therock Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 To mtv pou ekpempetai doriforika stin ellada poias xoras einai?Epeidi psaxno to programma tou,kai den simvadizei me ayto sto mtv.com.Profanos to mtv.com anaferetai sto amerikaniko mtv?
joef_gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 το γερμανικο mtv θα πιασεις με δορυφορο απο αθηνα παντως!
4saken Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Εκτος και αν μενεις Κερκυρα οποτε δεν χρειαζεται καν δορυφορος...
Valia Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Εκτος και αν μενεις Κερκυρα οποτε δεν χρειαζεται καν δορυφορος... Οπότε το γερμανικό πιάνεις!!!:wink:
yiah Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 Δημοσ. 14 Μαΐου 2006 παλια θυμαμαι βλεπαμε το ευρωπαικο mtv. οποτε θα ελεγα ευρωπαικο. αν ηταν το γερμανικο θα το καταλαβαινε ο therock αφου η μιλανε γερμανικα η έχουν γερμανικους υποτιτλους. στο ευρωπαικο portal του MTV οταν κανεις κλικ στην ελλαδα σε παει σε αυτο το site αν κανεις κλικ στο shows βλεπεις μια λιστα με τις εκμποπες και με κλικ στο whats on MTV το προγραμμα ημερας
melody Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Εγώ πάντως με SkyStar ΙΙ και το νέο s2emu, βλέπω 5-6 MTV (μετά από καιρό έσπασε πάλι το MTV2/BASE/HITS). Νομίζω ότι κανένα από αυτά δεν είναι αυτό που βγάζει η NOVA. Μου λείπει το παλιό (Ευρωπαϊκό) MTV. Έχει αλλάξει πολύ από τότε (Ray Cokes etc).
yiah Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 ray cokes! τι λες τωρα !! ο τυπος εχει σταματησει τις εκμποπες οταν ακομα βλεπαμε το mtv με απλη κεραια!! ψηφιζω επισης simon που εκανε το partyzone και τη vanessa warwick απο το headbangers ball και toby στο 120 minutes
freakystyley Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 στο mtv που βλέπαμε, όλο ιζραηλίτικες διαφημίσεις είχε...
yiah Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2006 στο mtv που βλέπαμε, όλο ιζραηλίτικες διαφημίσεις είχε... και παρουσιαστριες, θυμασαι μια μελαχρινουλα ονοματι eden (αν δε με απατα η μνημη μου) πλακα ειχε και ο ιταλος, ο πως τον λεγανε ρε γμτ κατι με F
vsls Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Δημοσ. 16 Μαΐου 2006 Παντως οσοι πιανουν σε Astra η HotBird το Γερμανικο MTV (Central κ Österreich) να βλεπουν καθημερινα τα απογευματα 5-6 (ωρα Ελλάδος) το TRL που το παρουσιαζει αρκετα διασημη Αναστασια (Σαλονικια αλλα απο πολυ μικρη μενει Γερμανια)... Ατιμη ξενητεια τα καλυτερα παιδια μας παιρνεις! Η Home Page της: www.anastasia-z.de
therock Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Meso doriforou einai dinati i lipsi mtv2? Eida ston dekti pos ipirxe alla den emfanize tipota.
Icecut Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Εϊναι συνδρομητικό...σε κάποιο πακέτο τελος πάντων και δεν είναι ελέυθερο.Αυτό που παίζει,ότι κ αν αυτό σημαίνει χωρίς πρόβλημα είναι το MTV France..
therock Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Milame panta gia to idio mtv2 pou pezei kai Ameriki etsi?To MTV france ti diafora exei apo to mtv pou poianoume? Kati akoma kai ligo offtopic gia ayto sorry alla to vh1 pou poiano apo ton dekti,einai kapoio allo me ena vh1 pou exei olo reality?Epeidi vlepo pos vazei olo arxaia tragoudia kai smells like 90's ktl,eno ipotithetai pos prepei na exei hogans knows best,so notorious,flavor of love ,kai kati alla rtealitakia pou anaferontai sto programma.
ΜΑΝΟΛΗΣ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Απο Θεσσαλονικη εγω πιανω 3 καναλια MTV αγγλικο , γερμανικο , γαλλικο και το VH 1
therock Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2006 Nai ok,alla ti diafores exoun ta mtv metaksi tous? Kai to vh1 pou lamvanoume emeis edo,einai to amrikaniko?Epeidi den to kovo na simvadizei me to programma...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.