Προς το περιεχόμενο

Μέγεθος φωτογραφιών!

MariaTs.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όποτε ανοίγω κάποιο θέμα για να διαβάσω (ιδιαίτερα στο μπλα-μπλα) και υπάρχουν φωτογραφίες, οι περισσότερες είναι τεραστίου μεγέθους. Το αποτέλεσμα είναι να κολλά ο browser μέχρι να ανοίξει η φωτογραφία. Δεν ξέρω αν κι άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά είναι ενοχλητικό να συμβαίνει αυτό κάθε φορά.

Δημοσ.
Όποτε ανοίγω κάποιο θέμα για να διαβάσω (ιδιαίτερα στο μπλα-μπλα) και υπάρχουν φωτογραφίες, οι περισσότερες είναι τεραστίου μεγέθους. Το αποτέλεσμα είναι να κολλά ο browser μέχρι να ανοίξει η φωτογραφία. Δεν ξέρω αν κι άλλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, αλλά είναι ενοχλητικό να συμβαίνει αυτό κάθε φορά.

Έχεις δοκιμάσει με άλλο browser ;

Δημοσ.

Highlander πάντα με το Όπερα μπαίνω που είναι γρήγορος, όταν χρειαστεί να ανοίξω τον ΙΕ μέχρι να ανοίξει: φτιάχνω φραπέ, βάζω πλυντήριο, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, τελειώνω κάνα παιχνίδι στο playstation και τότε ανοίγει... Φαντάσου δε, όταν πρόκειτε να ανοίξω να διαβάσω κάνα θέμα που περιλαμβάνει φωτογραφίες! Τότε πάω και διακοπές! :lol:

Δημοσ.

Μα να σου πω! Μέχρι να ανοίξει ένας browser μια χαρά δημιουργική η απασχόληση! :lol:

Πάντως όπως και να'χει καλό θα ήταν να δίνονταν links ώστε να μην υπάρχει αυτή η απίστευτα εκνευριστική καθυστέρηση μέχρι να ανοίξει η οποιαδήποτε φωτογραφία! :neutral:

Δημοσ.

Από τα λεγόμενά σου MariaTs καταλαβαίνω πως έχεις πολύ αργό PC. Συμφωνώ πως είναι ενοχλητικό να υπάρχουν τεράστιες φωτογραφίες στο forum, αλλά μάλλον το προσεγγίσαμε από λάθος οπτική στο παρόν thread.

Μήπως να σκέφτονταν οι Mods να μπεί στους κανόνες του forum? :)

Δημοσ.

paredwse τα σέβη μου!

giankyr δεν είναι και τόσο αργός ο υπολογιστής μέχρι απελπισίας (παραπάνω έκανα λιγάκι πλακίτσα), απλά μια ψιλοκαθυστερισούλα υπάρχει και δεν είναι αυτό μόνο' όταν ανοίξει η φωτογραφία πρέπει να σέρνω (όπως κι εσύ πιστεύω) την προεκτασή της για να δω το υπόλοιπο της φωτογραφίας! Θα πρέπει να έχει 21'' οθόνη για να δει κανείς κανονικά την φωτογραφία!

Κι η πρότασή σου βλέπω εισακούστηκε απ'τον παρεδώσε, οπότε ...τα σέβη μου και σε σένα! :D

Δημοσ.
Το αποτέλεσμα είναι να κολλά ο browser μέχρι να ανοίξει η φωτογραφία

Σ' αυτό βασίστικα όταν έγραψα το πρώτο post μου πιό πάνω. Αnyway το θέμα είναι πως όντως είναι σπαστικό να πηγαίνεις δεξιά αριστερά για να διαβάσεις ένα thread (εκτός άν έχεις καμιά 20,1'' wide ας πούμε), και χαίρομαι που θα το τακτοποιήσουμε σύντομα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...