phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Αν στο bios η cpu πιάνει 83C (και δεν είναι λάθος η ένδειξη), τότε δεν είναι μόνο οι μνήμες. Τα απότομα shutdowns δεν οφείλονται σε faulty μνήμες, αλλά σε αυξημένες θερμοκρασίες ή ελλειπές τροφοδοτικό.
dwarves Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Το Install των xp δειχνει να τελειωσε κανονικα... θα βαλω καποιο Monitor για θερμοκρασια να δω τι παιζει... γιατι και εμενα κατι δεν μου παει καλα με τις θερμοκρασιες... τα ανεμιστηρακια δουλευουν ολα...το τροφοδοτικο ειναι 500αρι νομιζω...
alex89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Έχεις δοκιμάσει να βάλεις καινούργια πάστα στον επεξεργαστή; Με τον καιρό η πάστα ξεραίνεται και χάνει τη θερμοαγώγιμη ιδιότητά της.
pittas Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 επενδυστε αφοβα σε ενα καλο τροφοδοτικο κι απαλλαγειτε απο αυτα τα φαινομενα Πανε οι εποχες που οι επεξεργαστες δουλευανε με οτι να ναι τροφοδοτικα το επενδυστε δε σημαινει απο τροφοδοτικο των 30 ευρω να παρετε ενα των 50 Για καλο τροφοδοτικο 100 ευρω ειναι το ελαχιστο Προτεινω tagan
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Το Install των xp δειχνει να τελειωσε κανονικα... θα βαλω καποιο Monitor για θερμοκρασια να δω τι παιζει... γιατι και εμενα κατι δεν μου παει καλα με τις θερμοκρασιες... τα ανεμιστηρακια δουλευουν ολα...το τροφοδοτικο ειναι 500αρι νομιζω... Ελπιζω μονο να ξανακουμπωσεις τη ψυκτρα αμεσα, οπως 2 φορες ηδη σου ειπε ο Φανης. 80° ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ προβλημα εκει, ασχετα με το αν φταινε ή οχι και οι ραμ. Ασχολησου προτιστως με αυτο. επενδυστε αφοβα σε ενα καλο τροφοδοτικο κι απαλλαγειτε απο αυτα τα φαινομεναΠανε οι εποχες που οι επεξεργαστες δουλευανε με οτι να ναι τροφοδοτικα το επενδυστε δε σημαινει απο τροφοδοτικο των 30 ευρω να παρετε ενα των 50 Για καλο τροφοδοτικο 100 ευρω ειναι το ελαχιστο Προτεινω tagan Μπα.... Και με 70-80 βρισκεις αξιοπροσεκτρα τροφοδοτικα. Και με 50-55 πιο μικρα, αλλα και παλι πολυ αξιοπιστα.
dwarves Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Θα πάω να παρω πάστα να βάλω και σκεφτομαι να έβαζα και καινούριο ανεμιστηράκι... το τροφοδοτικο ηταν ακριβό δεν θυμαμαι πόσο πάντως δεν δείχνει να έχει πρόβλημα... πόση δηλαδη θα πρέπει να είναι η θερμοκρασία του επεξεργαστη?? περίπου ... διαβασα στην intel για αυτον που έχω ότι είναι 61.4 intel duo dual core p6300 το κουτί φαίνεται να έχει σωστή διακίνηση αέρα... επίσης έκανα disable και το smart fan control της motherboard... το έχω μόνιμα disable για να γυρνάει το ανεμιστηράκι μόνιμα στο full...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 P6300? Ε6300 θα εννοεις...!
dwarves Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 πες το και ετσι που λεει και ο Αλεφας... ναι αυτον... πηρα ενα ανεμιστηρακι Katana III και ολα πανε ρολοι... δεν ανεβαζει πανω απο 60 τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.