nitro-gun Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Paidia kalimera exthes mou edwse enas filos mou thn Sapphire X800pro 256Mb (mia kai egw eixa mia mapa karta)ekeinos pire mia kainourgia..To provlima einai to eksis molis evala thn karta panw sto pc, ola kala ksekinise bootare mpike win ,vrike kai new hardware kai meta apo kana pentalepto sta win to pc ekleise ksafnika,dokimasa meta na to valw mprosta kai den eperne, evala thn palia mou karta kai meta apo kana lepto ksekinise to pc..Den thelw na pistepsw oti ftaiei i karta ,ipopsiazomai to trofodotiko(einai ena 400ari marka den thimamai)To pc ekeini tin wra pou ekeise eixe se trofodosia mono ena skliro kai tin karta tpt allo(oute drives oute tpt)i cpu einai enas P4 sta 3.00.... Meta piga na dokimasw tin karta se ena allo pc me P4 sta 2.00 auti ti fora kai pali me ena 420W trofodotiko kai ena skliro kai pali apanw kai tpt allo , doulepse kanonika gia kana 10lepto, den paratirisa kapoio provlima, meta ekana trampa to trofodotiko(to 420W) ston P4 sta 3.00 ,pali me ena skliro epanw ksekinaei mpainei win kai meta apo ligo kleinei kai pali (epeisis tin wra pou itan sta win se idle mode evlepa to lampaki tou diskou sinexeia anameno san na eixe kolisei alla ta win paizane kanonika )alla distixw ekleise kai pali... Re paidia ti mporei na ftaei ,giati einai etoimos na parw ena trofodotiko 550ari .. Eseis ti lete?Help
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.