Προς το περιεχόμενο

sony fe-11s εντυπωσεις

fsbmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το λαπ το εχω 2 μερες και ολα πανε κατευχην μετα τις τελευταιες μου :twisted: σατανισμενες :twisted: παραγγελιες απο e-shop (και στις 4 παραγγελιες ειχα rma)

το λαπ ηρθε σε μια πολυ καλα προστατευμενη συσκευασια και πρακτικη,

οθονη καταπληκτικη χωρις κανενα dead pixel -η θερμικη του συμπεριφορα παραπανω απο μοναδικη και κορυφαια σε νορμαλ χρηση αλλα και σε φουλ ειναι ανοιχτος 19 ωρες και δεν ειναι καν ζεστο; στην επιφανεια που δουλευει ο χρηστης-το cpu-gpu-chiset ειναι συνδεδεμενα με headpipes και ανεμηστηρα κορυφαιας ποιοτητΑς.η ενσωματομενη καμερα ειναι πολυ καλη.πολυ καλη ποιοτητα πλαστικου και εσωτερικα αλλα και εξωτερικα.ειναι ρυθμισμενο πολυ καλα και ολα λειτουργουν τελεια χωρις κανενα wizard . κορυφαιος ηχος το cubase + reason 3 τρεχουν τελεια.οσο για επισοσεις; 8.0 0 0 παρα κατι στο cpu mark v2.1 ειναι καταπληκτικα σχεδον διπλασιο σκορ απο εναν 3500+ αν και η σονυ εχει κλειδωσει την μνημη στα 533ν....

sto decoding δειχνει τα δοντια του το cpu

μεχρι στιγμης ολα καλα..

το μονο - ειναι οτι διαβασα στο φορουμ της σονυ οτι καποια 11ς κυκλοφορισαν με προβλημα στον σκληρο της fujitsu πραγμα που δεν εφταιγε η σονυ.

επισης το οτι το servise της sony δεν χαιρει εκτιμησης στην ελλαδα δεν σημαινει οτι δεν ειναι ενα απο τα κορυφαια στην ευρωπη στο φορουμ πανω απο 10-13 μερες δε ειδα οτι προβλημα και να υπηρχε αλλα ολα αυτα εγγειτε στους πολεμιους των vaio επειδη μαλλον δεν μπορουν να τα αποκτησουν και στην ελλαδα κραζουμε οτι δενμπορουμε να φτασουμε.....

το συνιστω ανεπυφυλακτα.

α και οσο για την καρτα γραφικων δεν εχω να πω κατι ειναι πραγματικα πολυ πολυ καλη αν και να παρεις λαπτοπ να παιζεισ παιχνιδια ειναι πραγματικα βλακεια του αιωνα

Δημοσ.

Απο βαρος τι λεει ρε μεγαλε ? Αξιζει ? Μπορεις να το αρπαξεις με ενα χερι και να φυγεις? η πρεπει να χρεισημοποιεις και τα 2 χερια ??

Δημοσ.

2,7 me mpataria με το 1 χερι εφοσον εχει κλειστη οθονη ναι μπορεις.

αν θες ποιο ελαφρυ σκας 2.300 κΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΟΝΙΜΑΤΑ εκει το κανεισ τουμπες

Δημοσ.
2' date='7 me mpataria με το 1 χερι εφοσον εχει κλειστη οθονη ναι μπορεις.

αν θες ποιο ελαφρυ σκας 2.300 κΙ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΑΚΟΝΙΜΑΤΑ εκει το κανεισ τουμπες[/quote']

Βγαινει το ιδιο με ανθρακονιματα ?

Δημοσ.

Παιδιά τον έχω και γω κάπου 1 μήνα. Εκπληκτικό μηχανάκι όντως.

Ενα πρόβλημα που αντιμετωπίζω και δεν έχω βρει λύση είναι το εξής. Εχω WiFi στο σπίτι. Συνεπώς συνδέομαι ασύρματα στο δίκτυο. Οταν όμως προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση από τα links που έχει το VAIO (όσοι τόχουν ξέρουν τι λέω) μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχω σύνδεση με το internet. Κατά τα άλλα συνδέομαι κανονικά με το δίκτυο. Περίεργο πρόβλημα και επίμονο. Εχει κάποιος κάποια λύση ή το ίδιο πρόβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...