Προς το περιεχόμενο

αποψεις για FUJITSU SIEMENS A3667 TURION 2.0 GHz

ST7250

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τα χαρακτηριστικα του φορητου που θελω να αγορασω ειναι τα εξης:

FUJITSU SIEMENS A3667 TURION 2.0 GHz

FUJITSU SIEMENS AMILO A3667GM 17''

Ο Amilo A3667G είναι ένας υψηλής απόδοσης αντικαταστάτης υπολογιστή γραφείου, με μοναδικά συστατικά τεχνολογίας φορητών υπολογιστών.

Ο κομψός και λεπτός σχεδιασμός του, με μια εξαιρετική και μεγάλη 17" CrystalView, High Brightness ευρεία οθόνη (16:10 format),

για εκπληκτικά ακριβείς και λεπτομερείς εικόνες, κάνει τον Amilo A3667G ένα μοναδικό multimedia notebook.

Συνδυασμένο με γραφικά τελευταίας τεχνολογίας ATI MOBILITY RADEON X700 με έως και 512MB μνήμη HyperMemory,

αυτό το notebook θα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση γραφικών και video, σε ένα ελκυστικό πακέτο.

Τέλος, διαθέτει και την έξυπνη λειτουργία “Silent Mode”, με την οποία μπορείτε να δουλεύετε ξεκούραστα για πολλές ώρες,

αφού μειώνεται ο θόρυβος του ανεμιστήρα σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Επεξεργαστής: AMD Turion 64-bit ML-37 2GHz, 1MB Cashe.

Chipset: Chipset: VIA K8T890 + VT8237R

Οθόνη: 17.0" ευρεία WXGA+ CrystalView, TFT LCD. Ανάλυση 1440 x 900 pixel/

Μνήμη: 1024 MB DDR επεκτάσιμη στα 2GB.

Σκληρός Δίσκος: 80GB.

Οπτικός Δίσκος: DVD+R/DL+RW-R-RW

Οδηγός δισκέτας:Δεν περιλαμβάνεται

Κάρτα γραφικών: ATI Mobility Radeon X700 128MB. Αποκλειστική μνήμη βίντεο 128MB και έως 512MB με χρήση της τεχνολογίας HyperMemory.

Θύρες επικοινωνίας: 10/100/1000 Mb/s LAN. Ασύρματο LAN 802.11 b/g.

Ενσωματωμένη υποδοχή κάρτων μνήμης SD/MMC/MS/MSPRO.

1 θύρα εξόδου ακουστικών/Line out με υποστήριξη SPDIF .

1 θύρα εισόδου μικροφώνου . 1 θύρα VGA.

4 θύρες USB 2.0. 1 θύρα IEEE-1394. 1 υποδοχή RJ-11 μόντεμ. 1 υποδοχή RJ-45 Ethernet. 1 έξοδος S-Video TV Out. 1 έξοδος DVI-I. 1 υποδοχή DC-in .

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Σύστημα Silent Mode για αθόρυβη λειτουργία του υπολογιστή, Ασύρματο χειριστήριο

Αντάπτορας DVI-I / CRT VGA, Θύρα για κλειδαριά Kensington.

Διαστάσεις: 408 x 289 x 41.5mm

Βάρος: 4g.

Μπαταρία: 2.5 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας. Τροφοδοτικό 120W

Προεγκατεστημένο λογισμικό: Windows XP Home GR.

Εγγύηση 1 έτoς

Τιμη: 1.399 €

θα ηθελα την γνωμη σας για την επιλογη αυτη και θα ηταν χρησιμο οποιος εχει να προτεινει κατι αλλο να το τεκμηριωνει.

θα ηταν ευχαριστο για μενα να εχω τις γνωμες καποιον που ειναι γνωστες των φορητων υπολογιστων και θα με ευχαριστουσε ιδιαιτερα

να βρω καποιον που να ειναι κατοχος του συγκεκριμενου φορητου ή να εχει δουλεψει με αυτο για να μου πει την αποψη του. ευχαριστω ολους

εκ των προτερων

Δημοσ.

Θα σου παραθεσω την δικη μου αποψη. Την καθαρα δικη μου αποψη για να ξερεις τι σκεφτομαι εγω απο την αλλη πλευρα. Οχι οτι καποια αλλη αποψη μπορει να ειναι λαθος, αλλα στο ξαναλεω καθαρα και ξαστερα τι ακριβως σκεφτομαι εγω...

Στο σπιτι εχω εναν αρκετα δυνατο υπολογιστη που παιζει ανετα τα παιχνιδακια του μπαινει στο νετ εχει 19 αρα οθονη, γραφει DVD, σκαναρει, εκτυπωνει και ου το καθε εξης. Που σημαινει οτι τις αναγκες μου τις πιο πολλες τις εχω λησει. ( εντος σπιτιου ).

Και ερχομαι τωρα στο συστημα σου, που ειναι απο τα πιο δυνατα για laptop δεν θα σου λειψει τιποτα, θα κανεις ανετα την καυλα σου για τα επομενα 3-4 χρονια. Ομως ερχομαι τωρα και σου λεω το εξης: εγω σαν Νικος, θελω ενα laptop οσο το δυνατον πιο ελαφρυ γιατι ο σκοπος που θα χρησιμοποιηθει ειναι για Internet, να ακουμε κανενα mp3 σε καμμια γιορτη η καπου εκτος σπιτιου και αντε να βαζω και καμμια φωτογραφια να αλλαζουν σαν screen saver. Αυτες λοιπον ειναι οι χρησεις που θελει ο user Νικος να κανει στο laptop.

