predator Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 εμενα παλι ρε παιδια γιατι μου φαινεται μια απτα ιδια?
Dark-Shadow Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Παιδιά εγώ έχω Σύστημα Pentium 4 3GHz 512RAM 7600GS 512MB λέτε να το παίζει η θα αργεί??? Εξάλλου την λαμπρή εβδομάδα θα αγοράσω 2x1 GB RAM
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Dark-Shadow, αν εξαιρέσεις την Ram σου, δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα. Άλλωστε σε μένα που το PC μου είναι κατώτερο σου, (εκτός του 1 gb RAM), φορτώνει πολύ γρήγορα τις αποστολές. Δεν θα έχεις πρόβλημα στο framerate.
HellasVagabond Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μην φοβασαι τα στρατηγικης οσο αφορα επιδοσεις...
Greek Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Παιδιά σκεφτομε να αγοράσω το game για να μπορώ να παίζω στους official servers αλλά μου το έστειλε πρώτα ο θείος για να το δοκιμασω πως παει το game από επιδώσεις του pc και μετα να δω εαν το παρω αλλα εχω ενα προβλημα. Δεν τρέχει το game, παταω start, φορτονει και μετα μου λει οτι "Ανιχνεύτηκε διένεξη με λογισμικό προσομοίωσης" Για ποιο λόγο ? Χρειαζετε να επέμβω με κάτι εγώ μήπως ? Αν μπορεί κάποιος ας στηλει ένα pm
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Κλείσε τα Daemon tools και όλα τα συναφή.
viper2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 re paides i kroatia pws bgainei? exw idi xasei 10 fores, kai oso dig kai na kanoun oi riflemen den mporw na tous stamatisw. poso mallon ta oximata
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ανάβεις όλα τα anti-vehicle turrets και ένα anti-infantry turret από τα ζευγάρια. Φτιάχνεις πολλά APCs για νότια, δυτικά που έρχονται οι βλάκες και predators για ανατολικά, βόρεια. Έχεις και μερικά APCs καβάντζα για anti-air. Κρατάς, φτιάχνεις μεγάλη δύναμη και μετά στέλνεις τα APCs με grenadiers για να σώσουν το MCV. Σκοτώνοντας τα πάντα ενώ επιστρέφεις. Μετά βορειοανατολικά είναι η βάση με τα οχήματα, νοτιοδυτικά με το infantry και νοτιοανατολικά (πρέπει να πας με transports ή αεροπλάνα) τα αεροπλάνα τους. Αν νιώθεις τυχερός, καταστρέφεις κάποια βάση πριν πας στο MCV. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι γενικά.
Bspus Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Εχει δοκιμασει κανεις να παιξει online ranked? Εγω παιζω κανονικα εδω και κατι μερες αλλα τα αποτελεσματα δεν καταγραφονται στους servers με αποτελεσμα να μην φαινομαι καν στο ladder Μεσα απο το παιχνιδι μου λεει οτι ανεβαινω επιπεδα αλλα αυτο δεν ειναι παρα εικασιες του παιχνιδιου (οπως λεει) μεχρι να γινουν confirmed. Επισημα δηλαδη ακομα εχω 0 matches. Εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 ta apc einai antiair?? Yup. Τα έχουν κάνει και anti-air για το 3.
grgkots Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Εχω φτάσει gdi campaign Cairo (6-7 αποστολη νομιζω) που εχεις 7 λεπτα να καταστρεψεις τα power για να μην πεσει η πυρηνικη & μολις διαλυω τα power & λεει η γκομενα "incoming transmission video loading" παγωνει το παιχνιδι (ακουγεται μουσικη ομως).Στις αλλες αποστολες φορτωνε κανονικα τα video. Εχω 1,04 patch (και στο 1,03 το εκανε), μολις εστησα το pc με οτι πιο νεο απο drivers (WinXp Pro, Ιntel chipset 8.1.1.1010 και Νvidia 93,71). Μπορει να βοηθησει κανεις??? (το game ειναι απο θειο αν & δε νομιζω να φταιει αυτο)
soulnick Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 φιλε πραγματικα δεν μπορω να ξερω γιατι σου συμβαινει κατι τετοιο... κανε κατι ομως-αντι να ριξεις τα εργοστασια παροχης,ριξε κατευθειαν το νιουκλιαρ... με τι αλλο,με αεροπλανακια (1 8αδα αρκει)!
grgkots Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 φιλε πραγματικα δεν μπορω να ξερω γιατι σου συμβαινει κατι τετοιο... κανε κατι ομως-αντι να ριξεις τα εργοστασια παροχης,ριξε κατευθειαν το νιουκλιαρ... με τι αλλο,με αεροπλανακια (1 8αδα αρκει)! Γινεται κι ετσι ? Θα το δοκιμασω! Thank you!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα