Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με mp3 Suse 10.0

beastgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν να πω ότι έχω κατεβάσει τους απαραίτητους codecs για να παίζουν τα mp3. απόδειξη: ο mplayer τα παίζει κανονικά.

Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να τα παίξω με τους άλλους player που έχω. Στον amarok έχω βάλει όλα τα engines που βρήκα (gstreamer, xine (που υπήρχε), arps) και τελικά δούεψε μόνο το helix που πρέπει να είναι plugin του real player.

Σε όλα τα άλλα engine μόλις πατούσα το play σταματούσε κατευθείαν ο player χωρίς να παίξει κάτι. αυτό ακριβώς γίνεται και με τον kaffeine και με το rhythmbox.

γενικά δε με ενδιαφέρουν όλες οι engine αλλά θα ήθελα να δουλέψει ο xine. Kai δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει (έχω ψάξει παντού και δεν έχω βρει τίποτα...)

Sτο yast από ότι βλέπω έχω εγκατεστημένο το xine-lib, xinetd, kaffeine και amarok-xine

Xρειάζεται και τίποτα άλλο που μου ξεφεύγει. Κάπου διάβαζα και για το xine-ui ή το gxine αλλά δεν ξέρω αν πραγματικά χρειάζονται...

Οποιος μπορεί να βοηθήσει...

Δημοσ.

Ο mplayer νομίζω οτι χρησιμοποιεί δική του μηχανή αναπαραγωγής.

Δοκίμασε το εξής από κονσόλα, ώστε να δεις γιατί δεν παίζει

>
kaffeine ena_tragoudi.mp3
xine ena_tragoudi.mp3

Δημοσ.

μμμμ λοιπόν για τον kaffeine δε μου βγάζει και τίποτα λάθος στην κονσόλα μόνο αυτό

DVB 0 : No such file or directory

DVB 1 : No such file or directory

DVB 2 : No such file or directory

DVB 3 : No such file or directory

Μετά ανοίγει ο player και όπως σου είπα δεν παίζει το αρχείο.απλά σταματάει

Το παράξενο είναι ότι όταν πληκτρολογώ xine μου βγάζει command not found !!!!

Kάτι μου λείπει έτσι δεν είναι;

όπως είπα όταν πληκρολογώ xine στον yast στο software management μου βγάζει ότι είναι εγκατεστημένα τα

xine-lib, xinetd, kaffeine και amarok-xine με το xine-lib να είναι κοκκινο

Δημοσ.

Το παράξενο είναι ότι όταν πληκτρολογώ xine μου βγάζει command not found !!!!

Kάτι μου λείπει έτσι δεν είναι;

Ναι, σου λείπει το xine-ui ;-)

Δημοσ.

ευχαριστώ παιδια. Τελικά έπαιξε αν και νομίζω δεν ήτανε ο xine -ui που έλειπε (αν δεν κάνω λάθος είναι απλά ένας player) αλλά κάτι άλλα που εγκαταστάθηκαν με αυτό. Αυτά μάλλον έκαναν τον kaffeine να παίζει.

thanx και πάλι !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...