Προς το περιεχόμενο

Command and Conquer 3 Tiberium Wars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 542
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

mia xara einai ta grafika egw se 1600 analysh pou to paizw to demo mou fenonte poly omorfa , kai fisika den thewrw oti perimena tzampa einai para poly kalo to game kai aksizei na exei to onoma c&c se antithesh me thn moufa to generals!

Δημοσ.
mia xara einai ta grafika egw se 1600 analysh pou to paizw to demo mou fenonte poly omorfa , kai fisika den thewrw oti perimena tzampa einai para poly kalo to game kai aksizei na exei to onoma c&c se antithesh me thn moufa to generals!

Δεν θα ελεγα οτι το Generals ειναι μουφα!!Το αντιθετο μαλιστα!!

Δημοσ.

τα γραφικά είναι μια χαρά, η εικόνα "καθαρή" χωρίς προχειρότητες και υπερβολές.

όσο για το Generals και εγώ θα πω ότι ήταν μάλλον το χειρότερο της σειράς.

Δημοσ.

ΟΚ, χθες το βράδι που έπαιξα το demo, μπορώ να πω ότι δεν είναι και τόσο τραγικά όσο παρουσιάζονται τα πράγματα...

Πρώτα απ' όλα, τα γραφικά είναι αρκετά καλά έως πολύ καλά. Εγώ με το μηχάνημα της υπογραφής μου το έπαιζα 1024χ768 με όλα τέρμα και δεν είχα πρόβλημα... Όταν κατέβασα 2-3 επιλογές από το Very High στο High τότε έπαιζε και πολύ άνετα...

Σήμερα θα - προσπαθήσω να - το δοκιμάσω σε 1280χ1024, γιατί η πλαϊνή μπάρα αν και πολύ καλή και βοηθητική, πιάνει αρκετό χώρο από το battlefield.

Θα έλεγα όμως ότι είναι γενικά πολύ καλό, αν και ίσως να υποφέρει από αυτό που υποφέρουν - κατά τη γνώμη μου πάντα - σχεδόν όλα τα νέα strategy. Στην προσπάθεια να ανέβουν τα γραφικά, τα terrains, η αληθοφάνεια, κλπ, έχει χαθεί η ευκολία χειρισμού που κάνει πολλούς από εμάς και παίζουμε ακόμα StarCraft, Age of Empires, κλπ. Δεν ξεχωρίζεις - και δεν μιλάω μόνο για το C&C3 - εύκολα τις μονάδες σου πάνω στο terrain και γενικά όλα αυτά τα όμορφα στοιχεία δυσχεραίνουν κατ' εμέ τον χειρισμό. Όταν ξεσπάει ένας χαμός το πρώτο που θέλεις είναι να μπορείς εύκολα και γρήγορα να επιλέξεις μονάδες, να δώσεις εντολές, να επισκευάσεις, κλπ...

Ίσως βέβαια με τον καιρό το συνηθίσουμε... Πάντως αν και όλοι λένε ότι το Generals ήταν το χειρότερο, κλπ, εμένα μου άρεσε αρκετά, ίσως γιατί είχε πολύ ξεκάθαρο και εύκολο χειρισμό, που συμβάλλει τα μέγιστα στο gameplay.

Πάντως τα mammoth tanks είναι all the money...

Δημοσ.

Το generals ουτε εμενα μου αρεσε επειδη ειχε πανω του το ονομα c&c. Ισως αν δεν ειχε ενα τοσο βαρυ ονομα να το σαιβομουν περισσοτερο.

Ευτυχως που υπαρχουν ακομα τα hotkeys να ελεγχουμε πιο ευκολα τα troops:)

Δημοσ.

γεια σας παιδια...κατεβασα και γω το demo αλλα δεν γινεται τιποτα!Βγαζει ενα μηνυμα γαι το dx 9 (το οποιο εχω εγκαταστησει) και για τη καρτα γραφικων να εχει τουλαχιστον τα minimum requirements...Η καρτα μου geforce2 mx400 128mb

Δημοσ.
γεια σας παιδια...κατεβασα και γω το demo αλλα δεν γινεται τιποτα!Βγαζει ενα μηνυμα γαι το dx 9 (το οποιο εχω εγκαταστησει) και για τη καρτα γραφικων να εχει τουλαχιστον τα minimum requirements...Η καρτα μου geforce2 mx400 128mb

Ε λογικό είναι να μην μπορείς να το παίξεις με αυτή τη κάρτα :? . Άρχισε να ψάχνεις για καινούργια ;)

• Moderators
Δημοσ.
Το generals ουτε εμενα μου αρεσε επειδη ειχε πανω του το ονομα c&c. Ισως αν δεν ειχε ενα τοσο βαρυ ονομα να το σαιβομουν περισσοτερο.

Ευτυχως που υπαρχουν ακομα τα hotkeys να ελεγχουμε πιο ευκολα τα troops:)

Συμφωνώ. Αν το έλεγαν "generic American propaganda RTS" (βλέπε Act of War :P), δεν θα με χάλαγε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...