soker Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχουν και αλλοι πορωμενοι με αυτο το παιχνιδι Yugioh joey the passion. Σε αυτο μπορουμε να παιζουμε και σε lan αλλα και μεσω Internet με εικονικο Lan. Οποιος ενδιαφερεται να φτιαξουμε ενα club να παιζουμε Online να κανει post εδω.
Eddy_Gordo Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Paidia kai ego thelo.Ksethapse o aderfos mou to yugioh ston emulator tou gameboy kai efaga kollima
Luxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Παιξτε το καινουριο GBA rom : 2302 - Yu-Gi-Oh! GX - Duel Academy 32mb rom!! Ολα τα λεφτα ειναι. και γενικα στο gba εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.. αραγε υπαρχει κατι καλο για pc; αυτα τα joey κτλ δεν μου αρεσουν, επειδη εμφανιζουν συνεχεια τις φατσες τους και δεν εχει μεγαλη ποικιλια..
Eddy_Gordo Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Oups pote vgike? Me ena grigoro look pou ekana exei ta eksis: YuGiOh World Championship Tournament 2004 YuGiOh World Wide Edition YuGiOh Reshef Of Destruction YuGiOh Dungeon Dice Monsters YuGiOh Dual Monsters YuGiOh Dark Duel Stories Ego porothika me to World Wide Edition
Luxx Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 εχουν βγει αλλα 2,3 καινουρια. παντως το τελευταιο με το gx ειναι ολα τα λεφτα. παρα πολλα καινουρια τερατα και μαγικες καρτες!
G_Zisis Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 Δημοσ. 17 Μαΐου 2006 ψάξε στο google "Yu-Gi-Oh ONLINE" και θα σου βγάλει κατευθείαν την official σελίδα.
soker Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Το παιχνιδι το κατεβαζετε απο εδω: http://files.filefront.com/YGOPOCJTPzip/;4516297;;/fileinfo.html Αφου το εγκαταστησετε για να σας δωσει ολες τις καρτες κατεβαστε αυτο: http://home.comcast.net/~sonicsmart/joeyverallcards.zip . Για να παιζουμε online χρειαζεται να κατεβασετε το hamachi: http://www.hamachi.cc/download και να κανετε join network. Εχω φτιαξει ενα ειδικα για εμας λεγεται greekyugioh και το password ειναι eurovision (ειναι case sensitive το ονομα και το password). Aφου μπειτε στο network greekyugioh ανοιγεται το παιχνιδι και παιζει σαν να ειμασταν σε lan, δηλαδη πατε duel mode->2-player duel->data from your pc και πατατε host ή guest το αντιθετο απο αυτο που εχει πατησει ο αλλος παικτης(μεσω hamachi μπορουμε να ανταλλασουμε και μυνηματα). Oσοι θελετε ελατε, εγω ειμαι συνηθως μεσα το βραδυ μετα τις 9...
G_Zisis Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δηλαδή είναι δωρεάν?Γιατί για το κανονικό παιχνίδι θέλει κάρτα.
Luxx Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 αυτο ειναι δωρεαν, αλλα δημιουργει προβλημα σε οσους εχουν dsl. εγω δεν μπορουσα να το παιξω..
Eddy_Gordo Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δημοσ. 18 Μαΐου 2006 Δηλαδή είναι δωρεάν?Γιατί για το κανονικό παιχνίδι θέλει κάρτα. Tin idia aporia exo kai ego... Episis ti megethoi einai ta arxeia?
soker Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 #11 Δεν θελει καρτα, δωρεαν... #12 Με hamachi δοκιμασες? #13 Μονο το παιχνιδι στο πρωτο Link ειναι 100mb, τα υπολοιπα μερικα kbytes..
G_Zisis Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Δημοσ. 19 Μαΐου 2006 Το παιχνίδι παιδιά μπορείτε να το πάρετε δωρεάν από τα multirama.Ένας φίλος μου πήγε μια μέρα στα multirama για να πάρει κάτι που ήθελε και βλέπει το cd και ρωτάει τι είναι και του λένε είναι αυτό κι αυτό και ότι είναι δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα