alfista Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Μιας και η αναζήτηση δεν μου έβγαλε κάτι, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι απλό το οποίο μπορεί να ακούγεται και εύκολο-ηλίθιο αλλά εγώ δεν ξέρω την απάντηση και φοβάμαι ότι τελικά θα την πατήσω. Είχα αγοράσει το ondslkit από το πλαίσιο στις αρχές του Δεκέμβρη με προπληρωμένους 3 μήνες οι οποίοι φαντάζομαι ξεκίνησαν να μετράνε κατά τα μέσα του μήνα οπότε και ενεργοποιήθηκε η σύνδεση. Μέσα Μάρτη λοιπόν τηλεφωνώ στην οτενέτ για να βεβαιωθώ ότι η σύνδεση είναι αορίστου χρόνου και ότι δεν θα κοπεί αναγκάζοντας με να ψάχνω μετά για ελεύθερη γραμμή. ΟΚ μέχρι εδώ. Όταν την ρώτησα τη διαδικασία πληρωμής των λογαριασμών μου είπε ότι ο τρόπος πληρωμής αναφέρεται στο συμβόλαιο και ότι αυτή δεν μπορεί να το δει κάπως. Έψαξα στη σύμβαση αλλά δεν είδα κάτι οπότε και το άφησα. Σήμερα, σχεδόν 2 μήνες μετά θυμήθηκα ότι δεν μου έχει έρθει κάποιος λογαριασμός και εγώ δεν έχω πληρώσει τίποτα οπότε αρχίζω να ψιλοανησυχώ. Για να μην βρεθώ με την παλιά 56άρα στα καλά του καθουμένου μήπως μπορεί κάποιος συμφορουμίτης να με βοηθήσει; Που πληρώνουμε την οτενέτ; Έρχεται κάποιος λογαριασμός σπίτι; Φαίνεται κάπου αυτό στο χαρτί της σύμβασης όπως μου είπε η κοπελιά της οτενέτ; Ευχαριστώ!
Tenshi Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Το ondsl kit γινεται αορίστου χρόνου ατόματα μετά την λήξη του συμβολαίου.Απο εκεί και πέρα θα σου έρχεται κάθε μήνα ένας λογαριασμός σπίτι σου που θα περιέχει την χρέωση του ISP (οτενετ) και το πάγιο της DSL γραμμής. Η πρώτος λογαριασμός ενδέχεται να αργήσει και κατεπέκταση θα στον στείουν μαζί με τον επόμενο (Μαϊος+Ιούνιος),οπότε να είσαι έτοιμος και για το ψυχολογικό σόκ. Απο κεί και πέρα θα έρχεται κανονικά. edit: Σχετικά με την πληρωμή,μπορεί να γίνει μέσω e-banking (προσωπικά χρησημοποιώ alpha bank).Υπάρχει ένας κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής πάνω στον λογαριασμό,τον οποίο βάζεις στην φόρμα που συμπληρώνεις. Γενικά οι τρόποι πληρωμής είναι οι εξής: 1)Στα καταστήματα της Otenet Α.Ε 2)Κατάθεση μετρητών μέσω τραπεζών Alpha bank/Eurobank/Εθνική 3)Ε-banking (Alpha bank / Eurobank) 4)Πάγια εντολή χρέωσης πιστωτικής κάρτας 5)Alphaphone / Europhone banking
alfista Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ! Ήσουν κατατοπιστικότατος. Απλά με ανησύχησε το γεγονός ότι η 3μηνη συνδρομή έληξε κάπου στα μέσα Μάρτη οπότε φανταζόμουν ότι μέχρι τώρα, σχεδόν 2 μήνες μετά, θα έπρεπε να έχει έρθει καμιά λυπητερή. Αν όμως όπως λες ο πρώτος αργεί και έρχεται μαζί με τον δεύτερο τότε όλα φαντάζομαι είναι ΟΚ.
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 bale poles fores kai ti nkathisterisi sta ellinika taxidromeia.....min anisixeis otan einai na paroun lefta den xexnoun alla kai ena til na pareis tha sou poun ti exei ginei kai ti xrostas.
StEvEd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 file ego dn exo kleisei dimino me to KIT alla mou eipe ayti sto katastima oti tha mou erxetai i timh FIX me to logariasmo tou tilefonou
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 to kalo ote kai otenet oti mporeis na ta exeis ola mazi sxedon
kage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 κ γω π χα ondsl kit στο καπακι μολις συμπληρωσε +1 μηνα ηρθε ο φακελος με τα 45ε!!!υπερβολικα δεν αξιζει καντην 6μηνη τουλ. δες στην συμβαση ποιο εχεις τικαρει εκει π λεει για τροπο πληρωμης.
alfista Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Τελικά σε μένα ήρθε 5-6 μέρες αφότου άνοιξα το topic και την πλήρωσα κανονικά σε τράπεζα. Πάντως το καλοκαίρι όταν πάω διακοπές θα φάει κανά κόψιμο γιατί όντως είναι πανάκριβη.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2006 gia ta lefta pou pernoume kai gia auta pou dinoun kai gia to poso kanei me sxesi exo imaste akrivoi.alla 25 euro to mina otan kapoios trooei 25 euro gia pota se mia ora to sabbato ....i 100 euro gia tsigara....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.