sophieel Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2001 Έχω αγοράσει το Plextor το 12/10/32A. Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Easy Cd Creator και δεν μου αναγνωρίζει από μόνο του το Plextor.Ξέρει κανείς γιατί???<BR>To WinOnCd που δίνει το Plextor δεν μου πολυαρέσει.Η τελευταία έκδοση του Nero είναι καλή.<p>[ 20-11-2001: Message edited by: sophieel ]
Dvs Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2001 pia ekdosi tou easy cd creator exeis? <BR>koitaxe kai ta sites: <A HREF="http://www.roxio.com" TARGET=_blank>www.roxio.com</A> <A HREF="http://www.plextor.com" TARGET=_blank>www.plextor.com</A>
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2001 Φιλε dvs εγω ειπα στην sophieel να βαλει το θεμα γιατι εγω της εγκατεστησα την εκδοση 4 με τα update της και το προβλημα ειναι ακριβως ετσι
adi32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2001 mallon prepei na pareis to easy cd 5<BR>Pados to programa poy soy dosane mazi me to plextor leitourgei kanonika (to winoncd nomizo)
DJ_XLR8 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2001 <B>Οντως το πρόβλημα είναι στην έκδοση του Creator. e-mail me αν θέλεις το Easycdcreator 5</B>
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Κι εγω το εχω το 5 αλλα κανει με win 98 που εχεις για λειτουργικο?
doukas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2001 To plextor erxetai mazi me to winOnCd alla<BR>douleuei kai meto nero teleia.Dokimase teleutaies ekdoseis tou easy cd.<BR>Yparxoun kai ta plextor utils dokimase ta.
DJ_XLR8 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2001 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><HR>Originally posted by Platano:<BR><STRONG>Κι εγω το εχω το 5 αλλα κανει με win 98 που εχεις για λειτουργικο? </STRONG><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Mα και βέβαια! Μάλιστα έχω βάλει και το patch απο τη Roxio που κάνει την έκδοση 5 σε 5.2 NO PROBLEM!
TrackM@steR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Paidia kai ego exo to idio akrivos plextor me leitourgiko windows 98 SE kai douleuoun eksisou kala toso to easy cd creator 4 oso kai to easy cd creator 5!<BR>Ego pantos tha proteina ama sinexizontai ta provlimata na valei Nero thn teleutaia ekdosh!
MadSurfer Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2001 H roxio ebgale gia to Easy CD Creator Platinum gia ta XP katebaste to apo edw<BR>ftp://ftp.roxio.com/roxio/Products/en/ECDC/XP/Platinum/XP_up_Platinum.exe<p>[ 20-11-2001: Message edited by: MadSurfer ]
PrOkLiTiKoS Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2001 Και μία γνώμη από εμένα,<BR>Λοιπόν έχω το ίδιο plextor κι εγώ και με την αρχική εγκατάσταση του Creator 4 δεν μου δούλευε.Το έψαξα λίγο το θέμα και τελικά βρήκα ότι χρειάζεται ένα update που το κάνει 4.0.3 και μου δουλεύει κανονικά.<BR>Τώρα βέβαια που σας γράφω έχω βάλει το Creator 5 το οποίο χρειάζετε εξ'ίσου ένα update για να γίνει 5.2 και να παίζει κανονικά.<BR>Φυσικά δεν αντιμέτωπισα κανένα πρόβλημα και με τα υπόλοιπα προγράμματα που προαναφέρθηκαν όπως το Nero & Winoncd αλλά είμαι λίγο παραδοσιακός τύπος και ακολουθώ τα μονοπάτια που γνωρίζω καλύτερα.
TonyMontana Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2001 den irtha na voithisw alla na protinw <P>asto to creator to bugiko...<P>Nero!<P>(kai clonecd )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.