Προς το περιεχόμενο

GPS programata: papago v7 i destinator;

Kyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gia xara paidia epidi eimai asxetos me to thema. thelo na agoraso gps.Kai exo vrei to sony NV-U50 einai kalo.Kai leei xrisimopoiei to programa navteq einai kalo?Kai kati akoma mporo na valo allo p[rogramma i xartes? Eyxaristo!

Δημοσ.
Gia xara paidia epidi eimai asxetos me to thema. thelo na agoraso gps.Kai exo vrei to sony NV-U50 einai kalo.Kai leei xrisimopoiei to programa navteq einai kalo?Kai kati akoma mporo na valo allo p[rogramma i xartes? Eyxaristo!

Παρε καλυτερα το Tmbo της www.elasyn.gr με Destinator ND.

Οταν το πηρα ειχαν και ενα Sony αλλα μου ειπαν ...μακρυα.:-D :-D :-D

newtibo2.gif

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλυσπερα παιδια οποιως εχει το Destinator η το papago 7 και ειναι προθυμος να με "βοηθήσει" θα ημουν ευγνωμον, παρακαλω στειλτε μου pm...

Ευχαριστω πολυ...

Επισης ακομη δεν εχω αγορασει gps device κ θα ηθελα να μου προτεινετε εαν γνωριζει κανενας καποιο καλο το πολυ στα 250 ευρω... Ευχαριστω πολυ guys...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εχω το destinator το 6 και αντιμετωπιζω ενα προβλημα δυστυχως δεν βρισκει την θεση μου στον χαρτη αλλα μια θεση διπλα στην λεωφορο αλεξανδρας τι πρεπαι να κανω

Δημοσ.

Έχω μια απορία.

Αν αγοράσω ένα GPS είναι υποχρεοτικό να αγοράσω και λογισμικό(χάρτες κτλ) ή είναι εγκατεστημένα από μόνα τους??

Αν χρειάζεται και επιπλέον αγορά μετά πάει πολύ η τιμή.

Δημοσ.
Έχω μια απορία.

Αν αγοράσω ένα GPS είναι υποχρεοτικό να αγοράσω και λογισμικό(χάρτες κτλ) ή είναι εγκατεστημένα από μόνα τους??

Αν χρειάζεται και επιπλέον αγορά μετά πάει πολύ η τιμή.

Εχει μηχανήματα χωρίς λογισμικό και μηχανήματα με εγκατεστημένο λογισμικό.

Με εγκατεστημένο(Destinator) θα υπολογίζεις κοντά στα 150 ευρώ παραπάνω.

Παιδια εχω το destinator το 6 και αντιμετωπιζω ενα προβλημα δυστυχως δεν βρισκει την θεση μου στον χαρτη αλλα μια θεση διπλα στην λεωφορο αλεξανδρας τι πρεπαι να κανω

Περιμένεις 1-2 λεπτά. Κλείνεις και ξανανοίγεις το πρόγραμμα.

Καλυσπερα παιδια οποιως εχει το Destinator η το papago 7 και ειναι προθυμος να με "βοηθήσει" θα ημουν ευγνωμον, παρακαλω στειλτε μου pm...

Ευχαριστω πολυ...

Επισης ακομη δεν εχω αγορασει gps device κ θα ηθελα να μου προτεινετε εαν γνωριζει κανενας καποιο καλο το πολυ στα 250 ευρω... Ευχαριστω πολυ guys...

Για μένα ΜΙΟ P350. Εχω πάρει 11 μέχρι στιγμής για φίλους. No problem.

Δημοσ.
να γκρεμισεις το γηπεδο που ειναι κοντα σου γιατι μπερδευει τον δορυφορο χαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...