chvet Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Παιδιά πριν λίγο κατέβασα την νέα έκδοση του McAfee Antivirus 6.01 και θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα. Κατ' αρχήν τώρα που το έχω κάνει εγκατάσταση δεν μπορώ να βρω πουθενά για update δηλαδή εάν βγαίνουν νέοι ιοι εγώ πως θα ενημερώνω το πρόγραμμα; Και δεύτερον δεν υπάρχει πουθένα για options ώστε να του πω εγώ π.χ. να μου κάνει προστασία στα mail κλπ. Τι συμβαίνει γιατί δεν έχει τέτοιες επιλογές το πρόγραμμα; Μήπως τα κάνει τις ρυθμίσεις όλες για προστασία αυτόματα;
Melven Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 ka8e ligo 8a pigeneis <A HREF="http://www.download.com" TARGET=_blank>www.download.com</A> kai 8a psaxneis gia antivirus updates kai 8a sou vgazei tis teleytaies kai gia mcaffe kai gia norton ktl.<BR>ayta.<BR>
privateer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Ma to McAfee exei epilogh gia auto update mesa sto prog.Nomizo panw aristera exei mia epilogh check for updates.Apo ekei briskei poia einai ta kainourgia updates ta epilegeis kai eisai ok! <p>[ 19-11-2001: Message edited by: privateer ]
Anonymous Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2001 kalitero to mcafee h to norton?gia pes mas tin adress na to katevasoume ke emis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.