liakos356 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 έχω wireless στο laptop!!!!!!! Είναι σαββατόβραδο, είναι 4:30 το πρωί και στους μόνους που μπορούσα να το πω, είστε εσείς!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!! Θα τρελαθώ!!!! Ubuntu forever!!!!!!
GeorgeKatz Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Άντε και στο: http://wireless.uoc.gr Ασύρματος Φοιτητικός Σύλλογος Ηρακλείου
liakos356 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 λοιπόν, τώρα που καταλάγιασε ο ενθουσιασμός, ας δώσουμε μερικές τεχνικές οδηγίες, μήπως και σώσει κανείς άλλος τον χρόνο του. Η κάρτα είναι μία PCMCIA της tornado (121 series). Με άλλα λόγια, πήγα στο Πλαίσιο και ζήτησα ότι πιο φθηνό είχε. Φυσικά, για το Linux, κάτι τέτοιο είναι θάνατος! Σε συνδυασμό ότι η tornado είναι μια τριτοκλασσάτη Ολλανδική εταιρία, δεν έκανε το όλο εγχείρημα ευκολότερο. Με κόπο και τύχη, ανακάλυψα (γιατί περί ανακάλυψης πρόκειται) ότι φοράει το τσιπάκι RL2500 που είναι αρκετά συμβατό με τον 2.6 πυρήνα που φοράω. Τα υπόλοιπα ήταν χαμαλίκι. Μπες στα forum, διάβασε για το ubuntu, howtos και κάνε το σταυρό σου ότι θα δουλέψει. Τελικά, με τα σωστά gateways, είδα το πράσινο λαμπάκι να αναβοσβήνει και η insomnia να εμφανίζεται μπροστά μου. Αλήθεια, θυμάστε τον Βέγγο που χόρευε το mesie cannibal? Κάπως έτσι ήμουν και εγώ ξημερώματα Σαββάτου. Α! Το router είναι ένα Netgear, αλλά γενικά δεν έχει και πολύ σημασία. Αυτά. Τέρμα τα windows για εμένα.
NoD Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Αλήθεια, θυμάστε τον Βέγγο που χόρευε το mesie cannibal? Κάπως έτσι ήμουν και εγώ ξημερώματα Σαββάτου.Αυτές τις στιγμές τις τραβάς βίντεο οπωσδήποτε.
xaxa1982 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Dimmu_Borgir,έχω δουλέψει κι εγώ την κάρτα wireless μου σε Mandriva και Suse!Την Netgear WG511 v2 έχω!Δεν ξέρω αν έχεις την ίδια,αλλά αν ενδιαφέρεσαι,στείλε μου ένα pm να σου πω τι έκανα...
Mithrantir Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 8a itan endiaferon na upirxe ena HowTo 8ema san sticky opou 8a mporousame na vazoume eite link eite proswpikes mas emperies san auti edw px
Gantalf_4 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 HOW to Dance mesie cannibal Like Veggos ? Εννοεις; Ναι οντως τρομερη εμπειρια... πλακα κανω...
Mithrantir Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Dustuxws auto to dance den ginetai na epanalif8ei. O Veggos einai monadikos Mporoume na valoume ta Howto pou 8a mas epiluoun provlimata kai 8a mas kanoun na prospa8oume na ton mimi8oume omws ;-). Den xreiazotan kan na anafereis oti itan plaka. Stin prwti grammi eixa li8ei apo ta gelia kai se euxaristw kiolas giati arketi piesi exw faei twra sti douleia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.