De@th L0rd Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=698&Nav_Section_Id=684&Catalog_Id=2&Product_Id=317546&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Eγώ βασικά θα συνεχίσω να παίζω το κανονίκο.Κι αυτό διότι παίζω αρκετό καιρό και δεν έχω δεί ούτε το 40 % του παιχνιδιού.Ας ελπίσουμε να τηρήσει η bliz την τακτική με τους σέρβερ DIablo 2 k DIablo 2 : LOD.
papadakn Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Σε κανα 6μηνο δεν υπολογίζεται να βγεί το expansion? Τόσος χαμός θα γίνει ώστε να αρχίζουν οι προπαραγγελίες απο τώρα?
polaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Προπαραγγελία έχω κάνει εγω απο Πλαίσιο πριν ένα μήνα! Αναλόγως τί θα προσφέρει τελικά το expansion θα δει καποιος low level αν θα το πάρει ή όχι, πχ αν δεν μπορείς να γίνεις jewelcrafter αλλά αξίζει καλά τί θα κάνει? Σε 6 μήνες περίπου λένε (εχω δει νοεμβριο σε site) αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
De@th L0rd Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 50 lvl undead warlock είμαι στο Zenelag alla den anevika lvl giati(des PCM γραμμή)Γενικά έχω δεί αρκετά πράγματα αλλά ακόμα κι 60 να πάω (κάποτε.....) θα είναι άλλα τα πράγματα που θα δώ αν παίξω με alliance.Γι αυτό λέω δεν έχω δει ακόμα πολλά.Πάντως σημαντικό ρόλο θα παίξει και η τιμή του.Αν βγεί φθήνο "όπως και θα πρεπε" θα το αγοράσει αρκετός κόσμος.
polaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μπα η τιμη του δεν θα παίξει κανενα ρολο. Ειναι τέτοιο τοσο φανατισμένο το (μεγαλο) κοινο, που ακομα και 20€ το μηνα να το κάνανε πάλι θα παίζανε ολοι. Εδω υπαρχουν απειρα ατομα που παιζουν σε internet cafe, και πληρωνουν τα μαλλιοκέφαλά τους, στο κόστος του παιχνιδιού θα κολλήσουν? Και εγω επαιζα απτο αλλο faction (ally) και μετα απο 6 μηνες ενασχολησης και αφου ειχα βαρεθει αποφασισα να παίξω και horde. Ειμαι level 38 και ακομα βλεπω καινουρια πραγματα. Λογικα πριν βγει θα προλάβω να γινω 60, (μπαινω στρατο συντομα οποτε θα παίζω σπανια εως καθολου) αλλα ξερω οτι με το που βγει το πρωτο πραγμα που θα κανω ειναι να πιάσω τον 60άρη μου (αν δεν εχει 60αρίσει ο αλλος) να ξεχυθω να δω τα νέα quests και να ανεβαίνω level ακόμα και 100 ευρω να με χρεώσει η blizzard :)
mindtrapper Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Pantos polaki metaxu sobarou kai asteiou psinesai na ston kano ena powerleveling ton shaman? Kai o main shaman einai PS. 300 alchemy, 205 tailoring (mono) o warlock.
chill Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Επισκέπτομαι το site του παπασωτηρίου καθημερινά. Από την day 1 που άρχισαν οι προπαραγγελίες έχω κάνει την δική μου, γιατί πιστεύω θα στείλουν περιορισμένο αριθμό τεμαχίων και μιας που το μόνο παιχνίδι που ασχολούμαι συστηματικά είναι αυτό θέλω να το έχω από την πρώτη μέρα. Από την άλλη πλέον η blizz δεν βαδίζει στα τυφλά, ξέρει πόσους πελάτες έχει οπότε μπορεί να φροντίσει να διαθέσει περισσότερες ποσότητες του xpansion εξ'αρχής.
polaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Mindtrapper αν χρειαστεί θα σε έχω στα υπόψιν μιας και είσαι και συ shamάνι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.