπως και στο Starcraft όπου με 5-6 απο αυτά καθάριζες ουρανό και γή,στο single player μου φάνηκαν μάλλον "λίγα".

Με λίγα λόγια είναι ένας τίτλος που αξίζει να τον πάρεις original. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...