Toufas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Αποθηκεύονται στο My Documents\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\ProfilesΚάθε save είναι 109ΚΒ. sta vista telika einai: C:\Users\Username\Saved Games\Command & Conquer 3 Tiberium Wars\Username
Johny4 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 O tropos pou ftiaxneis monades kai ktiria einai aftos tou generals i o palio kalos tropos?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Ο παλιός. Χτίζεται το κτίριο, είναι έτοιμο και τότε κάνεις κλικ στο εικονίδιο και μετά το κάνεις deploy.
funky_parrot Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ναι σορρυ..λογικο.. μπορειτε εστω να μου απαντησετε στη δευτερη ερωτηση? αν δηλαδη μπορω να παιζω online με σπασμενο το game...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Αν δεν κάνω λάθος, έχει δικό του match-making. Το Play σήμερα το έστειλε, άντε να δω πότε θα φτάσει...
Toufas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 oxi den tha mporeis, o elegxos tou cdkey ginete online
Johny4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Psinomai na to parw orginal. Gia peite mou entipwseis apo online. Eikai kalitero apo DOW?
DimAslan Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Εγώ πάντως το βρήκα πάρα πολύ καλό... Ανέβασα την ανάλυση στα 1280*1024 και έριξα λίγο τα details και πάει μια χαρά, γρήγορα και τα γραφικά είναι πάρα πολύ καλά... Γενικά, μ' αρέσει
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Psinomai na to parw orginal. Gia peite mou entipwseis apo online. Eikai kalitero apo DOW? Δεν έχω παίξει, αλλά απ'ότι είδα σε μερικά στατιστικά παικτών και από το forum του παιχνιδιού, μέχρι στιγμής τελειώνουν πολύ γρήγορα (κάτω των 10 λεπτών) οι μάχες και συνήθως από spamming μιας μονάδας / rush. Btw, διάβαζα και το review του C&C 3 στο αγγλικό PC Gamer. Όπως και στο Tiberian Sun που είχαν φωτογραφία με την βάση των GDI και των Nod και άλλα κτίρια έδειχναν, άλλα έγραφαν, έτσι και (σε μικρότερο βαθμό) στο review τώρα, 2 screenshots με τα Firehawks με τα quotes: (δεν το έχω μπροστά μου τώρα, στο περίπου) "Beware of Nod's fast interceptors" (πουθενά Nod οχήματα στην εικόνα) και το κουλό "Old favorites like the Firehawk return". Old favorite ε? Εγώ απ'όσο θυμάμαι, στο Tiberium Dawn υπήρχαν μόνο A-10 Thunderbolts σαν special power με τις ναπάλμ και Orca fighters. Στο Tiberian Sun, ολόκληρη η οικογένεια των Orca (fighter, bomber, carry-all, transport). Που βρήκε ο άλλος το Firehawk και ήταν και παλιό favorite...δεν ξέρω. Θα τα scanάρω τις pics το απόγευμα όταν γυρίσω σπίτι.
HellasVagabond Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 μηπως εννοει πως δεν υπηρχαν Hover Interceptors στο Generals και ετσι του θυμησαν τα παλια ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δεν ξέρω... Τα Firehawks άλλωστε είναι jets. Τα Orca hover-άρουν (τι λέξεις που βγάζω... )
user-64 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 ειναι καλο μολις το επαιξα και εχει φαση αλλα εχει λιγες ομαδες και για την ακριβεια μονο 3 ομαδες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Και σε αυτό έχουν πλάκα τα 2 τελευταία trailers (GDI / Nod characters). "In the Third Tiberium War there are many sides" Εμ ναι...GDI/Nod στο campaign (άντε και οι Bonus αποστολές με τους Scrin, αλλά δεν θεωρείται campaign). Ένα απλό "which side will you choose?", χωρίς το παραπάνω quote θα ήταν καλύτερο.
Blackman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 εγώ γουστάρω ότι είναι λίγες 'φυλές' να πάρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα