Προς το περιεχόμενο

'oust windows explorer'

axinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalhspera paides.psaxnw ena programma na me voh8hsei na apallagw apo ton win.explorer .na kanw pio eykolo browsing sto pc mou kai me perissoters dynatothtes an ginetai.exei kaneis na me symboulepsei me kati?? thanx anyway!

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ExplorerXP

Τσάμπα :P

ExplorerXP is a very fast, small, compact and innovative FREEWARE (for non - commercial use) file manager for Windows 2000/XP. Unlike the regular Windows Explorer, it displays the total size of each folder and allows you to browse multiple folders from a tabbed interface.

Δημοσ.
Η προτίμησή μου: xplorer² Pro -- Βγαίνει και σε lite έκδ.' date=' δωρεάν.

[/quote']

+1 και από εμένα...Το χρησιμοποιώ εδώ και κανένα χρόνο και δεν έχω ξαναανοίξει windows explorer.

Δημοσ.

ένα ακόμα + για τον total commander! Είναι κορυφαίος, ελαφρύς, και σε ότι bad media κλατάρει ο windows explorer ο total commander συνεχίζει....

ps: directory opus... α ρε amigara!!!

• Members
Δημοσ.

Κι εγώ το Directory Opus χρησιμοποιώ και αφού το προσάρμοσα λίγο στις ανάγκες μου, μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος.

Δεν έχω δοκιμάσει πάντως το powerdesk.

• Members
Δημοσ.

Αυτό το άρθρο στο pcmagazine http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1815837,00.asp?rsDis=File_Managers-Page001-151153

αναδεικνύει καλύτερο το directory opus.

Το άρθρο είναι λίγο παλιό βέβαια αλλά οι εκδόσεις τουλάχιστον του directory opus και του powerdesk είναι οι τρέχουσες.

Δημοσ.
Αυτό το άρθρο στο pcmagazine [...'] αναδεικνύει καλύτερο το directory opus.

Δεν θα πω για την προσωπική μου προτίμηση, τον xplorer², αφού δεν είναι τόσο γνωστός, αλλά δεν γίνεται να μιλάς για διαχείριση αρχείων στα Windows και να μη λες ούτε κουβέντα για τον Total Commander!

Ένα άλλο ωραίο πρόγραμμα, εφόσον δεν σε ενδιαφέρουν τα αντικριστά παράθυρα, είναι ο XYplorer -- Είναι πολύ εύχρηστο, με ωραία προεπισκόπηση, δυνατή αναζήτηση και δυνατή μαζική μετονομασία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...