mpamparos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια θα το αγοραζατε 60 Ευρω pre-sale;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Special (Kane) Edition? Εξαρτάται τι έχει μέσα, γιατί είναι βαριά τιμή.
dimokritos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδια, κατέβασα και εγώ το demo, πάω να το βάλω και μου πετάει ένα παραθυράκι και λέει ότι λείπει το d3dx9_29.dll και να δοκιμάσω να το ξαναεγκαταστήσω. το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εμφανίστικε στα xp και στα vista. καμιά ιδέα κανείς??
asmilon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Kαι εμενα μου το εκανε αυτο στα XP και απλα εβαλα την τελευταια εκδοση του dirextX (Feb 07). Μπορεις να την κατεβασεις απο εδω: http://download.microsoft.com/download/4/2/2/42219f33-9597-4ae0-a7a1-cccabc893ca2/directx_feb2007_redist.exe
dimokritos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 σε ευχαριστώ πολύ. θα το δοκιμάσω. μήπως ξέρεις/υποθέτεις αν διορθωθεί και στα vista? έχω μια αμφιβολία για το dx10 των vista μήπως διμιουργηθεί κανένα πρόβλημα.
asmilon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Τα Vista εχουν και μια ειδικη εκδοση του DirextX 9, την 9.0L που εξυπηρετει στην συμβατοτητα με παιχνιδια που δεν εκμετεταλλευονται το DX 10. Λογικα δεν πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα με τα Vista, η ΕΑ πρεπει να εχει κανει εκτενες testing ωστε να παιζει αψογα και στο νεο λειτουργικο.
dimokritos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 τελικά έβαλα την έκδοση που μου είπες στα vista και έπεξε μια χαρά. στα xp δεν το δοκίμασα καν. thx mate
privateer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 SC got owned ayto exw mono na pw. P.S.: Mboreite na paiksete me tous NOD sto Skirmish. Epilexte tous NOD kai pathste to koumbi "N". Kane lives
dimokritos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 P.S.: Mboreite na paiksete me tous NOD sto Skirmish. Epilexte tous NOD kai pathste to koumbi "N". πολύ καλό hint...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Πράγματι, πολύ καλό, αλλά δεν έχει ήχο του AI, για να δούμε αν ακούγεται σαν EVA όπως στο 1 ή έχει πάλι Kabalοειδές. (τον ίδιο τον Kabal, μάλλον όχι μετά τα του Firestorm. ) edit: Και GDI για αντίπαλο παίρνει με τον ίδιο τρόπο, κλικ στο όνομα και G. (τους διαλέγει, δεν είδα αν βγήκαν πράγματι, αλλά μάλλον) Οι Scrin δεν υπάρχουν (κλασσικά ). Βγάζει victory κατευθείαν. Δεν δοκίμασα να βάλω για δικό μου στρατό, μάλλον αυτόματο loss.
Toufas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 iparxei kana koumpi san to alt sto warcraft pou vlepeis to health ton antipalon units?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Α καλά...την αποστολή στην Αλεξάνδρεια δεν την είχα δει τόση ώρα...αργκ... Λέει στο intelligence update γιατί σταμάτησαν το Mk. II.
dimokritos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Πολύ καλό πράγματι το game. περιμένουμε το full. μήπως βρήκε κανείς cheats? για map reveal και money (tiberium) κυρίως.
dre@mc@tcher Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Special (Kane) Edition? Εξαρτάται τι έχει μέσα, γιατί είναι βαριά τιμή. Kane Edition Bonus Features: Exclusive gameplay content includes five multiplayer maps and three in-game unit skins. Strategy videos from the game developers, deleted scenes, a blooper reel, and the "Behind the Lines" making-of video. Exclusive art and desktop wallpapers. Τιποτα το φοβερο αλλα εγω θα το παρω ετσι και αλλιως . Δεν ειναι και πολυ ακριβο στο play http://www.play.com/Games/PC/4-/3305510/Command_Conquer_3_Tiberium_Wars_Kane_Edition/Product.html 5 euro diafora apo to kanoniko8)
sarisn Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μόλις προ-παρήγγειλα κι' εγώ την Kane edition από Play.com 46 ευρώπουλα. Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα με κάνει να σβήσω το WoW από το pc μου μια και καλή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα