Προς το περιεχόμενο

Command and Conquer 3 Tiberium Wars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε πραγματικα δεν μπορω να ξερω γιατι σου συμβαινει κατι τετοιο...

κανε κατι ομως-αντι να ριξεις τα εργοστασια παροχης,ριξε κατευθειαν το νιουκλιαρ... με τι αλλο,με αεροπλανακια (1 8αδα αρκει)!

Μπα! Το δοκιμασα και κανει το ιδιο... Καμμια αλλη ιδεα?

• Απαντ. 542
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

k me tous NOD diskolo einai to campaign ton GDI einai P-A-L-O-U-K-I !!! Mporoume na paiksoyume to campaign ton scrin i mono diktiaka kseri kaneis?!

• Moderators
Δημοσ.

Για τον status (με άσπρα :P)

Όταν τελειώσεις και τα 2 campaigns, σου ανοίγει αυτόματα των Scrin. Είναι 4 αποστολές. Είναι λίγο δυσκολούτσικες, αλλά όχι κάτι τρελό. :)

Δημοσ.

oxi viper ta patches einai ola ta idia...

den bgainoun patch gia offline kathws den yparxoun k idiaitera problimata..mono to prwto eixe kati gia offline mode...

Εχει δοκιμασει κανεις να παιξει online ranked?

Εγω παιζω κανονικα εδω και κατι μερες αλλα τα αποτελεσματα δεν καταγραφονται στους servers με αποτελεσμα να μην φαινομαι καν στο ladder

Μεσα απο το παιχνιδι μου λεει οτι ανεβαινω επιπεδα αλλα αυτο δεν ειναι παρα εικασιες του παιχνιδιου (οπως λεει) μεχρι να γινουν confirmed. Επισημα δηλαδη ακομα εχω 0 matches.

Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?

ta stoixeia sou einai 0/0?? to exoun oloi auto to problima..sygkekrimena egw eprepe na eimai 9/5 k eimai 2/3 akomh :P wres wres me tsantizei alla afou pernw ta rank den me polynoiazei...

oso gia to ladder p les

prepei na mpaineis se ranked matches k oxi unranked..ta perissotera einai unranked matches.. mono 2vs2 k 1vs1 einai ranked...

Δημοσ.

ρε παιδιά πήγα να το ξεκινήσω να παίζω αλλά επειδή δε θέλω να το τελειώσω στα γρήγορα στο easy και θέλω να το βάλω όσο δυσκολότερο γίνεται,ξέρει κανείς αν και από πού μπορώ να αλλάξω τη δυσκολία???Ευχαριστώ πολύ!!!Btw μαμάει το παιχνιδάκι :)

• Moderators
Δημοσ.
ρε παιδιά πήγα να το ξεκινήσω να παίζω αλλά επειδή δε θέλω να το τελειώσω στα γρήγορα στο easy και θέλω να το βάλω όσο δυσκολότερο γίνεται,ξέρει κανείς αν και από πού μπορώ να αλλάξω τη δυσκολία???Ευχαριστώ πολύ!!!Btw μαμάει το παιχνιδάκι :)

Μετά την πρώτη αποστολή, θα μπορείς από το briefing να αλλάζεις την δυσκολία, αλλά μάλλον πρέπει να το βρήκες ήδη. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...