Physics_Rulez Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Καλησπέρα! Μπορεί κανείς να μου πει ένα χαρακτηριστικό τους album ή να κάνει μια tracklist με τα best of? Έχω ακούσει μόνο το angel!!!
Draculina Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 πάρε to collected που κυκλοφόρησε τώρα!!είναι αντιπροσωπευτική συλλογή...Εχει best of που καλύπτει πάνω κάτω τις καλύτερες στιγμές τους και 2ο cd με rarities που είναι εξίσου καλά με τα tracks των δίσκων τους!!και επιπλέον το live with me, νέο τραγούδι το οποίο συγκαταλλέγω στα καλύτερα τους...To Angel που εχεις ακούσει είναι απτο Mezzanine, ωραίος δίσκος, και ο πιο σκοτεινός που έβγαλαν...Classic είναι το 1ο τους lp Blue Lines, αλλά και το Protection..Καλές ακροάσεις!!!
darkkin Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Τα πιο χαρακτηριστικά τους album είναι πιστεύω τα Protection και Mezzanine, οπότε καλύτερα άρχισε με κάποιο από αυτά (προσωπικη προτίμηση...Mezzanine). Περιμένουμε εντυπώσεις...
Godfath3r Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Πρόσφατα άκουσα και γώ το Mezannine και όντως ο δίσκος είναι ένα πραγματικό διαμάντι...Πολύ ωραία μουσική και αρκετά ταξιδιάρικη.(Μέχρι πρόσφατα συχαινόμουν τις "ηλεκτρονικίλες") Το Protection είναι το επόμενο τους που θα ακούσω, και θα γράψω εντυπώσεις..
Draculina Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Μμμ,οι πιο rock τύποι έχουν πάντα προτίμηση στο Mezzanine...Και γω αυτό άκουσα πρώτο και αν όχι το καλύτερό τους είναι σίγουρα το προσωπικό μου αγαπημένο...Εξάλλου ο δίσκος που μας γνωρίζει 1 μπάντα συνήθως έχει ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις μας..Δεύτερο καλύτερο θα διάλεγα το Protection επίσης.. Αναμένουμε εντυπώσεις!!
dkangel000039 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 1οProtection και μετα Mezzanine και ας ειχα ακουσει πρωτο το Mezzanine. anyway καλη ακροαση
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Έχω στα χέρια μου το Mezzanine! Σαν πιο rock τύπος και εγω, μου άρεσε Το πιο ηλεκτρονικό δεν ξέρω αν θα το αντέξω! Έχουν σχέση γενικά με Archive? (είναι για μένα το πιο ηλεκτρονικό που μπορώ να ακούσω σχετικά άνετα)
Mithrantir Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Ta pio charactiristica tous album einai ta duo prwta tous Blue lines kai Protection. Apo auta exeis akousei sigoura perissotera ap osa nomizeis kommatia. Ekei oristike kai i trip hop mousiki. Opws katalaveneis file Physics_Rulez den exoun idiaiteri sxesi me tous Archive apo 8ema mousikis mias kai oi Massive einai Trip-hop sugkrotima kai oi Archive einai rock (post rock, new age rock, progressive rock opws 8eleis pes to)
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Αφήστε το καλύτερα! δεν ειναι για μένα... άκουσα το Protection... Thanx!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.