Προς το περιεχόμενο

Plextor και Easy Cd Creator

sophieel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει το Plextor το 12/10/32A. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Easy Cd Creator και δεν μου αναγνωρίζει από μόνο του το Plextor.Ξέρει κανείς γιατί???<BR>To WinOnCd που δίνει το Plextor δεν μου πολυαρέσει.Η τελευταία έκδοση του Nero είναι καλή.<p>[ 20-11-2001: Message edited by: sophieel ]

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Platano:<BR><STRONG>Κι εγω το εχω το 5 αλλα κανει με win 98 που εχεις για λειτουργικο? smile.gif" border="0 smile.gif" border="0</STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Mα και βέβαια! Μάλιστα έχω βάλει και το patch απο τη Roxio που κάνει την έκδοση 5 σε 5.2 NO PROBLEM!

Δημοσ.

Paidia kai ego exo to idio akrivos plextor me leitourgiko windows 98 SE kai douleuoun eksisou kala toso to easy cd creator 4 oso kai to easy cd creator 5!<BR>Ego pantos tha proteina ama sinexizontai ta provlimata na valei Nero thn teleutaia ekdosh!

Δημοσ.

Και μία γνώμη από εμένα,<BR>Λοιπόν έχω το ίδιο plextor κι εγώ και με την αρχική εγκατάσταση του Creator 4 δεν μου δούλευε.Το έψαξα λίγο το θέμα και τελικά βρήκα ότι χρειάζεται ένα update που το κάνει 4.0.3 και μου δουλεύει κανονικά.<BR>Τώρα βέβαια που σας γράφω έχω βάλει το Creator 5 το οποίο χρειάζετε εξ'ίσου ένα update για να γίνει 5.2 και να παίζει κανονικά.<BR>Φυσικά δεν αντιμέτωπισα κανένα πρόβλημα και με τα υπόλοιπα προγράμματα που προαναφέρθηκαν όπως το Nero & Winoncd αλλά είμαι λίγο παραδοσιακός τύπος και ακολουθώ τα μονοπάτια που γνωρίζω καλύτερα. cool.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...