Προς το περιεχόμενο

Φιλαράκια ΣΟΣ διπλό πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό.

jasoewrjaafdoas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρα σήμερα έναν εξωτερικό σκληρό με σκοπό να αντιγράψω τα αρχεία από το λαπτοπ μου που έχει κρασάρει και από ότι φάινεται τα windows είναι χωρίς επιστροφεί και πρέπει να το φορμάρω.

Τον βάζω καταρχάς να λειτουργήσει στο desktop computer που έχω μέσο usb port και ενός case που του αγόρασα. Αν και τα windows βρίσκουν drivers και βλέπουν και το δίσκο και όλα και ότι λειτουργεί μια χαρά στο device manager, δεν τον εμφανίζουν πουθενά ούτε στο my computer, ούτε πουθενά αλλού, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ για να τον φορμάρω (με τη καλή έννοια;)

Για το κρασαρισμένο σύστημα έχω γράψει ένα cd που λέγεται bart pe, αυτό ίσως το έχεται ακούσει κάποιοι είναι ένα προγραμματάκι που του δίνεις το installation cd των xp και σου δομεί ένα με βασικά εργαλεία administration σα boot όταν κρασάρει το σύστημα. Το βάζω λοιπόν το σκληράκο και στο usb του λαπτοπ, και εκεί δε το βλέπει καθόλου. Υπάρχει κάποια ενναλακτική λύση που έχεται βρει; Θέλω απλώς να μπω σε ένα κρασαρισμένο σύστημα και να αντιγράψω όλα τα αρχεία σε ένα external usb hard disc, φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι, ή δεν είναι τόσο εύκολο σε μένα που δε παίρνω και πολλές στροφές είναι αλήθεις ενώ στους experts που είναι εδώ μπορεί να είναι εύκολο. :? :cry: :cry: :-|

Ευχαριστώ.

Χάρης.

Δημοσ.

δελή, σε ευχαριστώ φιλαράκο μου πάρα πολύ, μήπως ξέρεις με τα υπόλοιπα τι κάνω, τι boot cd ή πως να περάσω σε ένα κρασαρισμένο σύστημα τα αρχεία του σε external usb σκληρό.

Χίλια ευχαριστώ!

Δημοσ.

το βρήκα, τα χω όλα στο default, σωστός; Είναι 250άρης ο σκληρός, έχει διάφορα στο allocation unit size, δε νομίζω να βολλεύει κάτι παραπάνω από το default και έκανα και enable compressed files or folders, ελπίζω να μη του ρίξει τη ποιότητα!

Δημοσ.

ναι αλλά δε θα χω πρόβλημα να κάνω acess τα αρχεία στο documents and settings των παλιών windows? Aν θυμάμαι καλά το χα κάνει μια φορά και δε μου δεινε acess, και ρε συ φοβάμαι πολύ τα ριμάδια να γράψουν το οτιδίποτε από πάνω μη τα κάνουν γης μαδιάμ.

υ.γ. αν ερμηνεύω δελή το 7 σωστά στο nick σου, και ελπίζω να μη παρεξηγηθούν άλλα φιλαράκια εδώ, ένα έχω να πω σα σύγαβρος...άντε γεια, άντε γεια, πρωτάθλημα, πρωτάθλημα ξανά στο Πειραιά!!

Δημοσ.

είχα κωδικό. :cry:

να τον σβήσω;

έχω ένα προγραμματάκι που σε κάνει μπουτ σε κέρνελ λίνουξ και μπορείς να αλλάξεις ή να σβήσεις κωδικούς windows, να το κάνω, ή θα τα κάνει χειρότερα;

Δημοσ.

κάποιος μπαγάσας μου την άλλαξε θέση τη συζήτηση και την έχασα, και οι άλλοι επίσης...

εν πάση περιπτώση ας είναι καλά το bart pe, τα αντέγραψα, και τα βαλλά ξανά από την αρχή, ευχαριστώ το φίλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...