MariaTs. Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Forbidden You don't have permission to access /index.php on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/1.3.34 Server at www . κλπ, κλπ,... .org Port 80 Μπορείς κάποιος να μου εξηγήσει τι σημαίνει αυτό; Σε κάποιο ελληνικό φόρουμ, προσπαθώ να δημιουργήσω ένα τόπικ με κάποια αρχεία που έχω ανεβάσει. Όταν κλείνω το τόπικ για να το φορτώσει στο φόρουμ, βγαίνει σελίδα με το παραπάνω μήνυμα. Μπορώ όμως να κάνω reply!
paschalia Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Αντι να το ρωτησεις εδω , θα ηταν καλυτερα να το εδειχνες σε καποιον υπευθυνο εκει , μιας κ ειναι προβλημα που αφορα το φορουμ τους .
MariaTs. Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Το έχω κάνει κι απάντηση δεν έχω πάρει εδώ και κάτι μέρες, ούτε από διαχειριστή ούτε από συντονιστή.
aledjo Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 gia dokimase me allo browser..... to exo pathei kai go auto, alla me allo browser douleue.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.