Προς το περιεχόμενο

Command and Conquer 3 Tiberium Wars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 542
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ομολογώ πάντως ότι ενώ δεν ήμουν fan του Supreme Commander,ΚΟΛΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Αυτό το χάος με τις τόσες μονάδες είναι αξιολάτρευτο. Περιμένω τώρα μέχρι να κατέβει το C&C3. Πάντως δεν τα συγκρίνω μεταξύ τους αυτά τα 2 παιχνίδια

Δημοσ.

Το demo Γ@ΜΕΙ. Αν εξαιρέσει κανείς ότι είναι capped στα 30fps και δεν είναι εντελώς smooth το scrolling της κάμερας το παιχνίδι τρέχει τέλεια σε 1600x1200 + Ultra High Detail + 16xAF + Maximum FSAA. Εντυπωσιακή και καλοδουλεμένη engine και στην οθόνη γίνεται ΠΑΝΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΣ όταν υπάρχουν πολλά units από τα εφέ και τα πετάγματα των units. Αξιοθαύμαστα είναι και τα Physics όπως και οι καταρεύσεις των κτιρίων. Το παιχνίδι μετράει άγρια λέμε. Λίγο λαμερίστικες ήταν οι reporters στα FMV's (σκάνε βόμβες δίπλα τους και είναι έτοιμες αυτές να σκάσουν στα γέλια να πούμε :P),ενώ υπάρχει αρκετή ποικιλία στα units. Άντε να έρθει τώρα το full :D

Δημοσ.

John παρατήρησες ένα lag στα video ; εμένα μου εκοβε στην μέση το video με 0,1-0,2 δευτερα καθυστέρηση το πάνω με το κάτω μέρος ...

• Moderators
Δημοσ.

Έχει πολλή φάση, γρήγορο, ωραία units. Έχουν πλάκα και των Nod. Κλασσικά όλοι πιάσατε το MCV τους με engineer ε? :P

Πράγματι έχει καλή ταχύτητα και στο τρέξιμο, δεν είναι βαρύ σε σχέση με άλλα παιχνίδια.

Τι μου την έδωσε:

Δεν είμουν ο μόνος λοιπόν που νόμιζε ότι είχε χαρεί η πρώτη ρεπόρτερ, αλλά η δεύτερη, πραγματικά σαν να χαμογέλαγε και πήγαινε να γελάσει...ARGH!

O Commander πρέπει να έχει πρόβλημα, μια τα βλέπει διαγώνια και μια κουνιέται συνέχεια. Τι κάμεραμαν είναι αυτός? :P

Το Flame tank δεν καίει τα δέντρα, γενικά τα δέντρα δεν φαίνεται να παθαίνουν κάτι από φωτιές.

Πολύ διαφανές το μανιτάρι της πυρηνικής.

Τι μου άρεσε ιδιαιτέρως (γιατί μου άρεσε γενικά το όλο demo :P):

Ion Cannon, σε κάθε C&C γίνεται πιο δυνατό, επιτέλους μπορεί να κάνει ωραίο AOE και πολύ όμορφο εφέ όταν βαράει.

Mammoth tank, γ@μάνε όπως πάντα. Βάλε και railguns και κάνεις party. :P

Χαρούμενα commander abilities (πως τα λένε αυτά στο πλάι που είχε και στο generals).

Τι μου φαίνεται γενικά περίεργο στις αλλαγές από TS στο TW (όχι σχέση με το demo):

Καλά, ξέραμε τα units, αλλά μερικές φορές, φαίνεται λες και μερικά πράγματα δεν έγιναν ποτέ.

Το Mammoth Mk. II έφαγε απόσυρση? :P

Που είναι τα Disruptors μου και γιατί το sonic κατιτίς κανόνι των GDI κάνει χάλια εφφέ λες και σηκώνει ατμούς?

Τους mutants τους έχουμε γραμμένους φαίνεται.

Hover MLRS? μπααα...

Devil's tongue flame tank? Δεν μας άρεσε το bugs bunny effect φαίνεται, οπότε τα flame tanks είναι πάλι πάνω από το έδαφος.

Γενικά πως μερικά units έχουν φύγει τελείως, ξέρω ότι το κάνουν για "αλλαγή", πιο fun και να γυρίσουμε στα παλιά (mammoth tank ολέ!), αλλά ας εξηγούσαν in-game γιατί έφυγαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...