Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με 2 κάρτες ήχου στο ίδιο PC...

Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει ξαναανοιχτεί αντίστοιχο τόπικ αλλα δυστυχώς δε μπόρεσε να μου λύσει το πρόβλημα.Λοιπόν εγώ έχω 2 κάρτες ήχου στο ίδιο pc ή μια παίζει κανονικά στα ηχεία και η άλλη θέλω να δώσει ήχο στην τηλεόραση(έχω και μια skystar 2)οπότε θέλω ήχο και εκεί.Το θέμα είναι οτι ήχο δε μπορώ να πάρω ταυτόχρονα και απο τις δύο παρα το γεγονός οτι απο τον πίνακα ελέγχου ξετσεκάρω το κουτάκι που λέει για χρήση μόνο twn default συσκευών.Η κάρτα είναι μια audigy 2 ενω η άλλη μια on board ενός gigabyte mobo nforce 4 chipset.Αν μπορεί κανείς να βοηθήσει θα ήτανε πολυ καλό!Ευχαριστώ

Δημοσ.

to kalutero pou exeis na kaneis einai na mpeis apo to bios kai na apenergopoihseis thn on board.Meta pare ena adaptoraki pou vgazei diplous eksodous ki etsi sundeeis sth mia karta oses suskeves theleis.Exw exw valei ena adaptoraki pou vgazei 2 eisodous kai panw se auto exw valei allo ena pou vgazei alles 2 eisodous kai panw se auto exw sundesei allo 1 pou vgazei alles 2 eisodous,etsi exw to ps2,to gamecube kai to kallwdio ths kartas thleorashs sundedemena panw se mia karta hxou :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...