Προς το περιεχόμενο

Command and Conquer 3 Tiberium Wars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνώ. Αν το έλεγαν "generic American propaganda RTS" (βλέπε Act of War :P), δεν θα με χάλαγε.

Ηταν γενικως προπαγανδα. Δηλαδη ηταν απο ολες τις πλευρες, και των κινεζων και των GLA. Απλα των Αμερικανων οι ατακες ηταν οι πιο σπαστικες... :P

• Απαντ. 542
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τελικά τί σου είναι το marketing!

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, τουλάχιστον όσο έχω δει από το demo. Γρήγορο, απλό, τεχνικά εντυπωσιακό γενικά πολύ δεμένο.

ΟΛΑ τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα διαθέτει και το act of war κατά τη γνώμη μου.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί το καημένο το act of war δεν έκανε τόσο θόρυβο όσο το tiberium wars; Μήπως γιατί το πρώτο δεν είναι franchise, ενώ το δεύτερο έχει τις πλάτες του παρελθόντος;

Δημοσ.
τελικά τί σου είναι το marketing!

Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, τουλάχιστον όσο έχω δει από το demo. Γρήγορο, απλό, τεχνικά εντυπωσιακό γενικά πολύ δεμένο.

ΟΛΑ τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα διαθέτει και το act of war κατά τη γνώμη μου.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί το καημένο το act of war δεν έκανε τόσο θόρυβο όσο το tiberium wars; Μήπως γιατί το πρώτο δεν είναι franchise, ενώ το δεύτερο έχει τις πλάτες του παρελθόντος;

λογικό είναι. Το παρελθόν μετράει και βοηθάει πάντοτε ένα παιχνίδι άλλα παράλληλα είναι και παγίδα γιατί ο κάθε χρήστης περιμένει ένα καλύτερο game κάθε φορά.

Δημοσ.

gia mena to act of war xalge sto gameplay pou se ola ta paixnidia ine to alfa kai to omega.

apo ki kai pera einai logiko kai to parelthon kai to oti vasizete stin idia logiki kai to paixnidi den diaferi os pros to gameplay panta opote kseris ti pernis kai ti tha peksis.

Δημοσ.

Η ιστορία μετράει σίγουρα πολύ, όπως και το storyline. Το Act of War ήταν όντως πολύ καλό, αλλά δεν είχε Cane, Tiberium, Mammoth tanks, etc, etc. Αυτά μετράνε πολύ στο coolness factor ενός παιχνιδίου. Και τα drones και τα tanks που είχε το act of war εμένα δεν με τρέλαναν. Αλλά ένα Obelisk από την άλλη....

Δημοσ.

Το Act of War ειναι ενα απο τα καλυτερα RTS αυτου του ειδους που υπαρχει. Απλως το οτι λειτουργει και αυτο λιγο προπαγανδιστικα και κυριως η αποστολες ηταν λιγο εως πολυ Αμερικανιες το χαντακωνουν. Παντως σε multiplayer μαχες ηταν ολα τα λεφτα... Εγω ακομα και σημερα που και που παιζω καμια αποστολη. Τοπος στα νιατα ομως... Ερχεται το C&C3.

Δημοσ.

Μόλις κυκλοφόρησε στους θείους, θείες και ... γαϊδούρια!

Command_And_Conquer_3_Tiberium_Wars_Kane_Edition_AlcoholClone-CLONEGAME

Δημοσ.
Μόλις κυκλοφόρησε στους θείους, θείες και ... γαϊδούρια!

Command_And_Conquer_3_Tiberium_Wars_Kane_Edition_AlcoholClone-CLONEGAME

sostos an kai thelei leei kati magika gia na treksei.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...