HellasVagabond Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ειναι USERS Server βασισμενο στο Virtual Network Hamachi.... Δεν νομιζω να θελει key...
fits13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Re pedes mporei na exigisei kaneis pws tha mpoyme se ayton ton fee server poy lete oti mporeis na paixeis multiplayer c&c3 xwris kwdikoys k.t.l.???
kinitos Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 to hamachi to trexis kai sou ftiaxni ena eikoniko diktio meso internet(typou lan)eki pleon osi sindethoun sto diktio vleponte kanonika kai mias kai den einai online den theli to klidi tou paixnidiou. to thema einai oti otan vazo to hamachi sto c&c 3 vgazi enan arithmo ala logika ine o dikos mou etsi den einai?kai pia version trexete tin 1.3?
kosmasgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 paidia egw trexw to hamachi kai mpenw sto predatorgr kai mou bgazei lista me pextes. kamia 20aria. Exw tin ekdosi 1.2 sto C&C3. Den mporw na paiksw ? pou akribws tha paw mesa sto game ? den mou bgazei kapion server gia na mpw. den exw agorasei gnisio to game. parol'ayta exw brei ta patch mexri tin 1.2 ekdosi.
-htf-viper151 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Για να παιξεις χρειαζεται καταρχας να συνεννεοηθεις με καποια παιδια να μπειτε την ιδια ωρα στο network game του command and conquer..Eπισης χρειαζεται να εχεις εγκατεστημενο το τελευταιο patch στον υπολογιστη σου ..
kosmasgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δεν ειναι απαραίτητο να συνενοηθώ φίλος. Αφου πριν λίγο πριν λίγο εκανα σύνδεση στο hamachi και μου βγαλε List player. Απλα μεσα στο παιχνίδι στην καρτέλα Network δεν μου έχει τον server για να μπώ μάλλον επειδή ειμαι στην 1.2. H ip μου στα options/network ειναι κανονικά απο το hamachi
-htf-viper151 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 οχι δεν υπαρχει σερβερ για να μπεις.για να μπεις σε παιχνιδι πρεπει να συννενοηθεις με τα παιδια να μπουν οχι στο hamachi αλλα στο game... δεν ειναι mmorpg
kosmasgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 οκ φίλος ευχαριστώ. αλλα δεν κατάλαβα ακόμα και τώρα πως θα κάνω Join στο παιχνίδι. το Hamachi Μου βγάζει αυτή την λίστα
-htf-viper151 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 γι αυτο σου λεω πρεπει να συνεννοηθεις με οποιον ειναι μεσα για να παιξεις.. το πρασινο λαμπακι σημαινει πως καποιος ειναι μεσα αυτη τη στιγμη στο hamachi...το hamachi απλα σου φτιαχνει ενα εικονικο δικτυο ετσι μπορεις να παιξεις με τα παιδια..για να παιξεις απλα πες το σε καποιον στον predator πχ να πατε να παιξετε μαζι καποια στιγμη. οταν ερθει αυτη η στιγμη απλα μπες στο παιχνιδι πηγαινε multiplayer -> network κ θα τον δεις στο lobby.. κ κανονιζετε απο εκει περα να φτιαξετε ενα game..οτι δεν καταλαβες ρωτας..
kosmasgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 οκ κατάλαβα να κλείσουμε κανα ραντεβού τότε για gaming Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Εχω κατεβάσει το game αλλα δεν το χω γράψει σε dvd. Το κανα απλά εγκατάσταση και βρήκα τα 2 patch. Υπάρχει κάπου η 1.3 ? Αν κάνω ενημέρωση μεσω Internet το παιχνίδι μετα θα μου λέει βάλτε το δίσκο μέσα. Οταν βρήκα τα Patch εκανα κανονικά Update απο την Ε.Α. και μετά αντικατέστησα τα αρχειάκια dat απο αυτά που βρήκα και κατέβασα
funky_parrot Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 παιδια καλησπερα.. χθες καταφερα να παιξω μαζι με τον predatorgr μεσω hamachi. επειδη καποιοι μπλεχτηκατε λιγο θα προσπαθησω να βοηθησω. για να παιξετε με αυτο τον τροπο: -ανοιγετε το hamachi.(καντε το και update απο "configure hamachi") -οι παιχτες που ειναι συνδεδεμενοι στο δικτυο φαινονται με το πρασινο λαμπακι -μπορειτε να κανετε και chat μεταξυ σας για να συνεννοηθειτε -μπαινετε στο παιχνιδι,ανοιγετε multiplayer->network -εκει οι συνδεδεμενοι παιχτες φαινονται στο lobby -εχει και εκει chat,συνεννοειστε και καποιος κανει create game -οι υπολοιποι join εκει και μετα τα βρισκετε ΠΡΟΣΟΧΗ ομως:απο network->options φροντιστε να εχετε βαλει το ip που δειχνει το hamachi και επισης να εχετε κατεβασει το patch 1.03.(το link βρισκεται σε καποια προηγουμενη σελιδα..!) cya in battle!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα