joef_gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 ρε παιδια αγορασα ενα raptor 74 gb το προηγουμενο σαββατο! τον εκανα φορματ εβαλα λειτουργικο και τον δουλευω απο τοτε! καθε φορα πριν κλεισω το pc του κανω defrag και γενικα τον προσεχω! (αλλα οπως και να το κανεις μιας εβδομαδος ειναι) βρηκα ενα προγραμα σημερα το Hard drive inspector και μου λει οτι πρεπει να κανω backup ο δισκος θα πεθανει σε 3 μερες! http://img84.imageshack.us/my.php?image=untitled2ya.jpg δειτε την φωτο που εβαλα ετσι γραφει! αλλαξα ημερομηνιες τον ανοιγοκλεισα τον υπολογιστη αρκετες φορες αλλα παλι τα ιδια! τι λετε να φταιει? μηπως το προγραμα δεν παει καλα! παντως μεσα σε αυτη την βδομαδα κατοχης μου δεν προσεξα κανα προβλημα!
tempo Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 μήπως πρέπει να σουτάρεις το Hard drive inspector καλύτερα?
giankyr Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Α δεν πάει καλα.. άκου 'κει death time LOL! Εντωμεταξύ, το να κάνεις κάθε μέρα defrag πρίν κλείσεις τον Η/Υ το βρίσκω υπερβολικό.
Innersense Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 ο άλλος που θα πεθάνει την 1 Νοεμβρίου 2006 δεν σε ανησυχεί; uninstall γρήγορα και κράτα το για wallpaper να γελάς εκτός φυσικά αν θέλεις να μου πουλήσεις τον ¨χαλασμένο¨ σε μια συμβολική τιμή..
VasKag Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 περιμενουμε παντως ενα ποστ σου μετα απο τρεις ημερες...
Highlander Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μήπως διαβάζει το S.M.A.R.T. και την ημερομηνία παραγωγής ; Αν διαβάζει την ημερομηνία παραγωγής (για τον 2ο) μπορεί να εννοεί ότι τότε θα λήξει η εγγύηση. Αν διαβάζει το S.M.A.R.T. τότε μπορεί να έχει βρει κάποιο λάθος στο δίσκο και τυπικά να βγάζει αυτό το μήνυμα. Διάβασε το FAQ του προγράμματος να δεις τι εννοείς με το death time.
D-Lux Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Sou evgale etoimothanato ton skliro prin kala kala ton agoraseis. Mn dineis simasia kai apla katse na xareis ton kainourgio skliro sou. Episis tha sou proteina na min kaneis defrag sinexeia ton skliro (kate fora prin kleiseis to sistima einai ipervoliko!) giati an sinexiseis etsi ontws tha sou meinei sta xeria kai pithanotata ekei pou den to perimeneis. To defrag an to kaneis mia fora stis 2 evdomades eisai mia xara.
Legionnaire Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δεν υπάρχει περίπτωση να ξέρει πότε θα χαλάσει ο δίσκος. Είναι τελείως μουφία.
gregdais Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 μεγάλη βλακεία να μην ελέγχονται πλέον τα προγράμματα που κυκλοφορούν, παραπληροφορούν τον αρχάριο (χωρίς παρεξήγηση) χρήστη με σκοπό την αγορά νέου hardware χωρίς να υπάρχει λόγος και μάλιστα death time σε σκληρό δίσκο ούτε ο ίδιος ο κατασκευαστής δεν έχει την δυνατότητα να το προβλέψει με ακρίβεια μικρότερη του 6μήνου.... uninstall κατευθείαν και ασχολήσου μόνο με σοβαρά προγράμματα partition magic για παράδειγμα
Pink_Panther Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Erothsh, ton dixnei oti einai sindedemenos sto Secondary, mipws exeis valei ta CD-DVD-RW klp ston Primary kai giafto ginetai afto to berdema?
Highlander Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Κατέβασα το progy και δεν μου φάνηκε ότι καλύτερο σε συμπεριφορά. (Σε εμένα δεν μπόρεσε να βρει κάτι...) Ήθελε να εγκατασταθεί σαν service, ήθελε να μπει στο internet... τύπου trojan μου κάνει...
Nikb Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Γράφει: Backup all important info on this HDD if you entered a correct date you started to use the HDD. Μήπως πέρασες λάθος την ημερομηνία που άρχισες να χρησιμοποιείς τον δίσκο ή την διαβάζει λάθος από κάπου? Δες αν μπορείς να την αλλάξεις απο κάπου. Μάλλον θεωρεί ότι ο δίσκος χρησιμοποιείται κάποια χρόνια τώρα και βάση στατιστικών...κλπ. σου βγάζει ημερομηνία θανάτου. Το είδαμε και αυτό...
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 kai an thes na testaresi ton disko i western digital exei programma pou kanei olokliro kalo surface scan kai an brei kati tha sou bgalei minima lathous.poli pio empisto auto apo auto pou ebales malon.
joef_gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 λοιπον και εμενα περιεργο μου φαινετε για αυτο αλλωστε και ρωτησα! defrag δεν κανω καθε φορα πριν τον κλεισω αλλα κανω analyze να δω πως ειναι και αμα χρειαζετε το κανω! ημερομηνιες αλλαξα και restart to pc εκανα αλλα τα ιδια! οπως γραφει ειναι secondary επειδη το primary στην Mobo μου ειναι τα ide! εσεις εχετε κανα παρομοιο προγραμα να τους ξανατεσταρο για προλιπτικους και μονο λογους! tnx!
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 mpes sto site tis western digital kai tha breis ena utility gia surface scan tou diskou pou trexei kai mesa apo ta windows.an den to briskeis pou den einai diskolo pes na sou poume link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.