Επομενος ενα laptop που ειναι πανω απο 3 κιλα το θεωρω για αυτες τις χρησεις ασχημο και βαρυ. Εγω θα κοιταζα κατι πιο ελαφρυ κατι πιο μικρο σε διαστασεις και οθονη για να μπορω να το χειριζομαι ανετα πολυ και οπου χρειαστει. Με μεγαλυτερη αυτονομια και πρακτικοτητα.

Αυτα τα ολιγα απο εμενα, ξερω οτι σιγουρα η αποψη μου δεν ειναι συμβατη με ολους τους ανθρωπους σε αυτη την γη αλλα ειναι για εμενα σαν Νικος σωστη. Ετσι και αλλιως το laptop ερχεται σε αμμεση σχεση με το πως ακριβως σκοπευεις να το χρησιμοποιεις, κατι που ακομα δεν μας εχεις πει...

Δημοσ.

ST7250 an den bariesai rikse mia matia sta link:

http://www.thegamebooks.com/amilo-3667g-review-of-sorts%2C-hehe-t183-highlight-amilo+a3667.html

http://www.thegamebooks.com/amilo-a1667g-or-amilo-a3667g-t163-highlight-amilo+a3667.html

Τώρα όσον αφορά το γνωστό debate για την αγορά laptop ή σταθερού νομίζω ότι ξεχνάμε κάτι....για πολλούς από εμάς ένα laptop δεν αντικαθίσταται με έναν σταθερό αλλά με δύο.....Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς σπουδάζουν στα σπίτια τους αλλά οι υπόλοιποι τι θα πρέπει να κάνουν? να πάρουν έναν σταθερό για την πόλη που σπουδάζουν και έναν για τουs μήνες που θα είναι σπίτι αν χρειαστεί να κάνουν καμμία εργασία???....Anyway νομίζω ότι όταν κάποιος ρωτήσει συμβουλή για αγορά laptop έχει υπόψη του τα υπερ και τα κατά και έχει καταλήξει στην απόφαση του....

ST7250, το συγκεκριμένο μοντέλλο δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά θυμάμαι όταν το έψαχνα για αγορά laptop (πάνε 2 βδομάδες που πήρα τον 1667G1)΄τον σκεφόμουν και εγώ σαν εναλακτική αλλά τελικά κατάληξα στον G1 από άποψη επιδόσεων και μόνο (δεν ξέρω αν έκανα καλά)....σαν μηχάνημα καλό φαίνεται αλλά θα συμβούλευα να το ψάξεις λίγο ακόμα και στο net μήπως βρείς κανένα πρόσφατο review από χρήστες....και τέλος κοίταξε το forum της fsc: http://support.fujitsu-siemens.de/forum/index.php

να δείς τι λένε οι άλλοι χρήστες πριν καταλήξεις.....

Προσωπικά εξακολουθώ να εμπιστεύομαι την fsc παρολαυτα που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα (και ασ έχω το τροφοδοτικο του 1667G sto service)...(ο προηγούμενος amilo d έχει κλείσει αισίως την 5ετια και εξακολουθεί να δουλέυει σκυλίσια....) αυτα!

Δημοσ.

Power21 & bgeorgalas ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.

POWER21

AYTO ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΗΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ 17" ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.

bgeorgalas

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ 1667G1. ΔΕΝ ΛΕΩ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ ΘΕΛΩ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ 17" ΟΘΟΝΗ, ΜΝΗΜΗ 1024GB ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 128ΜΒ

Δημοσ.

st7250, τον 1667G1 ακόμα εν έχω προλάβει να τον ευχαριστηθώ....έκανε από την αρχή ένα βουϊσμα το τροφοδοτικο (βλέπε post στο ''τι τρεχει με τα αμιλο 1667....'') και μετά από 1 βδομάδα έδιωξα το τροφοδοτικό για service....όσο πρόλαβα να το χαρώ μου φαίνεται ότι το μηχάνημα πετάει....δούλεψα -αν και ελάχιστα- ARCGIS 9.0 που είναι σχετικά βαρύ και δεν είχα κανένα πρόβλημα ....μετά έτρεξα κάνα-δυο παιχνιδάκια (dragonshard, knightshift, rise of nations)΄έγραψα και είδα μερικά dvd και αυτό ήταν όλο....εντυπώσεις πολύ καλές από όλα τα παραπάνω....ζεσταίνεται λίγο στα παιχνίδια (φταίει η κάρτα γραφικών από ότι έχω διαβάσει) αλλά όχι ιδιαίτερα τρελά και γενικά από αυτά τα λίγα που πρόλαβα να του κάνω έχω μείνει υπερευχαριστημένος....στην τελική όπως λένε όλοι ότι πληρώσεις παίρνεις....και νομίζω ότι για τα λεφτά του και γι αυτό που ζητάω από το μηχάνημα εγω, είναι πάρα πολύ καλό....

αν το θες για επεξεργασία εικόνας δοκίμασε να μιλήσεις με τον nobleman που από ότι λέει στα post του πήρε έναν 1667G1 για αντίστοιχη δουλειά....μήπως και μπορει να σε διαφωτίσει....

έλα γεια!

Δημοσ.

Πολυ καλο αλλα περισσοτερο για το γραφειο σου και οχι για σοβαρες μετακινησεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...