Προς το περιεχόμενο

Command and Conquer 3 Tiberium Wars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 542
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια, κατέβασα και εγώ το demo, πάω να το βάλω και μου πετάει ένα παραθυράκι και λέει ότι λείπει το d3dx9_29.dll και να δοκιμάσω να το ξαναεγκαταστήσω. το ίδιο ακριβώς πρόβλημα εμφανίστικε στα xp και στα vista. καμιά ιδέα κανείς??

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολύ. θα το δοκιμάσω. μήπως ξέρεις/υποθέτεις αν διορθωθεί και στα vista? έχω μια αμφιβολία για το dx10 των vista μήπως διμιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Τα Vista εχουν και μια ειδικη εκδοση του DirextX 9, την 9.0L που εξυπηρετει στην συμβατοτητα με παιχνιδια που δεν εκμετεταλλευονται το DX 10.

Λογικα δεν πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα με τα Vista, η ΕΑ πρεπει να εχει κανει εκτενες testing ωστε να παιζει αψογα και στο νεο λειτουργικο.

• Moderators
Δημοσ.

Πράγματι, πολύ καλό, αλλά δεν έχει ήχο του AI, για να δούμε αν ακούγεται σαν EVA όπως στο 1 ή έχει πάλι Kabalοειδές. (τον ίδιο τον Kabal, μάλλον όχι μετά τα του Firestorm. :P)

edit: Και GDI για αντίπαλο παίρνει με τον ίδιο τρόπο, κλικ στο όνομα και G. (τους διαλέγει, δεν είδα αν βγήκαν πράγματι, αλλά μάλλον) Οι Scrin δεν υπάρχουν (κλασσικά :P). Βγάζει victory κατευθείαν. Δεν δοκίμασα να βάλω για δικό μου στρατό, μάλλον αυτόματο loss.

Δημοσ.

Πολύ καλό πράγματι το game. περιμένουμε το full.

μήπως βρήκε κανείς cheats? για map reveal και money (tiberium) κυρίως.

Δημοσ.
Special (Kane) Edition? Εξαρτάται τι έχει μέσα, γιατί είναι βαριά τιμή.

Kane Edition Bonus Features:

Exclusive gameplay content includes five multiplayer maps and three in-game unit skins.

Strategy videos from the game developers, deleted scenes, a blooper reel, and the "Behind the Lines" making-of video.

Exclusive art and desktop wallpapers.

Τιποτα το φοβερο αλλα εγω θα το παρω ετσι και αλλιως :-D . Δεν ειναι και πολυ ακριβο στο play

http://www.play.com/Games/PC/4-/3305510/Command_Conquer_3_Tiberium_Wars_Kane_Edition/Product.html

5 euro diafora apo to kanoniko8)

Δημοσ.

Μόλις προ-παρήγγειλα κι' εγώ την Kane edition από Play.com 46 ευρώπουλα. Είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα με κάνει να σβήσω το WoW από το pc μου μια και καλή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...