Gantalf_4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Συμφωνώ. Αν το έλεγαν "generic American propaganda RTS" (βλέπε Act of War ), δεν θα με χάλαγε. Ηταν γενικως προπαγανδα. Δηλαδη ηταν απο ολες τις πλευρες, και των κινεζων και των GLA. Απλα των Αμερικανων οι ατακες ηταν οι πιο σπαστικες...
Voodooman Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 τελικά τί σου είναι το marketing! Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, τουλάχιστον όσο έχω δει από το demo. Γρήγορο, απλό, τεχνικά εντυπωσιακό γενικά πολύ δεμένο. ΟΛΑ τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα διαθέτει και το act of war κατά τη γνώμη μου.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί το καημένο το act of war δεν έκανε τόσο θόρυβο όσο το tiberium wars; Μήπως γιατί το πρώτο δεν είναι franchise, ενώ το δεύτερο έχει τις πλάτες του παρελθόντος;
tempo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 τελικά τί σου είναι το marketing!Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, τουλάχιστον όσο έχω δει από το demo. Γρήγορο, απλό, τεχνικά εντυπωσιακό γενικά πολύ δεμένο. ΟΛΑ τα παραπάνω χαρακτηριστικά τα διαθέτει και το act of war κατά τη γνώμη μου.Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί το καημένο το act of war δεν έκανε τόσο θόρυβο όσο το tiberium wars; Μήπως γιατί το πρώτο δεν είναι franchise, ενώ το δεύτερο έχει τις πλάτες του παρελθόντος; λογικό είναι. Το παρελθόν μετράει και βοηθάει πάντοτε ένα παιχνίδι άλλα παράλληλα είναι και παγίδα γιατί ο κάθε χρήστης περιμένει ένα καλύτερο game κάθε φορά.
kinitos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 gia mena to act of war xalge sto gameplay pou se ola ta paixnidia ine to alfa kai to omega. apo ki kai pera einai logiko kai to parelthon kai to oti vasizete stin idia logiki kai to paixnidi den diaferi os pros to gameplay panta opote kseris ti pernis kai ti tha peksis.
Typhoon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Η ιστορία μετράει σίγουρα πολύ, όπως και το storyline. Το Act of War ήταν όντως πολύ καλό, αλλά δεν είχε Cane, Tiberium, Mammoth tanks, etc, etc. Αυτά μετράνε πολύ στο coolness factor ενός παιχνιδίου. Και τα drones και τα tanks που είχε το act of war εμένα δεν με τρέλαναν. Αλλά ένα Obelisk από την άλλη....
green_beret Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Το Act of War ειναι ενα απο τα καλυτερα RTS αυτου του ειδους που υπαρχει. Απλως το οτι λειτουργει και αυτο λιγο προπαγανδιστικα και κυριως η αποστολες ηταν λιγο εως πολυ Αμερικανιες το χαντακωνουν. Παντως σε multiplayer μαχες ηταν ολα τα λεφτα... Εγω ακομα και σημερα που και που παιζω καμια αποστολη. Τοπος στα νιατα ομως... Ερχεται το C&C3.
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 vgike sto net, ego pantos tha to agoraso tin paraskevi.
john2gr Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Από το Γερμανό εννοείται Toufa με την έκπτωση,έτσι
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 den exoume germano edo sto game tha pao, exo kai 7 lires ekptosi!
HellasVagabond Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Εγω ΘΑ το αγορασω ΑΝ περασει το crash test.... Τα ιδια λεγαμε για το Supreme Commander και παλι καλα που δεν το αγορασα...
ckck20 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μόλις κυκλοφόρησε στους θείους, θείες και ... γαϊδούρια! Command_And_Conquer_3_Tiberium_Wars_Kane_Edition_AlcoholClone-CLONEGAME
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 exei vgei ena demo pou eixe 2 apo tis 3 races, intro, 2 quests kai full skirmish.
dimitris74 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μόλις κυκλοφόρησε στους θείους, θείες και ... γαϊδούρια! Command_And_Conquer_3_Tiberium_Wars_Kane_Edition_AlcoholClone-CLONEGAME sostos an kai thelei leei kati magika gia na treksei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα