grgkots Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 φιλε πραγματικα δεν μπορω να ξερω γιατι σου συμβαινει κατι τετοιο... κανε κατι ομως-αντι να ριξεις τα εργοστασια παροχης,ριξε κατευθειαν το νιουκλιαρ... με τι αλλο,με αεροπλανακια (1 8αδα αρκει)! Μπα! Το δοκιμασα και κανει το ιδιο... Καμμια αλλη ιδεα?
soulnick Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 μπα τιποτα.. πω πω τι γινεται αργοτερα... ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕ!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Το τερμάτισα κι εγώ. Άντε και για το expansion...
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 k me tous NOD diskolo einai to campaign ton GDI einai P-A-L-O-U-K-I !!! Mporoume na paiksoyume to campaign ton scrin i mono diktiaka kseri kaneis?!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Για τον status (με άσπρα ) Όταν τελειώσεις και τα 2 campaigns, σου ανοίγει αυτόματα των Scrin. Είναι 4 αποστολές. Είναι λίγο δυσκολούτσικες, αλλά όχι κάτι τρελό.
fits13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Pedes otan kikloforisi neo patch tha exoyme enimerwsei edw?
status Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 thx r GhostRiderLSOV ) pantos to video me to invasion ton scrin sto gdi campaign itan ka*la:)
laskos Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 POLI KALO TO CAMPAIGN TON SCRIN! Poroso! Ante kai sto epomeno me full scale invasion. Koufala Kane
viper2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 einai poli diskolo i mou fenetai? [paizw kai sto easy...] stin kane edition iparxoun offline patch?
-htf-viper151 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 oxi viper ta patches einai ola ta idia... den bgainoun patch gia offline kathws den yparxoun k idiaitera problimata..mono to prwto eixe kati gia offline mode... Εχει δοκιμασει κανεις να παιξει online ranked? Εγω παιζω κανονικα εδω και κατι μερες αλλα τα αποτελεσματα δεν καταγραφονται στους servers με αποτελεσμα να μην φαινομαι καν στο ladder Μεσα απο το παιχνιδι μου λεει οτι ανεβαινω επιπεδα αλλα αυτο δεν ειναι παρα εικασιες του παιχνιδιου (οπως λεει) μεχρι να γινουν confirmed. Επισημα δηλαδη ακομα εχω 0 matches. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? ta stoixeia sou einai 0/0?? to exoun oloi auto to problima..sygkekrimena egw eprepe na eimai 9/5 k eimai 2/3 akomh wres wres me tsantizei alla afou pernw ta rank den me polynoiazei... oso gia to ladder p les prepei na mpaineis se ranked matches k oxi unranked..ta perissotera einai unranked matches.. mono 2vs2 k 1vs1 einai ranked...
soulnick Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 παιζω στο hard και μπορω να πω πως ειναι πακετο..
fits13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Pedes to 1.04 diorthose to provlima poy ekane to 1.03 se merikoys kai mas petage exw grafontas to minima out of memory H' sinexizei kanonika to sigegrimeno prob?
s2117 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ρε παιδιά πήγα να το ξεκινήσω να παίζω αλλά επειδή δε θέλω να το τελειώσω στα γρήγορα στο easy και θέλω να το βάλω όσο δυσκολότερο γίνεται,ξέρει κανείς αν και από πού μπορώ να αλλάξω τη δυσκολία???Ευχαριστώ πολύ!!!Btw μαμάει το παιχνιδάκι
Paladin-}LoA{- Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Πήρα το Kane Edition. Απλά απίστευτο strategy. Well Done Westwood!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ρε παιδιά πήγα να το ξεκινήσω να παίζω αλλά επειδή δε θέλω να το τελειώσω στα γρήγορα στο easy και θέλω να το βάλω όσο δυσκολότερο γίνεται,ξέρει κανείς αν και από πού μπορώ να αλλάξω τη δυσκολία???Ευχαριστώ πολύ!!!Btw μαμάει το παιχνιδάκι Μετά την πρώτη αποστολή, θα μπορείς από το briefing να αλλάζεις την δυσκολία, αλλά μάλλον πρέπει να το βρήκες ήδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα