Προς το περιεχόμενο

Yu-Gi-OH! Joey the passion Online Duels

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα γράφει όλα αναλυτικά στην αρχή αυτού του θέματος (σελίδα 1). Από που το

Joey the Passion , το hamachi, ο server σέρνεται σε σύνδεση PSTN (56).

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 9 μήνες μετά...
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

ΛΟΙΠΟΝ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ DUEL ΜΕΣΩ HAMACHI ME TO JOEY THE PASSION ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ HAMACHI ΚΑΙ ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΤWORK ME ONOMA

ΝΑΜΕ: Gamato_Duel

PASS : Gamato.info

ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!:devil::devil::devil::devil:

• 1 μήνα μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε φιλαρακι μπορεις να τα εξιγισεις λιγο καλιτερα γιατι εγω δεν καταλαβενω κ πολα.εχω εγκατστιση τι προγραμμα μια χαρα αλλα μετα δεν χερω τι πρεπει να κανω....μακαρι να με βοιθισεις γιατα εχω κολισει πολθ ασκιμα με αυτο το παιχνιδει....αλλα το κακο ειναι οτι εσυ τε εχεις γραψι εδω κ 3 χρονια.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

ρε φιλαρακι μπορεις να τα εξιγισεις λιγο καλιτερα γιατι εγω δεν καταλαβενω κ πολα.εχω εγκατστιση τι προγραμμα μια χαρα αλλα μετα δεν χερω τι πρεπει να κανω....μακαρι να με βοιθισεις γιατα εχω κολισει πολθ ασκιμα με αυτο το παιχνιδει....αλλα το κακο ειναι οτι εσυ τε εχεις γραψι εδω κ 3 χρονια.

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Το παιχνιδι το κατεβαζετε απο εδω: http://files.filefront.com/YGOPOCJTPzip/;4516297;;/fileinfo.html

Αφου το εγκαταστησετε για να σας δωσει ολες τις καρτες κατεβαστε αυτο: http://home.comcast.net/~sonicsmart/joeyverallcards.zip .

Για να παιζουμε online χρειαζεται να κατεβασετε το hamachi: http://www.hamachi.cc/download και να κανετε join network. Εχω φτιαξει ενα ειδικα για εμας λεγεται greekyugioh και το password ειναι eurovision (ειναι case sensitive το ονομα και το password). Aφου μπειτε στο network greekyugioh ανοιγεται το παιχνιδι και παιζει σαν να ειμασταν σε lan, δηλαδη πατε duel mode->2-player duel->data from your pc και πατατε host ή guest το αντιθετο απο αυτο που εχει πατησει ο αλλος παικτης(μεσω hamachi μπορουμε να ανταλλασουμε και μυνηματα). Oσοι θελετε ελατε, εγω ειμαι συνηθως μεσα το βραδυ μετα τις 9...

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Το παιχνίδι παιδιά μπορείτε να το πάρετε δωρεάν από τα multirama.Ένας φίλος μου πήγε μια μέρα στα multirama για να πάρει κάτι που ήθελε και βλέπει το cd και ρωτάει τι είναι και του λένε είναι αυτό κι αυτό και ότι είναι δωρεάν.

e file einai akoma sta multirama?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...